29 Mart 2024 Cuma

ITSO’DA BAYRAMLAŞMA YOĞUN GEÇTİ

ITSO’DA BAYRAMLAŞMA YOĞUN GEÇTİ

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda Bayramlaşma töreni Bayramın birinci günü yapıldı. Bayramlaşma Programında ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile ITSO personeli hazır bulundu. ITSO Başkanı Başdeğirmen ve yöneticileri,  Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, AK  Parti Milletvekili Adayı Recep Özel, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları ve muhtarlar ile  çok sayıda oda üyesini ağırladı.

                TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, ITSO’da yaptığı kısa açıklamada, birlik beraberlik vurgusu yaparak tüm Isparta halkının bayramını kutladı.

Milletvekili Adayı Recep Özel de dostlarla birlikte bayram geçirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, tüm işadamlarının ve Isparta halkının bayramını kutladı.

ITSO Başkanı Başdeğirmen de  bayramlaşmaya gelen tüm misafirlere teşekkür ederek, “”Dinimizin bize sunduğu güzelliklerden biri Olan Ramazan Bayramını idrak ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini bayramlarımız birlik beraberliğin, paylaşmanın ve ilişkilerin kuvvetlenmesine vesile olan nadide günlerdir. Bizler de odamızda üyelerimiz ve dostlarımızla birlikteyiz, bu birlikteliğin devamını hep yaşarız.  Bu duygu ve düşüncelerle, barış ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği, zor günlerin bir an önce son bulduğu, mutlu yarınlara ulaşmak ve Ramazan Bayramı'nın Tüm İslam alemine, üyelerimize ve Ispartalı hemşehrilerimize mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, odamıza bayramlaşma törenine katılan tüm misafirlerimize üyelerimize ve paydaş kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Birlik beraberlik

16 Haziran 2018 Cumartesi 17:54

Bu ITSOcuların birlik beraberlik dolmuşuyla Ispartanın geldiği yer belli. Bir zamanlar birileri de Türkiye Cumhuriyetine dinlerin birliğini beraberliğini gazlıyordu sonra 15 temmuzda direkten döndü Türkün İslamın son kalesi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR