26 Nisan 2024 Cuma

İŞTE TÜRCAN'IN İFADESİ

İŞTE TÜRCAN'IN İFADESİ

Isparta

Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşma, sanık sayısının fazlalığı nedeniyle adliyenin konferans salonunda görüldü

Isparta’da devam eden paralel yapı davasının dün 4’üncü duruşması gerçekleştirildi. Duruşmaya Süleyman Demirel Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Talip Türcan’ın açıklamaları damga vurdu.    

Türcan, üniversitedeki paralel yapı kadrolaşmasından operasyon öncesi ABD’ye kaçtığı iddia edilen Prof. Dr. Numan Tamer’i sorumlu tuttu.

17/25 öncesi bu yapı ile mücadele ettim. Bu yapının üniversitedeki adı Numan Tamer’dir ve kadrolaşmadan sorumludur. Bu yapının içinde olan birisi olsam Fetullah Gülen’e hakaret etmezdim.

Şimdiki Sağlık Kültür ve Spor(SKS) Dairesi Başkanı Ümit Yavuz’un daire başkanlığına atanması için Hasan İbicioğlu tarafından sorulduğu zaman bende Yavuz’a, ‘paralelci misin’ diye soruduğumda ‘hayır’ cevabını alınca atanmasında bir sorun görmedim. Afrika ve Mozambik ziyaretinde Isparta eski valisi Memduh Oğuz tarafından davetli olarak gittim, uçağa binene kadar heyette kim vardı bilmiyordum bile.

Amerika ziyaretinde de üniversitenin resmi görevlisi olarak gittim.

Başkan sordu: “paralel ile mücadele için geldim diyorsunuz,bu yapının üniversitedeki yöneticisi kim? Ne gibi faaliyetleri var?”

Bu yapı çok gizli bir yapı, ben bu yapının üniversitedeki en üstünde Numan Tamer olduğunu biliyorum. Başka kim var deşifre edemedim.Faaliyetlerini de çok gizli yürütüyorlardı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

herkes suçsuzmuş

31 Ağustos 2016 Çarşamba 01:18

herkes suçsuzmuş ya. peki suçlu kim. bile bile o fakültedeki o kadar kadrolaşmayı yapan dedelerimizdi tabi

Gerçek

20 Ağustos 2016 Cumartesi 00:49

Bi insan -mı artık o da belli değil- iftira atacak kadar Nasıl düşebilir diliniz Nasıl gidiyor söylemeye hiç mi utanmanız sıkılmanız yok be. Allah belanızı verecek bekleyin siz Talip Hocaya hasetinizden ne yaptığınızı bilemiyorsunuz gün gelir her şey acığa çıkar o Zaman kaçacak delik arayın akrepler

hakikat bu!

19 Ağustos 2016 Cuma 18:27

devletin en üst kurumlarından en aşağısına kadar açığa alınmalar var. o kurumların başlarındakileri suçlayabiliyor musun? iyi niyet üzerinden her yere yerleşmişler. devlet senin çirkin kaprislerinin ötesinde bir bütün olarak bu problemle karşı karşıya. ancak sen bunu bile anlayabilecek düzeyde değilsin. bu, senin çirkin hırs ve emellerinden daha büyük bir problem. hatta bazı kurumların %90 ını ele geçirmişler. bunların başındakileri suçlamaya yüreğin yetiyor mu?

söyle bakalım

19 Ağustos 2016 Cuma 18:08

senin derdin paralel falan değil, hocalık haysiyetine hiçbir zaman ulaşamayacaksın. Cemaat Türkiye'yi ****ürse de senin umrunda değil. senin derdin sadece Talip hocaya kinini ve nefretini kusmak. çakalların uluması hiçbir şeyi değiştirmez. açığa alınanlardan 2 tanesi senin anabilim dalında sen bir şey yaptın mı? yaklaşık 400 kişi açığa alındı bunlardan 9 kişi ilahiyatta. sen ne yaptın bunlarla ilgili. tüm yorumlarında sadece Talip hocaya nefretini kusmaktan başka bir şey yapmıyorsun.

öğrenci

19 Ağustos 2016 Cuma 17:01

bu 3 ü de yardımcı doçent olabilmiş. ben oradayken 3 tane de asistanı vardı. İki hoca da 2000 yılında dokt****arını bitirmiş. ama aradaki fark epey açılmış. sebebi açık görünüyıor. biri çalışırken diğeri ona iftira ile vakit geçirmise benziyo. Anlaşılan o ki kıskançlığından Talip hocanın önüne takoz olunca onu yavaşlatabilirim diye düşünüyo.Arada iyi niyet gibi bi fark var, bu açık zor kapanır.

Öğrenci

19 Ağustos 2016 Cuma 16:55

Ben bu okuldan mezun oldum. geldiğimde herkezi hoca zannediyordum. bazılarının gerçek hoca olmadığını anlamak çok zaman almadı. bu okula gelenler sizin gibiler yüzünden arapca öğrenemiyo galiba. Bir öğrenci yetiştirdiğğinizi duymadım. fakültenin sitesindeki sayfalarınıza baktım. Nejdet hoca (yorumlarını okuduktan sonra artık hoca bile demek istemiyorum) danışmanlığında iki yüksek lisans öğrencissine tez bitirtmiş. Talip hocam 4 yüksek lisans 3 doktora öğrencisinin tezlerini savundurmuş.

O masum

19 Ağustos 2016 Cuma 16:01

Ya he he, O masum, bu masum. Herkes masum. Bu kadar kadrolaşmayı ninen yaptı. Suça sessiz kalmak da suçtur acar hukukçu. Döneri al sus, görme, duyma, üç maymunu oyna. Yükseklerin yalı bol oluyormuş, Ada'ma gücünün zirvesindeyim halüsinasyonları gösteriyormuş.

Adem Akil

19 Ağustos 2016 Cuma 15:40

Hem küfürde hemde yalanda zirvelere çıkılmış. Demekki ' gücün zirvesinden ' **** üstü düşünce böyle ağzı bozuluyor insanın. Ama beterin beteri var haberin olsun. Şükret.

Adem Akil

19 Ağustos 2016 Cuma 14:06

Talip hocaya iftira eden insan müsveddeleri, Talip hocanın tırnağı dahi olamayacak Nejdet denen insan kılıklı h....n, Alperen isimli kendini gizleyen şerefsiz timsali, sen çok köpeklik yapıp yaldan yedirttiler herhalde, bu Nasıl hoca diye yazan soysuz korkak seni de döverler diye mi ismini ****yorsun, Talip hocanın masum olduğunu herkes bildiği gibi siz de çok iyi biliyorsunuz,Allah herşeyi en kısa zamanda açığa çıkartacak, işte o zaman sizler hangi itin g.tüne gizlenelim diye yer bulamycksnz..

Kulak

19 Ağustos 2016 Cuma 13:27

Bluetooth kulaklık ile yds den yüksek not alıp universiteye giren Numan referanslilar vaaaarrrrrrr. Sizi gidi turkuculer.

Acar

19 Ağustos 2016 Cuma 13:15

Paralelle mücadele ettim diyorsun. Soru: kimleri tespit ettin. Cevap bir tek Numan'ı tespit ettim. Biz gülmekten yorulduk. Eve bir kahkaha makinası alıp artık otamatiğe bağlayacağız. Gerçi size makinede fazla dayanamaz.

Dedeniskim

19 Ağustos 2016 Cuma 12:21

Hz Peygambere mecnun,kahin yakıştırması yapanve peygamberliğini inkar eden müşrikler bugün masum insanlara hemde kendileri kadar iyi tanıdıkları adamlara iftira atan şerefsizlerin dedeleridirAsıl vatan hainleri suçsuzları öfkelerine mahkum ederek suçluları saklayanlardırSenTalipin suçlu olduğunu söylüyorsan fetöcü vatan haininden başkası değilsinÇünkü bu ancak gerçek suçluları ve belkide kendi suçunu örtme çabasından başka birşey değilAynaya baktığında göreceğin şey bir şerefsiz silueti.

Bu Nasıl

19 Ağustos 2016 Cuma 11:15

Yav Nasıl bu Hoca ki kargaları güldürecek yalansallıyor. Yoksa koğuşta döveler diyemi korkuyor. El insaf Numandan başka paralelci bilmiyormuş. Bu kadar bilgisizin rektör yardımcısı bari olma. Paralelle mücadele etmişmiş. Çok ayıp çok.

Talip hoca

19 Ağustos 2016 Cuma 10:36

Alanın da türkiyede tek olan bir adam gerçek paralellerin iftiralarıyla içerde yazık bu ülkenin adaletine ama hocam seni bütün öğrencilerin ,bütün ısparta ,devlet , millet en önemlisi de ALLAH biliyor sen merak etme sana iftira atanlarda anca burda böyle korkak it misali klavyenin arkasına sığınıyorlar Türkiye'nin senin gibi hocalara çok ihtiyacı var çünkü sen bu şerefsizlerle 17/25 aralıkta öncede sonrada Asistanlığında bile kariyerinin canının pahasına savaştın bunu kimse inkar edemez

Tarafsız

19 Ağustos 2016 Cuma 14:19

Çok yağlama adamı kaydıracan ki zaten paralel tuzağına düşerek kaydırdılar belki de hep fetöcüydü bizi de kandırdı bilemem... Harbiden parelelci mi bilmiyorum ama merdivenleri çok hızlı tırmanması ve paralelcileri doldurması şüphelendirmiyor değil

egeden

19 Ağustos 2016 Cuma 10:15

Talip hoca ile yaklaşık 6 yıldır zaman zaman oturma, dini konuları konuşma ve çay içme şansım oldu. hoca olaylara rasyonel açıdan bakan ve aynı oranda rasyonelliği öne çıkaran birisi idi. ilgili cemaate değil hiç bir cemaate tensip edilemeyecek kadar özgür düşünce sahibi idi. bu şehadeti yapmak benim için bir zorunluluktur. icraatlarını çalışma arkadaşları, kalbindekini Allah bilir.ve Allah hepimizin ne yaptığını ve içimizdekileri yine Allah bilir. Ve Allah müminlerinvelisidir.Her nefis rehindir

farewell

19 Ağustos 2016 Cuma 09:42

sen armut mu topluyodun rektör yardımcısı olarak? sekreterin bile paralelden sahte bel****le memur olmaktan içeride.

Şeref

19 Ağustos 2016 Cuma 03:31

Bir zamanlar siz numanın önünde secdeye kapanırken iftira attığın Talip Türcan numanla kavga ediyordu, istemem gibi yapıp ibicioğlundan görev dilenen sen, konjonktür gereği sıkıntıya düşmüş bir insanın arkasından ürmeye devam ediyorsun. Ama seni çok iyi anlıyorum ve acıyorum sana ne yaparsan yap onun gibi olamayacaksın. Hayatın etrafını sarmış senden tiksinenlerle doluyken sen insanlık olarak da hocalık olarak da ona özenerek geçireceksin ömrünü. İftiracı geldin iftiracı gideceksin.

Recep

19 Ağustos 2016 Cuma 03:13

Alperen güya adını değiştiriyorsun ama kim olduğun önceki yorumlarından çok net takip ediliyor..Ama sana kızamıyorum bile sen sadece ağzından salyalar akıtan kuduz bir köpeksin.Senin ve aşağıda yorum yapan hoca kılıklı adamın yapacağı birşey yok mayanız bozuk sizin,elinizden bu geliyor.Tüm okul sizden tiksiniyor ama iftira ettiğiniz bilim insanını da herkes biliyor, geberiyorsunuz hırsınızdan çünkü asla onun tırnağı olamayacaksınız biliyorsunuz.geberin ancak ahirette anlarsınız acınacak halinizi

İnsaf be

19 Ağustos 2016 Cuma 02:28

Zerre kadar Haysiyetin varsa git mahkemeye bu isimleri bildir burdan gazel okumak kolay tabi talip hocanın fetonun isteği hilafina ne zorluklarla mücadele ederek dekan olduğunu bütün sdu biliyor aslında sende biliyorsun da bu dürüstlük sende ne arasın. senin şu pis ağzından çıkan pis sözler hiç talip hocanın temizliğini golgeleyebilir mi

Murat nallı

19 Ağustos 2016 Cuma 02:17

Talip Türcan mahkemede : " paralelcilerden somut olarak bilinen Numan ben de onu bilirim diğerleri algı düzeyinde vardır" demiştir. Adam bir hukukçununve dahi bir insanın verebileceği en makul yanıtı vermiştir. birileri gibi kendini kurtarmak için herkesi karalamaya alışık olanlar sıra sıra isim bekliyordu tabi ama adamcağız örgütün üyesi değilse nereden bilsin bilse bile nasıl emin olsun

Cemaattenmisin Değilmisin

19 Ağustos 2016 Cuma 00:47

Bizdenmisin değilmisin. Bizdensen ne olursan gel. Değilsen allem cihan olsan yerin yok. Asıl bölücülük bu.

Nuri isimli adama

19 Ağustos 2016 Cuma 00:23

Bu adamı bende iyi tanıyorum gerçekten yalanla dolanla öyle hileyle işi olacak bi adam asla değil tanıdığım en riyasız adamlardan biridir buna kalıbımı basarım ki bu böyle ...ama şu an bi sınavda ve maalesef şu dünyadaki sınavı hayli zor ne diyeyim Rabbim Hz.Yusuf'un hapiste geçirdiği süreçteki sabrını Talip Hoca'ma versin ve diğer masumlara Amin...

Akademisyen

19 Ağustos 2016 Cuma 00:17

Ben ilahiyattayım ve % 99 eminim bu adam masum boşu boşuna içerde tek suçu iyi niyeti boşuna dememişler iyi niyetten maraz doğar...tamamen dürüstlüğünün doğruluğunun kurbanı oldu umarım bir an önce gerçekler açığa çıkar

Aklı Selim

18 Ağustos 2016 Perşembe 23:53

Paralelle mücadele etsin diye rektör yardımcısı atanan birinin yüzlerce paralelci olan bir kurumda sadece yurt dışına kaçmış olan Numanı tespit edebilmiş olması, gerçekten çok inandırıcı ve büyük başarı.Müthiş bir savunma. Hakimler de ikna olmuşlardır her halde.

Öğrenci

18 Ağustos 2016 Perşembe 21:44

ilahiyata severek gelmiştim Nejdet Gürkan ve birkaç hoca yüzünden ilahiyattan Arapçadan tiksindim. bana ilahiyatı sevdiren kendisine yalan isnat ettiği Talip Hocam oldu. İnşallah çıkarsınız hocam da ben İslam hukukçusu olarak yükseğe başlayacağım zaman sizinle çalışma fırsatı bulurum. Hiç merak etmeyin hocam hepimiz hangi hocanın ciğerinin kaç kuruş olduğunu biliyoruz.yorumlara üzülmeyin hocamın varsa bilmiyorum çocukları,babanız şerefli bir hoca. Bir de nejdetin çocukları var ne üzücü onlara

Nuri

18 Ağustos 2016 Perşembe 21:26

Bu adam kimse belli ki içine fena girmiş Talip Abi. Talip Abi göz altına alındığından beri takip ediyorum yapmadığı hakaret kalmadı. Sen sahipsiz mi sandın o adamı. Senin yalan söylüyo dediğin adam yalan nedir bilmez. Ben hiç şahit olmadım yıllardır. Eğer bildiğin bişey varsa mahkemeye git dava et. Kim yalan söylüyo kim hakiki adam ortaya çıksın. Sen kimsin sorguya Çekiyon. Kim bu kansız Talip abinin okulundan herhalde.

n.gürkan

19 Ağustos 2016 Cuma 17:07

öncelikle delikanlılık yapın, gerçek adınızı soyadınızı yazın ki size sizin anladığınız dilden cevap vereyim. öyle girdili çıktılı, kansız falan gibi hakaret edenlere, beceriksizliğini hocasına yıkmaya çalışan mübtezel öğrenci müsveddelerine cevap bile gerekmez. sonra memleketin hali ortada, vatan hainlerine destek çıkanlar elbette bir gün pişman olacak. kurumları babasının çiftliğine dönüştüren, sonradan görme ne oldum delisi kendini bilmezler yaptıkları hatayı çekmelidir. masumlara sözüm yok.

MollaKasım

19 Ağustos 2016 Cuma 14:15

Talip Türcan==== Nejdet GürkanHEr ikisi de menfatleri için yapmayacakları rezillik yoktur

n.gürkan

19 Ağustos 2016 Cuma 00:23

delikanlıysan adını soyadını yazarsın. sana senin anlayacağın dille cevap veririm. öyle perde gerisinden ateş etme.fetöcülüğün temel iki karakteri varmış: gizlenmek ve yalan söylemek veya yaptıklarını inkar etmek. baksana abilerinin hepside herşeyi inkar ediyorlar. sonra,.. öyle girdili çıktılı kelimelerle hakaret etme. durum ortada.mahkeme işine gelince; sen merak etme ben gereğini yaptım. sen aklını kendine sakla. yüreğin yetiyorsa -beni arar bulursun- karşıma çık.

retorik

18 Ağustos 2016 Perşembe 20:44

bre yalancı bre sahtekar, sen değilmisin ''ben İslam hukukcusuyum adil soruşturma yürütürüm '' deyip cemaatinden emir alıp haksız yere cezalar veren . ahiretidüşünmedin değilmi...

dürüst

19 Ağustos 2016 Cuma 11:02

buradan iftira atması ne kolay nasılsa cevap gelmeyecek diye ağzına geleni söyle geç haysiyetsizliğin dibindesin retorik hırsından gebereceksin neredeyse. bu adam gibi adam ömrü hayatında gördüğün en haysiyetli insanlardan olduğu için çekememeni anlıyorum tabi...

şerefsizlik timsalleri

18 Ağustos 2016 Perşembe 20:40

İlahiyatın yüz karası Numandan başkasını bilmiyormuş. İnsan bu kadar yalancı ve haysiyetsiz olabilir mi? Hiç değilse İlahiyata aldıklarını saysaydın. Sen de biliyorsun ki ilahiyatı fetullahçılar lehine dönüştürmek vaadiyle oraya dekan yapıldın. Hizmetlerinin karşılığı olarak da rektör yardımcılığı ile ödüllendirildin ve tamamen firavunlaştın, ne oldum delisi oldun. Ne de olsa köpek yal yediği çadırın önünde havlar, köpeğin çarşısı da olmaz. Kemik nerde köpek orada. Allah, kıblesi belli olmayanların cezasını versin.

ddd

18 Ağustos 2016 Perşembe 19:17

şu numan şeresizi karşıma gelse kafasını karpuz gibi yararım.aq çocuğu hayallerimizi geleceğemizi çaldı adi fettuşşçu vatan haini alçak namussuz

Çok ayıp

18 Ağustos 2016 Perşembe 18:57

Talip bey, bu yalana kimse inanmaz. İsim isim sayda bu hainleri belki cezan hafifler. Numan dan başkasını bilmiyormuş. Kuyruklu yalan.

B.y

18 Ağustos 2016 Perşembe 17:44

Hadis Prof.un yazık Tamer kaçtı diyenler şeyi üstüne yükle bakalım bu dahi fetoş emri,Numan dan başkasını çözememiş,o zaman en yakın arkadaşlarını tanımıyorsun öylemi,mümin zina işler,mümin hırsızlık yapar ama asla yalan söylemez. Tamer dışında kimseyi tanımam koca bir yalan,

Dghj

18 Ağustos 2016 Perşembe 17:20

Desifre edememiş kuruklu yalan hepsi birbrini biliyor

nejdet gurkan

18 Ağustos 2016 Perşembe 17:05

Madem paralel ile mücadele için geldin. Bugun açiga alınan personelin pek çogunun kararnamesinde yonetim kurulu uyesi olarak imzan var. Herhangi bir şerh koydun mu. Gorev yaptigin son dönemlerde kaç kişi hakkında soruşturma açtınız, açıga aldınız. Mücadele adına ne yaptınız. Kaç bölüm başkanını görevden aldınız. Gücünün zirvesindeydin ne yaptın. Ibicioğlu 2. Defa atansın diye son dakikaya kadar çalışma dın mı. Ilahiyatta cifter cifter kadro açarken keyfin yerindeydi

Tencere Kapağı

19 Ağustos 2016 Cuma 14:12

Nejdet Gürkan'ın dediklerini alın doğrudur ama kendisi paralelci olmasa da şahsiyet olarak fetö kadar tehlikelidir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR