27 Nisan 2024 Cumartesi

İŞTE KAZADA YARALANANLARIN İSİMLERİ

Isparta - Eğirdir karayolunda otomobille yolcu otobüsünün çarpıştığı kazada, Isparta Belediyesi eski Başkanı 50 yaşındaki Hasan Balaman yaşamını yitirdi, 40 kişi de yaralandı.

Isparta

İŞTE YARALANANLARIN İSİM LİSTESİ

Kazada, Isparta eski belediye başkanı Ak Partili Hasan Balaman sıkıştığı sürücüsü koltuğunda yaşamını yitirirken, otobüs sürücüsü ve içindeki 39 yolcu yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

11 Nisan 2016 Pazartesi 12:15

İşçilere çok çektirdi işten attı rezil etti İlahi adalet çok ilenç aldı Hakkı'mı helal etmiyorum

Baki yeşil

11 Nisan 2016 Pazartesi 09:26

Zaman muhabirini dövdürmüştü ne iyi etmişti hainleri gözünden tanırdım rahmetli, suçu Isparta çetelerine yedirmedi aynısı 17 25 aralıkta oynandı İran ambagosunu israil ABD deyince suç değil Türkiye deyince suç bu hainler mossad ajanı hepsi kimin adına dinlediler yıllarca en mahrem yerleri bu hainleri kim savunuyorsa artık o da haindir dünya çapında bir proje bu paralel tehlikeyi ilk görenlerden biriydi Balaman çok hizmeti var Allah biliyor daha sonra 8 yıl oldu ne yapıldı bir bakın ısp ya.

Baki yeşil

11 Nisan 2016 Pazartesi 09:16

Demekki paralel çeteyi ilk farkeden lerdendi o bizde biliyorduk onların dinle imanla ilişkisi olmadıklarını ama fitne çıkmasın diye bu suretihaktan görünenlerin sinsi planlarını ilk görenlerden birisiydi Balaman nede olsa imam hatipli zaman münafığını hemen tenımıştı bugün aynı münafıklar Akşener üzerinden Bahçeliye vuruyor Tayyibe gücü yetmedi bu yılanların başka oyun peşindeler ülkede milli olan kim varsa hep onlara vurdular Muhsin Başkan,Baykal,Hablemitoğlu,Mumcu daha niceleri Zaman ve Times.

ıspartalı

11 Nisan 2016 Pazartesi 09:00

Mekanın cennet olsun,ısparta merkez ve ilçelerine toki yaptırdın evsizleri ev sahibi yaptın parklar yaptın ağaçlar diktin mahallelerimizi cennete çevirdin.ıspartanın cehresi değiştirdin Rabbim mekanını cennet etsin

ıspartalı

11 Nisan 2016 Pazartesi 06:51

allah rahmet eylesin deyneğin birde öbür tarafına bakarsan alma mazlumun ahına çıkar aeste aeste ıspartanın çektiğine hiç bir canlı varlık çekmemiştir 3 kuruşluk dünya kimse kimsenin kalbine kırmanın gereği yokk

İmam Ahmet Efendi

11 Nisan 2016 Pazartesi 02:32

Allah rahmet eylesin diyelim ama haberde bir eksik var. Kazada suç hangi tarafta ondan hic bahsetmemişsiniz ? Bu adam herhalde yasal hız sınırı 70-90 km olan yolda 90 la giderken arabası bu hale gelmemiştir. Azıcık detaylı haber yapınız ki halk bilinçlensin. Hangi taraf kazaya sebebiyet verdi? Araçların kaza anındaki hızları neydi ? Çünkü şöylede birsey var; kural olan biryerde kuralı ihlal edip bir insan ölüyorsa, intihar ile eşdeğerdir. Bu durumda Allah rahmet eyler mi eylemez mi bilemem...

vatandaş

11 Nisan 2016 Pazartesi 01:24

ısparta nın yolları hep problemli. şehir içide aynı şehirlerarasıda aynı. keşke duble olan eğirdir yoluna harcanan para ve emek gelendost yoluna harcansaydı..

Feramuz

11 Nisan 2016 Pazartesi 01:02

Hatırlayın odasında bir muhabiri dövüp kaburga kemigini kırmıslardı, sonra belki kamyon carpmıstır demisti. Otobu carptı bircok kemikleride kırıldı. Allah rahmet eylesin. Bence herkes bu olaya kendi acısından baksın, düşünsün, hatalarından keskin bir U dönüşü yapsın

halil

11 Nisan 2016 Pazartesi 10:12

halil karakoç ve ailesi içinde aynı şeyi düşünüyor musun bi söyle bakalım

dost

11 Nisan 2016 Pazartesi 08:17

Vefat edenin arkasından bize düşen rahmet dilemektir.Bizim dinimiz ve örfümüz bunu gerektirir. Yoksa arkasından o kadar çok lanet ve beddua edilecek kimseler buluruz ki, bu bize artı bir şey kazandırmaz.Ayrıca kimse durduğu yerde kimseden dayak yemez başkanın odasında.Herkes haddini ve sınırını bilmelidir. Rabbim eski başkanımıza rahmet etsin. Memleketimize kiç bir çivi çakmış ise başımızın tacıdır. Bu da böyle biline.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR