26 Nisan 2024 Cuma

İŞTE O TARİH VERİLDİ

İŞTE O TARİH VERİLDİ

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı Mitingi'nde yaptığı konuşmada demokrasi nöbetlerine çarşamba günü nokta koyulacağını açıkladı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta katıldığı bir televizyon programında, "Şöyle bir teklifim var, 'Biz bu demokrasi nöbetini önümüzdeki hafta pazar günü (7 Ağustos) Yenikapı'da farklı bir şekilde ele alalım' diyorum. Taçlandıralım, orada yapalım" demiş bu sözler ise demokrasi nöbetlerinin Yenikapı Mitingi sonrası biteceği şeklinde yorumlanmıştı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenikapı Mitingi'nde yaptığı konuşma sonrasında ise halka "Bu akşam demokrasi nöbetine bir virgül koyuyoruz.Tüm Türkiye’ye sesleniyorum. Çarşamba akşamı inşallah noktayı koyacağız"dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

GENÇ SENİRKENTLİ

08 Ağustos 2016 Pazartesi 09:38

ÇOÇUKLARINI KÖRFEZ DERSHANESİNE YATILI GÖNDERENLER ALTINBAŞAKTA OKUTANLARDA TESPİT EDİLSİN AÇIĞA ALINSIN MANTIKEN ÖDEDİKLERİ PARA İLE YARDIM ETMİŞ SAYILIYORLAR HATTA KÖRFEZ DERSHANESİNDE ÖĞRENİM GÖRÜP ATANAN ADAMLAR DA RESMİ EVRAKLARDAN TESPİT EDİLİP AÇIĞA ALINSIN... ÇÜNKÜ DURUMU BİLDİKLERİ HALDE 17/25 ARALIK OLAYLARINDAN SONRA DERSHANEYE DEVAM ETTİLER.. ARŞİVLERE ÖDEME MAKBUZLARINA BAKILSIN.....

fetocuların ALLAH BELASINI VERSİN !!!!

08 Ağustos 2016 Pazartesi 09:05

tüm illerde her akşam yapılan demokrasi mitingleri devam etsin.Bu mitingler;birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor.Ayrıca fetocular-haşhaşinler bu mitingleri gördükçe ****uyorlardır.Demokrasi mitingleri 1yıl daha tüm şehirlerde her akşam devam etsin.Milletimizin birl,k ve beraberliği sonsuza kadar sürsün !!!!

UZUN ADAM

08 Ağustos 2016 Pazartesi 03:28

SAYIN CUMHURBAŞKANIM ÇOK DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR