19 Nisan 2024 Cuma

İŞTE O FECİ KAZANIN DETAYLARI

İŞTE O FECİ KAZANIN DETAYLARI

Isparta

ALMANYA'dan tatil için gelen Demiralay ailesinin içindebulunduğu aracın Isparta- Konya karayolunda bir kamyonetle çarpışması sonucu,4'ü aynı aileden 5 kişi öldü.1 Kişi ağır yaralı 

Kaza, Isparta- Konya karayolunun 105'inci kilometresinde,gece yarısı meydana geldi. Almanya'da yaşayan Orhan Demiralay, eşi Fadime veiki çocuğunu memlekete bayram tatiline gönderdi. 43 yaşındaki Fadime Demiralay,çocukları 15 yaşındaki Tolga ve 11 yaşındaki Betül Demiralay ağır yaraland. yoğun bakım'da   ile dün akşamsaatlerinde Antalya Havalimanı'na indi. Konya'nın Doğanhisar İlçesi'nde oturan79 yaşındaki Ethem Ali Kuzucuk, kızı ve torunlarını almak için arkadaşı 51yaşındaki Remzi Taştekin yönetimindeki 42 VA 696 plakalı panelvan tipi araçlaAntalya'ya geldi. Havalimanından kızı ve torunlarını alan Ethem Ali Kuzucuk,daha sonra Konya'ya gitmek için hareket etti.

 ŞERİT İHLALİ

 

Remzi Taştekin yönetimindeki panelvan tipi araç, Isparta'nınYalvaç İlçesi Bahtiyar Köyü yakınlarında iddiaya göre şerit ihlali yapınca,karşı yönden gelen 54 yaşındaki Celal Demirtaş yönetimindeki vişne yüklü 32 EL172 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada, iki sürücü; Remzi Taştekin, CelalDemirtaş ile panelvan araçtaki Ethem Ali Kuzucuk, Fadime Demiralay ve oğluTolga Demiralay öldü. Betül Demiralay ise yola savrularak ağır yaralandı.Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans vekurtarma ekibi sevk edildi.

 Sağlık ekipleri ilk etapta yola savrulan Betül Demiralay'a ağır olarak yaralandı Ambulansla Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve UygulamaHastanesi'ne gönderilen Betül, burada kurtarılamadı. Araçlarda sıkışan cenazeleri çıkarmak için Şarkikaraağaç ve Yalvaç belediyelerine bağlı itfaiyeekipleri seferber oldu. İlk olarak panelvanın arka koltuğundaki FadimeDem iralay ve oğlu Tolga'nın cenazelerini çıkaran itfaiye ekipleri daha sonraEthem Ali Kuzucuk ve Remzi Taştekin'in cesetlerini çıkardı.


 

İŞ MAKİNESİYLE MÜDAHALE ETMEK İSTEDİLER

 

Kurtarma ekipleri daha sonra Şarkikaraağaç İlçesi'nden,Eğirdir İlçesi'ndeki meyve suyu fabrikasına vişne götüren kamyonet şoförü CelalDemirtaş'ın cenazesini hurdaya dönen araçtan çıkarmak için çalışma yaptı.Çalışmaların sonuç vermemesi üzerine Isparta Valiliği Afet ve Acil Durum (AFAD)Müdürlüğü'nden yardım istendi. Bu sırada bazı kişiler, sürücüyü çıkarmak içinkepçeyle araca müdahale etmek istedi. İtfaiye ekipleri ikinci bir kazaya nedenolacağı endişesiyle buna izin vermedi. Demirtaş, gelen AFAD ekipleri tarafındanbulunduğu yerden çıkarıldı. Jandarma ve cumhuriyet savcısının incelemesininardından cenazeler Yalvaç Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

 

Remzi Taştekin, Ethem Ali Kuzucuk kızı Fadime Demiralay vetorunları Tolga ile Betül Demiralay'ın cenazeleri, bugün Konya'nın Doğanhisarİlçesi'nde, Celal Demirtaş'ın cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardındanIsparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde toprağa verilecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAS

28 Temmuz 2014 Pazartesi 02:57

ALLAH RAHMET EYLESIN , YARALI KIZIMIZADA ACIL SIFALAR VERSIN , HAYATINI KAYBEDEN VATANDASLARIMIZIN YAKINLARINA BÜYÜK SABIRLAR IHSAN EYLESIN !

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR