23 Nisan 2024 Salı

ITSO Başkanı Başdeğirmen'den Gazeteciler Günü kutlaması

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Isparta

 

Mesajında basın mensuplarının gününü kutlayan Başdeğirmen, "İlimizin gelişmesi adına yaptıkları duyarlı çalışmalar başta olmak üzere sağlık, turizm, sanayi, ticaret, tarım ve diğer sektörlerindeki gelişmelere olumlu katkı sağlayan tüm basın mensuplarımıza gösterdikleri bu hassasiyetler nedeniyle teşekkür ediyorum. 


Görevi sırasında çok zor şartlar altında büyük bir özveriyle haber peşinde koşan değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü gönülden kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum”dedi.


 ITSO Başkanı Başdeğirmen’in Isparta basınından övgüyle söz eden mesajı şöyle:“Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizin gelişmesi ve büyümesi adına birçok faaliyet ve çalışmalarda bulunuyoruz. Bu çalışmalar ve faaliyetlerimizin duyurulması ve kamuoyu oluşturulmasında şüphesiz ki basın kuruluşlarımızın çok büyük emeği var. İlimizde basın yayın kuruluşlarında çalışan gazeteci arkadaşlarımızın bize verdiği önemi ve değeri çok iyi biliyoruz. 


Gazeteci arkadaşlarımızla karşılıklı diyalog ve işbirliği çerçevesinde birçok konuda kamuoyunu bilgilendirerek, çalışmalarımızı duyurma fırsatı buluyoruz. Gazetecilik önemli bir meslektir, bazen gazeteci arkadaşlarımız bizim görmediğimiz birçok konuyu görmüş yazmıştır. Yerel gazete yayıncılığı sadece bir gazete basıp yayınlamak değil, ilimizi içeren bilgi ve belgelerin yazımı ile tarih arşivi olmanın yanında bölgenin ticari, sosyal ve ekonomik gelişimini de tetikleyen önemli bir olaydır. 


Ben Isparta basınının ilimizin gelişmesi adına ne kadar duyarlı ve fedakar olduğunu biliyorum, görüyorum ve yürekten destekliyorum.Yerel basında çalışan arkadaşlarımızın birçoğu ulusal basın temsilcisi; sesimizin Ulasal düzeyde duyurulmasında çok büyük emekleri var. Biliyoruz ki gazeteci arkadaşlarımız olmasa, ne bir çalışmamızı duyurabiliriz nede yaptığımız işin önemini anlatabiliriz. 


Bu yönüyle gazeteci arkadaşlarımız bizim için çok önemli ve değerli.Ben buradan gönüllü çalışma arkadaşlarım olarak gördüğüm ve çok değer verdiğim gazeteci arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü gönülden kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum.“

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR