25 Nisan 2024 Perşembe

ITKM İÇİN EVET OYU VERECEĞİMİZİ PEŞİNEN SÖYLÜYORUM

ITKM İÇİN EVET OYU VERECEĞİMİZİ PEŞİNEN SÖYLÜYORUM

Isparta

Isparta Belediye Meclisinde konuşan MHP’li Üye Oğuzhan Göker, ITKM konusu haziran ayı gündeminde yoktu ancak bir teklif verilerek gündeme alındı. Şimdi ise gelecek aya bırakılıyor. Nedenini anlayamadık’ dedi.

MHP’li Üye Oğuzhan Göker, ITKM protokol şartlarının belirlenmesinin konuşulduğu sırada söz isteyerek kısa bir konuşma yaptı. Göker, “Burada bu konuya ‘evet’ oyu vereceğimizi peşin olarak söylüyorum. ITKM konusu haziran ayı gündeminde yoktu ancak bir teklif verilerek gündeme alındı. Şimdi ise gelecek aya bırakılıyor. Nedenini anlayamadık’ dedi.

AK Parti Grup Sözcüsü Fahretdin Gözgün de “Plan ve Bütçe Komisyonu 1 ay çalışma yapacak. Bu çalışmanın bilgisini meclise sunduk. Meclis kararı ile konu Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. O çalışma 1 ay sonra meclise gelecek” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartali

16 Haziran 2019 Pazar 09:29

Madem 3 gunluktude 20 senedir niye yapmadınız.

MM

16 Haziran 2019 Pazar 00:51

Komisyona para vereceklerdir. Bir ayda nesi görüşülecekse 3 günlük iş niye bir ay sürüyor

Itkm

15 Haziran 2019 Cumartesi 19:42

İtkm de yapamayacaklar onun içim günahlarına ortak arıyorlar. Bence muhalefet olarak sorgulamanız lazım verdikleri sözleri trambüs, toplu konut, karayollarının yapacağı alt geçitler:), otogar inşaaatı vs

Ispartalı

15 Haziran 2019 Cumartesi 19:38

Bende yıllardır sizin ne işe yaradığınızı anlayamadım...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR