28 Mart 2024 Perşembe

ITSO üyeleri elektriği daha ucuza tüketecek

ITSO üyeleri elektriği daha ucuza tüketecek

Isparta

Isparta Ticaret Sanayi Odası ile CLK Akdeniz Elektrik arasında imzalanan indirim protokolüçerçevesinde oda üyeleri elektriği daha ucuza tüketecekler.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO ) ve  CLK Akdeniz Elektrik arasında imzalananprotokol ile oda üyelerinin daha ucuz elektrik kullanması sağlanacak.  ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile CLKAkdeniz Elektrik Genel Müdür Halit Bakal arasında imzalanan indirimli elektrik satış protokolünden Isparta’dabulunan ITSO üyeleri oda kayıt belgelerini göstererek yararlanabilecek. 

ITSO’da yapılan protokol töreninde konuşan CLK AkdenizElektrik Genel Müdür Halit Bakal, ITSO üyelerinin  daha uygun fiyattan elektrik kullanmalarıiçin bu protokolü imzaladıklarını söyledi. Ayrıca Bakal, ‘EPDK tarafından onaylanan ulusal tarifetablosundaki, elektrik birim fiyatına baz teşkil eden dağıtım sistemikullanıcıları, Tek zamanlı ticarethane-mesken ve sanayii tarifesinden elektrikkullanan aboneler için  bu indirimgeçerli olacaktır.’ dedi. Genel Müdür Halit Bakal ayrıca ITSO üyelerini müşterihizmet merkezinde beklememeleri için özel müşteri temsilcisigörevlendirdiklerini ifade etti.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise imzalanan bu protokol ileITSO üyelerinin elektriği daha ucuza tüketeceğini söyledi. Tüm üyelerin buimkandan faydalanmasını isteyen ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Isparta Ticaret veSanayi Odası olarak üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda farklı kurum vekuruluşlarla protokol yapmaya devam ediyoruz. Bugün de Odamıza kayıtlı tümüyelerimizin ucuz elektrik kullanmasını sağlayacak bir protokole imza atıyoruz.Üyelerimiz CLK Akdeniz Elektrik Dağıtım İl Müdürlüğü’ne odamıza kayıtlıolduğunu gösterir belgesi ile başvurması halinde indirim yapılacak. Üyelerimizsadece iş yerlerinde değil, abonesi bulunduğu meskenlerinde de fabrikalarındada bu indirimden yararlanabilecekler. Ticaret ve Sanayi Odası olaraküyelerimize bu kolaylığı sağlayan CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdürlüğü baştaolmak üzere tüm kurum yetkililerine teşekkür ederim.”dedi.

Konuşmaların ardından ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile CLKAkdeniz Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, protokole imza attılar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Objektif

25 Şubat 2015 Çarşamba 15:01

Yüzde kaç indirim aldınız. Bu habere onuda yazın %20 indirim veriyorlarmı?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR