23 Nisan 2024 Salı

İŞTE O KANLI OTOMOBİL!

Oluşum Gazetesi, Bomba 32, Bomba 15 Haber Sitemizin personeli gazeteci Ramazan Acar'ın kullandığı otomobile çarpan ve daha sonra olay yerinden uzaklaşan K.Ö. bir müddet sonra jandarma ekipleri tarafından bulundu. İşte o otomobilin son haline Bomba 32 Haber ekibi ulaştı.

Isparta

ISPARTA Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Ramazan Acar geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Acar'ın vefatı ise Isparta'yı yasa boğdu. Alkollü sürücün çarptığı kazada sonrasında detaylar bir bir gelmeye başladı. Alkollü sürücü K.Ö. kaza sonrası hemen olay yerinden uzaklaşırken daha sonra ise bir köy girişinde park halinde otomobilin içinde gözaltına alındı. 

Bomba 32 Haber Ekibi ise o otomobilin fotoğraflarını çekti. 

Ramazan Acar'ın ise son tweet'i de dikkat çekti. Gazeteci meslektaşımız O tweetinde; "Ecel geldiğinde önün de umut, arkanda pişmanlık olmasın..." demişti...

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tamer

01 Haziran 2015 Pazartesi 12:02

mey biter saki kalır her renk solar haki kalır diploma insanın cehlini alsada.söylececek söz yok. senin içtiğin alkolun zevki bir insan hayatından daha mı önemli. rahmetlinin tüm ailesi yakınlarına sabrı cemil dilerim.

biri

01 Haziran 2015 Pazartesi 09:19

bu araçla olay yerinden nasıl kaçtı anlayamadım ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR