26 Nisan 2024 Cuma

İŞTE KAMUDA FETÖ'DAN AÇIĞA ALINAN KİŞİ SAYISI

İŞTE KAMUDA FETÖ'DAN AÇIĞA ALINAN KİŞİ SAYISI

Isparta

Isparta Valiliği, FETÖ soruşturması kapsamında Isparta açığa alınan kamu görevlilerin son durumunu kamuoyuyla paylaştı. Son listeye göre Isparta'da şuanda görevden uzaklaştırılan personel sayısı 916.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

29 Eylül 2016 Perşembe 10:49

Pensilvanyada terörist elebaşı ile fotoğraf çektiren AKP milletvekilleri ne olacak. Ne halktan ne devletten ses çıkmıyor. Ayıp oluyor ama

BOMBA32 DÜZELTME

29 Eylül 2016 Perşembe 08:59

Bu fetöcülerin huyudur; din duygularını sömürmesini çok iyi bilirler. fetöcüler darbe sonrası alçakça bir savunma refleksi geliştirdi: iftira atılmış mağdur edebiyatı yaparak kendilerini aklamaya çalışmak. ASIL MAĞDURLAR TÜRKİYE HALKIDIR, İSLAM COĞRAFYASIDIR, 15 TEMMUZ GECESİ ŞEHİT OLAN HALKIMIZDIR VE HALA DEVLET İÇİNDE SAKLANIP DA ŞANLI HALKIMIZI APTAL YERİNE KOYMAYA ÇALIŞAN FETÖCÜLERİN ELİNDEN EZİYET ÇEKENLERDİR.

Vatandaş

29 Eylül 2016 Perşembe 08:51

Bu fetöcülerin huyudur; din duygularını sömürmesini çok iyi bilirler. fetöcüler darbe sonrası alçakça bir savunma refleksi geliştirdi: iftira atılmış mağdur edebiyatı yaparak kendilerini aklamaya çalışmak. ASIL MAĞDURLAR TÜRKİYE HALKIDIR, İSLAM COĞRAFYASIDIR, 15 TEMMUZ GECESİ ŞEHİT OLAN HALKIMIZDIR VE HALA DEVLET İÇİNDE SAKLANIP DA ŞANLI HALKIMIZI APTAL YERİNE KOYMAYA ÇALIŞAN FETÖCÜLERDİR.

VatanSever

28 Eylül 2016 Çarşamba 18:35

Fetöcüler ağlamaya başlamış. Acınmayın beyler haydin size talimatları verip çeşitli programlar kullanarak talimat aldığınız fetö iş bulsun size bunları yaparken ve görevinizi kötüye kullanıp ben ne yapıyorum bu işin sonu nereye gidecek bunu yaparken düşünecektiniz hadi Yallahhh..

Bekir

28 Eylül 2016 Çarşamba 09:55

Fetö iftirasıyla görevden atılan tüm memurlar belki 6 ayı bile bulmadan görevlerine geri dönecek (inşaallah). nedeni şu; Darbeyi Fetöcüler yapmadı, ülkeyi suriyeye ****k isteyen, PKK'ya yol açıp devletleşmesini sağlamak, içerdede içsavaş ve parçalanma isteyen hırsızların başı+Ergenekon(perinçek) yaptı. Tüm gerçek vatanseverler devletten uzaklaştırıldı, TC iyice zayıf duruma düştü. Tüm gerçekler net ortaya çıkacak, onlar kaçacak, sizlerde ne kadar mal olduğunuzu anlaycaksınız

garip

28 Eylül 2016 Çarşamba 16:29

hass... darbeyi yapanlar ithal mi??bylocku damı onlar kullandı (ergenekon perinçek v.s.).Onu benim küllahıma anlat ooo inanır.:=(((

mağdur

27 Eylül 2016 Salı 23:05

2008 KPSS ile atanan bir memur nasıl olur da 2010 Kpss gerekçesi ile açığa alınır aklım almıyor!!!

AKP

27 Eylül 2016 Salı 19:15

AKP milletvekilleri Fethullah Gülenle boy boy fotoğraf veriyor. Gazetelere düşüyor. Birşey olmuyor. Fetö ile alakası olmayan insanlar ya içeri atılıyor yada açığa alınıyor. Bu işe aklım ermedi.

Adalet

27 Eylül 2016 Salı 19:05

Bu kadar gunahsizin hakkini nasil vereceksiniz kurunun yaninda yas yakmayin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR