19 Nisan 2024 Cuma

İŞTE O OLAYLARIN BAŞLAMA ANI !

İŞTE O OLAYLARIN BAŞLAMA ANI !

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde bugün çıkan olaylarda çok sayıda öğrenci yaralandı ve çok sayıda öğrenci gözaltına alındı. 2 güvenlikçi ve 1 MHP Grubundan  öğrenci yaralandı 

 

Peki olaylar nasıl başladı?

 

Bölücü terör örgütüne yakınlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla net bir şekilde gözlemlenen ve paylaşımlarında Türkiye Cumhuriyeti'nin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi'nden Kürdistan diye söz eden Dem Genç (Demokratik Gençlik Konfederasyonu) isimli örgüt bir süreönce Roboski'nin yıldönümü nedniyle bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

 

HDP Isparta İl Örgütü'nün de resmi sosyal medyahesaplarından üyelerini davet ettiği etkinliğin duyurusunda "Roboski'de 34canı katleden devlet bu gün bütün Kürdistan'da katliamlarına devam ediyor.Teslimiyet ihanete direniş zafere götürür şiarıyla bütün arkadaşları dayanışmaya, vicdanı sorumluluğumuz Roboski anmasına bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

  İŞTE OLAYLARIN BAŞLAMA ANI !

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vay be

29 Aralık 2015 Salı 00:05

ısparta da bile pkk lı var

SenGetLi

28 Aralık 2015 Pazartesi 22:05

bu hdp lilere para için kim ev yurt parti binası veriyorsa allah belasını versin.

yezitler

28 Aralık 2015 Pazartesi 21:18

Açılım saçılımla bunlara can verirken Analar ağlamasın masalını söyliyenlerin bunlara işnanıp oy verenlerin. oslo imralı tavizlerini yok sayanların ALLAH BELASINI VERSİN. Amin demiyenin belasını versin.

Ali Bilir

28 Aralık 2015 Pazartesi 19:10

Allah bu hdpnin hdplilerin ve onun destekçisi paralel yapının belasını versin

nn

28 Aralık 2015 Pazartesi 17:08

Teröre de terörist sevicilerine de hayır!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR