19 Mart 2024 Salı

İŞTE ISPARTA'DA BEYAZIN BEREKETİ !

İŞTE ISPARTA'DA BEYAZIN BEREKETİ !

Isparta

Toros Dağları'nın zirvesinde kurulu Davraz Kayak Merkezi'nde sömestir tatili için rezervasyonları alan üç otel, yüzde 100 dolulukla hizmet sunacak.

 

Isparta'daki 2 bin 635 rakımlı kayak merkezinde bir kaç gündür devam eden yağışın ardından "oteller bölgesi"nde kar kalınlığı 1,5 metreye, üst kesimlerde ise 3 metreye ulaştı.

 

Merkezde bazı tatilciler kayak yaparak eğlenirken, bazılarıda kiraladıkları kızaklarla karın keyfini çıkardı.

 

Merkezdeki bir otelin genel müdürü Ercan Çiçek, , bu yıl karın zamanından önce yağması sayesinde sezonu erken açtıklarını söyledi.

 

Önceki senelerde yılbaşı döneminde bile kara hasret kalabildiklerini anlatan Çiçek, "Yeni yıl öncesinde 1 metre olan karkalınlığı, şu anda 1,5 metreye ulaştı." dedi.

 

Kar yağdığında bereketli bir dönem geçirdiklerini dilegetiren Çiçek, "Sömestir dönemi, bizim yüksek doluluk oranlarına ulaştığımız zamandır." diye konuştu.

 

Yarıyıl tatili için doluluk oranlarının yüzde 100'e yaklaştığını belirten Çiçek, "Birtakım boşluklarımız kaldı ancak sömestireçok kısa süre kaldığı için o boşlukların da hızlı şekilde dolacağını düşünüyoruz. Misafirlerimizin ellerini çabuk tutması gerekiyor." dedi.

 

Diğer iki otelde de aynı durumun yaşandığını kaydeden Çiçek,Davraz'ın, misafirlerine 13 kayak pisti, 2 telesiyej ve 1 teleskiyle güzel bir kış tatili imkanı sunduğunu kaydetti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR