26 Nisan 2024 Cuma

İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNÜYORLAR!

PKK'nın Güneydoğu’da yaptığı eylemler nedeniyle istifa eden doktorlar yerine Isparta’dan geçici görevlendirme ile gidecek olan beyin cerrahları istifa etmeyi düşünüyor. Kimisi ise özel bir hastaneye geçmeyi yada SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne geçmeyi düşünüyor.

Isparta
Şırnak’ta PKK’nın yaptığı saldırılar nedeniyle bir çok doktor ve öğretmen istifa etmeye başladı. Güneydoğu’da özellikle Şırnak’ta doktor açığı olduğu öğrenilirken, Isparta’da ise görev yapan 7 beyin cerrahı Şırnak’a geçici görevle gönderilecekler. 
Bu haberin ardından ise kent merkezinde bulunan 7 beyin cerrahından çoğunun istifa etmeyi düşündüğü öğrenildi. Doktorların ya özel hastanelere geçeceği yada TIP Fakültesi’ne geçiş yapacakları iddiaları ortaya atıldı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yalevacli

24 Aralık 2015 Perşembe 20:09

Sanki giden doktor savaşacak orada, sırf reklam yapmak için devletin tuzagi.bundan iki ay önce bütün doktorları Şırnak hakkarye atadı devlet.senin karaagacinda yalvacinda sutculerinde diyor yokken hepsini oraya atadı. Noldu ÷90i gitmedi.adamlar 1 yıl çalışmama pahasına gitmedi. Klavyeden konuşmak kolay. gidenler senin beyin cerrahın sem kaza yaptığında beyin kanaması geçirecek olduğunda anan kim bakcek, ne nankör adamlarsınız. Sen cizreye ıspartadan nasıl gidilir onu söyle bakem.

Aslı YEŞİLDERE

24 Aralık 2015 Perşembe 19:21

Asker ve polisimizin tedavisi hiçbir şekilde yarım kalmaz.Devletimiz büyüktür.Gerekirse yaralıyı ambulans helikopterle en iyi hasatanelere ****ürür tedavisini yaptırı.Hiç bir hekimimizde molotof atarken kendini yakan veya bomba yerleştirirken uzvunu kaybeden teröristi ve bu teröristlere **** veya açıktan destek veren yardakçılarını tedavi için hiçbir yere zorla gönderilemez.Diyelim ki doktorlarımızın hepsi birden gönderildi.Onların yatan hastalarına ve randevulu ameliyat hastalarına kim bakacak

as

24 Aralık 2015 Perşembe 18:58

reisin dediği olur, kimse haddini aşmasın

vatansever

25 Aralık 2015 Cuma 02:22

hevesliyseniz sizi de bekleriz

Mehmet

24 Aralık 2015 Perşembe 13:39

Güneydoğu halkina hizmet icin hdp ye oy veren doktorlar gitsin.yani o yorenin doktorlari o yoreye hizmet etsin asker ve polisimizi tedavi içinse gecici gorevlendirmeyle pekala doktorlarimizin itiraz edecegini sanmıyorum.

ahmet yücel

24 Aralık 2015 Perşembe 13:02

BEYLER İLK YARDIM ÇOK ÖNEMLİDİR. BU ZAMANDA ASKERİMİZİN POLİSİMİZİN YANINDA OLMAYACAKSINIZDA NE ZAMAN OLACAKSINIZ. BUNUN İÇİN MÜDÜRLÜKLERDE İDARİ KADROLARDA GÖREVLİ TÜM PRATİSYEN HEKİMLER BÖLGEDE AMBULANSLARDA ,TMLERİN YANINDA GÖREV YAPARAK KUTSAL GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRMEDE NE SAKINCA VAR. BU PROJEYİ ÖZELLİKLE BİZZAT SAĞLIK MÜDÜRÜ GİDEREK GÖNÜLLÜ OLMASI GEREKİR.YOKSA VATANDAN MİLLETTEN BAYRAKTAN BİZE NE Mİ DİYORSUNUZ.

Görev

24 Aralık 2015 Perşembe 09:40

Kolay bir durum değil hele oturduğu yerden klavye başından ahkam kesmek hiçde kimsenin haddine değil, gitmek zorunda kalanlara Allah yardım etsin inşallah.Ama gidenler yine maalesef belli çevrelerden gücü olmayanlar olacaktır.Allah kimsesizlerin kimsesidir.

Meslekten men

23 Aralık 2015 Çarşamba 23:59

Ahmet Yücel o kadar atıp tutmuşsun sen git ardından onlarda gelir. Hassssss bahçe sen anlarsın...

ahmet yücel

24 Aralık 2015 Perşembe 11:32

KOÇUM BEN O BÖLGEDE 10 YILIMI DAĞLARDA VERMİŞİM. İKİ KEZ KANIMI TOPRAĞA DÖKMÜŞÜRÜM. YAN GELİP YATMANIN BELEŞ MAAŞ ALIRKEN TORPİLLE AMCALARIN KUCAĞINDA MAKAMA OTURURKEN İYİDE VATANI İÇİN MİLLETİ İÇİN ŞEREFİ İÇİN ASKERİ POLİSİMİZİN YANINDA OLMAK MI KÖTÜ........

Ispartalı

23 Aralık 2015 Çarşamba 23:57

Sonuna kadar hocalarımıza katılıyorum. Güneydoğuda Askerimizi Polisimi şehit eden, Devlet okullarını yakıp yıkan, Camilerimizi yakan, Hastanelere kadar kaldıran VATAN HAİNLERİNE hizmet için gitmelerini uygun bulmuyorum. Hocalarımız sonuna kadar haklıdır. Gönüllü olarak gitmek isteyen varsa Hakkarili, Diyarbakırlı, Mardinli, Urfalı doktorlar var onları gönderin. HDP'ye oy veren doktorları PKK'yı destekleyen VATAN HAİNİ doktorları gönderin

ahmet yücel

24 Aralık 2015 Perşembe 11:29

VATAN HAİNLERİNİ TEDAVİ İÇİN GİTMEYECEKLER ASKERİ VE POLİSİN YARALANMALARINDA YARDIMCI OLMAK İÇİN GİTMELERİ GEREKİR. ZATEN VATAN HAİNLERİNİ ASKER VE POLİS KESİN ŞEKİLDE TEDAVİ EDİYOR.

halid

23 Aralık 2015 Çarşamba 23:43

elinde silah olanların bile can güvenliği olmadığı yere bu insanlar neden gitsin ...pkk lıları tedavi etmek için mi...yoksa pkk adaylarını tedavi edip sağlıklı bir terörist yetiştirmrk için mi gitsinler...orada doktor vardı...hiç onlara sordunuz mu neden istifa ettiklerini... sormadınız tabi ki... klavyeden kafanıza göre atama yapıyorsunuz...şehid edilenlerin cenazesine gitmeyenler tayin konuşması yapıyor.. aklınızın erdiği kadar yazın

ahmet yücel

24 Aralık 2015 Perşembe 11:50

HALİİİD ELİN HAMURU İLE ERKEK İŞİNİ KARIŞMA . BU ŞEREF MESELESİ HAYSIYET MESELEDİ. BAK AMCAN BEN ON İKİ YILIMI VERMİŞ İKİ KEZ AL KANIMI DÖKMÜŞÜM. BEDEL ÖDEMİŞİM. BAHSETTİKLERİN TORPİLLE KAYIRMA İLE YAN GELİP YATTIKLARI YERDEN BİRAZDA VATAN MİLLET İÇİN ALIN TERİ DÖKSÜNLER.KOÇUUUUUM İLK YARDIM ÇOOOK ÖNEMLİDİR. PRATİSYENLER BOŞ BELEŞ OLARAK HATIRLI AMCALIRIN SAYESİNDE OTURACAKLARINA ASKERİMİZE POLİSİMİZE BİRİNCİ ELDEN YARIM İÇİN YANLARINDA BULUNMALARI GEREKİR. BU VATAN MESELESİDİR

ahmet yücel

23 Aralık 2015 Çarşamba 21:31

BAŞTA SAĞLIK VE HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜKLERİNDEKİ TÜM PRATİSYENLER BAŞTA OLMAK ÜZERE BAHSİ GEÇEN TÜM HEKİMLER İLE MALUM SAĞLIKSEN YÖNETİCİLERİ VATANINI MİLLETİNİ SEVİYOR İSE VE ŞU AĞIZLARINDAN DÜŞÜRMEDİKLERİ HİPOKTRAT YEMİNİNE SADIK KALARAK BİR AN ÖNCE GÜNEYDOĞU TAMAMEN BATI İLLERİ GİBİ ASAYİŞ SAĞLANINCAYA KADAR SÜRESİZ ŞEKİLDE GÖREVLENDİRİLMELERİ GEREKİR. İTİRAZ EDENLERİN YOK İSTİFA EDERİM HİKAYELERİNE KARŞI MESLEKTEN MEN EDİLMELERİNİ YÜCE TÜRK MİLLETİ ADINA İSTİYORUM.

CELALETTİN

23 Aralık 2015 Çarşamba 19:28

ben bu gün itibariyle verilen her göreve hazırım vatan için toprak için bayrak için bölünmez bütünlüğümüz adına hazırım sonucu ölüm de olsa hazırım yeterki hainler orada barınmasın

hakkı yaman

23 Aralık 2015 Çarşamba 18:47

mecbur gidecekler. yok öyle üç kuruşa beş köfte. reise yamuk yapılamaz. iki elim yakanızda

Halil YALÇINKAYA

24 Aralık 2015 Perşembe 12:52

Reis kelimesinin anlamını araştır arkadaşım. Almanca bir kelime (Reich) ve Hitler için kullanılırdı. Ülkemin Cumhurbaşkanına bu kelimeyi yakıştıramam. Zamanında yaftalamışlardı inönü döneminde "Reis-i Cumhur" diye. Bu ülkenin evlatları öncelikli olarak dinine, sonra vatanına, sonra da bayrağına ve milletine hizmet eder. Eğer aramıza karışmış aklı bulanık, kendi satılık kişiler varsa onlar yüzünden yapması gereken ve üzerine düşen vazifeden kaçamaz. Reis de kim. Asıl olan VATAN!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR