19 Mart 2024 Salı

İŞTE YİNE 32 GENÇLİK FARKI !

İŞTE YİNE 32 GENÇLİK FARKI !

Spor

Bölgesel Amatör liginde mücadele eden Isparta Davrazspor Taraftar Grubu 32 Gençlik, Davrazspor'da forma giyen 10 numaralı Emrah Sansar'a bir sürpriz yaptı.

Futbolcusunu en mutlu gününde yalnız bırakmadılar. Dün Isparta Davrazspor oyuncusunun İlk kez baba olma duygusunu yaşayan  Emrah Sansar'ın en mutlu günüydü. Sansar çitfinin "Alaz" isminde bir erkek bebekleri oldu. Bunu sosyal medyada paylaştı. 32 Gençlik Taraftar Grubu hastane önünde meşalelerle "iyiki Doğdun Alaz", "Sen Bizim Her şeyimizsin"  diye bağırarak Emrah Sansar'a jest yaptılar. Sansar yaptığı açıklamada; Bu koca şehre bir taraftar daha eklendi. İnşallah vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun. 32 GENÇLiK'e ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Allah razı olsun sizlerden. diyerek duygularını bu şekilde ifade etti.

32 GENÇLİK TARAFTAR GURUBU  İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HER ZAMAN YANINDA 

Isparta Davrazspor 32 Gençlik taraftar gurubu ise; Tüm futbolcuların iyi günde kötü günde her zaman yanında olduklarını ve Emrah sansarın en mutlu günde destek olmak için geldiklerini dile getirdiler. 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR