23 Nisan 2024 Salı

İŞTE MEYDAN İŞTE MİLLET

İŞTE MEYDAN İŞTE MİLLET

Isparta

Isparta Valiliği tarafından organize edilen Demokrasi ve Şehitler Mitingi darbeci vatan hainlerine karşı Isparta'da tüm siyasi parti ve çeşitli görüşlerden insanları bir araya getirdi. 

 

               Meydana Türk bayraklarıyla gelen binlerce Ispartalı önce şehitler içindua etti. İstiklal Marşı okundu. Ardından protokol konuşmaları yapıldı. Isparta Valisi Şehmus Günaydın'ın yanı sıra meydana AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Sait Yüce CHP Milletvekili İrfan Bakır, siyasi partilerin  il başkanları, Emniyet Müdürü Halil Altan,Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Çokdinç, SDÜ Rektörü İlker Çarıkçı, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat da geldi. Meydanı dolduranlar için Valilik meydanındaki sinevizyonda  İstanbul Yenikapı'daki demokrasi mitingin de yaşananlar da aktarıldı.

 

Vali Şehmus Günaydın, 15 Temmuzda  Isparta'nın nasıl bir zulme karşı koyduğunu tüm dünyaya gösterdiğini belirterek. "Tarih boyunca bu milleti esaret altına almaya çalışan güçler yine sahneye çıktılar. Bu güçler tarihten ders almamış olacaklar ki bu milletin tüm zorluklar karşısında nasıl bir fedakarlık gösterdiğini anlamamışlar ki yine hani bir kalkışma içinde oldular. Bu ihanet çetesi Ispartamızda da hak ettiği cevabı aldı. Bundan sonra da kalkışma içinde olacaklar yine aynı cevabı alacaklardır. Çünkü bu millete Çanakkale ruhu var. Bu ruh sayesinde, üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur. Yeter ki, biz bu birlikteliğimizi bu beraberliğimizi bozmayalım" dedi. 

 

HESAPLARI BOŞA ÇIKTI

 

CHP Milletvekili İrfan Bakır,  "Sizler Isparta'da demokrasiye sahip çıktınız darbeye karşı bir beraber oldunuz. Biz de sizin iradenizi TBMM'de sürdürmeye çalıştık. Sizlerin iradesini orada gösterdik" dedi.  AK Parti Milletvekili Said Yüce, "Sizler bayrağı indirmediniz minarelerdeki ezanı dindirmediniz. Her görüşten bu vatanı seven, ortak değerleri olan insanlar bu meydanı doldurdular.  Allah'a şükürler olsun o fırtınan ardından bahar çiçekleri açtı . Rabbim birliğimizi beraberliğimizi kıyamete kadar devam ettirsin" diye konuştu. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise "Daha tank uçak sesleri duyulmaya başlandığında bu aziz milletin şerefli insanları asıl söylenmesi gerekeni söyledi. O silahların, o helikopterlerden atılan mermilerin, tankların üzerlerine kendilerini attılar ve bu bayrağa bu devlete sahip çıkması bildiler.Bu ülke üzerinde hesabı olanların ve onların içerideki hain maşaları ve uşakları her şeyi hesap ettiler tuzakları kurdular ama milli hesap etmediler.Onların sözüm ona bir profesörü 14 Haziranda diyor ki  "Darbeler cuma olur. Darbeyi yaparsın soka çıkma yasağı ilan edersin ki kimse sokağa çıkamaz. İmamlar cuma namazı kıldıramazlar ' diyor. ama hesapları boşa çıktı. Bu millet sokağa döküldü ve bu darbecileri gitmeleri gereken ere gönderdi" görüşünü iletti. 

 

Sadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz, darbe planının halkın sokaklara inerek bu oyunu görmesiyle son bulduğunu belirtirken, BBP İl Başkanı Şener Taşören, 'Rabbim bu günleri bir daha yaşatmasın' temennisinde bulundu.  MHP İl Başkanı İsa Yalçın," Bu millete tankları,  topları çevirenlere karşı bu milletin evlatlarının selam durmayacağını göstermek için buradayız. 15 Temmuzdan beri bu milletin onur mücadelesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır" dedi. CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy da "Bundan sonra da darbe yapmaya kalkanlara pabuç  bırakmayız" diye konuştu. AK  Parti İl Başkanı Osman Zabun ise,"Isparta'nın güzel insanları kendisine gelen çağrıya anında cevap vererek  o gece canlarını pahasına neyle karşılaşacağını bilmeden 25 bin insan bu meydana indi. ordumuzun içine sızmış bu milleti arkadan hançerlemeye çalışan hainler bu tabloyu 25 kez gördüler ve görmeye devam edecekler. Onların bu milleti anlaması mümkün değil. Onların bu milletle bağlantısı kalmamış. Ama biz ordumuzun bir çok mensubu, emniyetimizin bir çok mensubu o gün büyük mücadelelerle sizin ortaya koyduğunuz destekle bu ilde art niyet besleyenlere karşı cesaretini en net şekilde ortaya koymuştur.Biz kefenimizi giyerek bu yol çıktık. Onları tankı tüfeği 7 düveli gelse ne yazar. Artık bu ülke kendi öz güvenini kazanmış dimdik duran onların baskılarına hayır diyebilecek yeni bir millet doğuyor. Onların korktukları,endişe ettikleri bu. Biz ülke meselesi olduğunda bir araya geldikten sonra onların bizim önümüzde nasıl el pençe divan duracaklarını göreceksiniz "açıklamasında bulundu

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet İNANLI

08 Ağustos 2016 Pazartesi 17:27

Ben sevgili Valiyi neden bu kadar övüyorum biliyormusunuz onun DİKLENMEDEN DİK DURUŞUNDAN.Yani Başı Dik Alnı hep açık oluşundan.Hamura hamur Demire Demir demesinden.Babası da olsa bildiğinden ve iyi olacağına inandığı ne olursa olsun asla vazgeçmemesinden.Kastamonu Isparta arası uzak ama bana çok yakın ve onu buradan izliyor Meydanlardaki Yiğitliğine hayran oluyorum.Allah selamet versin ve Isparta onun kıymetini bilsin.

pis fetocular,beyinsizler,lanet herifler.

08 Ağustos 2016 Pazartesi 16:35

feto , 77 yaşına girmiş ancak hiç evlenmemiş ve imkanı olduğu halde hacca veya umreye hiç gitmemiş,bu nasıl müslümanlık?buna rağmen peşinden giden pek çok kişi bunun müridi olmuş,pek çoğuda bu fetonun militanı olmuş.Terorıst Fetonun peşinden gidenler demek ki beyinsiz insanlar.

AK PARTİLİ !!!

08 Ağustos 2016 Pazartesi 09:13

Ülkemizin her şehrinde,ilçesinde,kasabasında ve köylerinde her akşam yapılan demokrasi mitingleri devam etsin.Bu mitingler;birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor.Ayrıca fetocular-haşhaşinler bu mitingleri gördükçe ****uyorlardır.Demokrasi mitingleri 1yıl daha tüm şehirlerde her akşam devam etsin.Milletimizin birl,k ve beraberliği sonsuza kadar sürsün !!!!

vatandaş.

08 Ağustos 2016 Pazartesi 00:34

sav kasabasındaki fetöcülerin okullarına himmet toplayan öğretmenler ve bu okulların yapılmasını sağlayan 500 fetocü öğretmen 5 sene boyunca himmet verdi ve bu okulları yaptırdılar.bu okullara himmet veren dr. ler ...vs mesleklerde var.himmet toplayan öğretmenleri ve himmet veren öğretmen dr. vs meslekten olanlar neden belirlenmiyor??Bu kişilerin isimlerini bu okulların bilgisayrlarından silmişler mi ???

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR