26 Nisan 2024 Cuma

ITSO’DAN BAŞSAĞLIĞI

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, hemşehrimiz 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatı ile ilgili yayınladığı başsağlığı mesajında, ‘Üzüntümüzü anlatacak kelime bulamıyorum.”dedi. Başkan Başdeğirmen, ITSO olarak 9. Cumhurbaşkanı için 18 Haziran saat 16.00’da Mimar Sinan Camii’nde okutacakları Mevlid-i Şerif ve Hatim Duasına tüm üyeleri ve Isparta halkını davet etti.

Isparta

            Isparta’nınyetiştirdiği büyük devlet adamı 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatındandolayı derin bir üzüntü içerisinde olduklarını vurgulayan ITSO BaşkanıBaşdeğirmen’in Yönetim Kurulu ve Meclisi adına yayınladığı mesajı şöyle:

            “Isparta’nın gururu, 7yıl Cumhurbaşkanlığı 7 kez Başbakanlık başta olmak üzere devletin en üstkademelerinde önemli görevlerde bulunan Sayın Cumhurbaşkanımız SüleymanDemirel’in yaşamı boyunca ülkemize ve ilimize yaptığı hizmetleri anlatmaklabitiremeyiz.  Ülkemizin en zordönemlerinde sağduyulu yaklaşımları ile hizmetlerine sonuna kadar devam etmişve dünyaya örnek olmuş, adeta demokrasinin simgesi haline gelerek ülkemizidünya devletlerine en iyi şekilde tanıtmıştır.

Türk siyaset hayatına damga vuran Isparta’nın yetiştirdiğibüyük devlet adamı 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’in vefatı bizleriderinden üzmüştür. Isparta’nın her karış toprağında izi bulunan değerlibüyüğümüzü bir Ispartalı olarak unutmamız mümkün değildir. Değerli Büyüğümüz,Ülkemizin 9. Cumhurbaşkanı Türk siyasi hayatına, ülkemize ve ilimize verdiğihizmetleriyle hep hatırlanacaktır. Tüm işadamları adına, Kendisine Allah’tan rahmetDemirel Ailesi başta olmak üzere yakınlarına, sevenlerine, milletimize ve  tüm Ispartalılara başsağlığı diliyoruz.

18 Haziran saat 16.00’da Mimar Sinan Camii’nde Cumhurbaşkanımız  için okutacağımız Mevlid-i Şerif ve HatimDuasına tüm üyelerimiz ve Isparta halkını davet ediyoruz.  ”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR