16 Nisan 2024 Salı

ITSO PAZARTESİ’DEN İTİBAREN YENİ YERİNDE

ITSO PAZARTESİ’DEN İTİBAREN YENİ YERİNDE

Isparta

1960’lı  yıllardan buyana Mimar Sinan Caddesi’ndeki yerinde hizmet veren Isparta Ticaret ve Sanayi Odası 12 Haziran Pazartesi gününden itibaren İstanbul Yolu üzerindeki yeni hizmet binasına taşınıyor.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, yarım asırdan bu yana hizmet verdiği Mimar Sinan Caddesindeki merkezinden İstanbul Yolu üzerinde yeni yapılan Ekonomi Kampüsüne taşınmaya başladı. Oda, üyelerine 12 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeni yerinde hizmet verilmeye başlanacak. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in prestij projelerinden biri olan ve temeli  2016 yılı Şubat ayında atılarak 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Ekonomi Kampüsü binası resmen hizmete açılıyor.

                 Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na (ITSO) aitarsaya inşa edilen  Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ve  Ticaret Borsası ile işbirliği içinde 15 Şubat 2016 da temeli atılan ‘Isparta Ekonomi Kampusu’ tamamlandı. Kampüste, ITSO’nun yanı sıra Batı Akdeniz Kalkınmasa Ajansı,  Isparta Ticaret Borsası, Eczacılar Odası ile KOSGEB, Türk Standartları Enstitüsü,İş-Kur, Kredi Garanti Fonu, SDÜ Teknoloji Transfer Ofisi,   birimleri hizmet verecek.

Üniversite Yolu’nda ITSO’ya ait 20 bin metrekarelik arsa üzerine yapılan kampüs, yüklenici firma Metro Mühendislik A. Ş tarafından yapıldı.

ITSO BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN MAYIS AYINDA TAMAMLANACAK DEMİŞTİ

Bilindiği gibi ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçtiğimiz Ocak ayında inşaat alanında yaptığı açıklamada söz konusu inşaatın Mayıs ayında hizmete gireceğini açıkladı ve inşaat Mayıs ayı sonu itibariyle sona erdi,taşınma da Haziran ayı itibariyle başlamış oldu.  

450 kişilik konferans salonu, sergi ve etkinlikler için farklı salonlar kapalı otopark ve iş yerleri ile oda üyeleri ve Isparta halkına hizmet verecek yeni binaya diğer kurumların da yıl içinde taşınması bekleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

itsonun gülleri

08 Haziran 2017 Perşembe 09:45

o kadar bina yaptınız eski eşyaları ****ürmeyin bari... milletten bir sürü üyelik ücreti aliyosunuz. alamadınız mi yeni masa sandalye !!!!

hazır

08 Haziran 2017 Perşembe 08:38

ıtso için tanıtım VİDEOSU varmış yayına hazırlıyorlarmışşş..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR