28 Mart 2024 Perşembe

İŞTE O KAZADA YARALILARIN İSİMLERİ

İŞTE O KAZADA YARALILARIN İSİMLERİ

Isparta

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3'ü ağır 12 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Isparta Burdur dağ yolu Gelincik köyü mevkisinde henüz sürücüleri belirlenemeyen iki otomobil çarpıştı. Kazada otomobillerde bulunan Adil Akyol, Merve Akyol (3), Furkan Akyol (5), Elif Akyol, Safiye Akyol,  Salih Çankaya, İlmihan Haytaoğlulları, Dudu Yarar, ibrahim Yarar, Nursel Yarar, Hakan Daşkesen, Ufuk Başpınar yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.Yaralılardan  Adil Akyol, Merve Akyolve  Furkan Akyol'un durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat ulaşıma kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yol Çözüm Değil

22 Ağustos 2016 Pazartesi 08:54

Gelişmiş ülkelerde yollar yapılır, trafik kuralları ağırlaştırılır, kazalar en aza insin diye. Ama bizim ülkede öyle değil malesef. Son 15 yılın kaza istatistiklerine Tüik sitesinden bir bakın, kazaların ne kadar arttığını görebilirsiniz. 2015 yılında terör olaylarında 1.083 kişi ölürken, 2014 yılında Trafikte, 3.524 ölü 285.059 yaralı insan kayıtlara geçmiş. Yol yapmak kazaları, ölümleri durdurmuyor. Yol çalışması sırasında Trafik kazası yapan insanlarda az değil. Bizim ülkede bu böyle.

Ahmet Soyuçok

22 Ağustos 2016 Pazartesi 07:30

Her Allahın günü kullandığım yol. Özellikle gece çok tehlikeli.. alkollü ve ayarsız sürücü çok oluyor.. Bir de küçücük yolda 120 130 km hızla gidiyorlar. Sanırsın duble yol..

Burdur-Isparta arası yolun yapılmasına karşı olan

21 Ağustos 2016 Pazar 23:14

Burdurlu biri bağırıp duruyodu yol yapılmasın diye, nerelerde o zat bilen var mı?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR