28 Mart 2024 Perşembe

ITSO'dan Büyük Organizasyon

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın SDÜ Öğrenci Meydanı'nda üyelerine yönelik verdiği iftara yağmura ve sele rağmen yoğun katılım gerçekleşti. İftara 4000 bine yakın üye ile üye ile protokol üyeleri katıldı.

Isparta

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Milletvekili Recep Özel,Eğirdir Dağ Komando Okul Komutanı Tüm General Metin Akkaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, Isparta SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı,Emniyet Müdürü Halil Altan, Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert,Borsa Başkanı Ahmet Adar ve yönetimi, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, daire müdürleri, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Burdur'dan ise  Burdur Valisi Hasan Kürklü,  Burdur MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yusuf Keyik katıldı.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yağmura rağmen katılımın yoğun olmasının kendilerine mutlu ettiğini söyledi. ITSO Başkanı  Başdeğirmen, "Üyelerimiz ve protokol temsilcilerimizin iftarımıza yoğun katılım göstermesi bizleri son derece mutlu etti. Yağmura rağmen, katılım gösteren ve yaşanan aksaklıklar dolayısıyla bizlerden hoş görüsünü esirgemeyen tüm üyelerimize, protokol üyelerine ve orada görev yapan tüm personele teşekkür ederim."dedi.

Başdeğirmen şöyle devam etti:  "Bir Ramazan ayına daha ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Türkiye'nin en köklü odalarından birisi olan Isparta ticaret odamız, bu yıl siz değerli misafirlerimiz ve üyelerimizle birlikte olmayı amaçlayan bir program hazırladı. Çünkü biz biliyoruz ki Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı, dayanışmaayı. Birlik ve beraberliğimizin bu programlarla perçinleyeceğimizi biliyoruz.Çünkü birliğe ve beraberliğe bugün dünden daha fazla ihtiyacımız var. ITSO buşehrin ve iş dünyasının birleştirici gücüdür. Çünkü biz gücümüzü dürüst, ahlaklı ve helal yoldan rızkını çıkaran Isparta lı esnaf, tüccar ve sanayiciler alıyoruz.  Bu vesile ile aramızdan ayrılan 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel'e Allah'tan rahmet diliyorum. "dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR