24 Nisan 2024 Çarşamba

İşte İlçe İlçe Seçim Sonuçları

İşte İlçe İlçe Seçim Sonuçları

Isparta

Isparta il genelinde sandıkların yüzde 97 açıldı. Açılansandıklara göre Ak Parti 2 milletvekili, Milliyetçi Hareket Partisi 1Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi 1 Milletvekili çıkardı.

 

İlçelerde ise süpriz sonuçlar çıktı.

 

İşte İlçelerden Çıkan sonuçlar;

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

nüfus

09 Haziran 2015 Salı 16:51

ıspartada girişde ıspartanın nüfusu 201 bin yazıyoda 300 bin seçmen görüküyo çocuklar hariç neden 5 millet vekili olmuyo da ıspartadaki nufüs sayımında artık yok büyük şehir oluruz diyemi korkuluyo buna vekiller bi el atsaiyi olacak yav sayımda sıkıntı varsa neden secmen fazla tabela eksik

Seyit

08 Haziran 2015 Pazartesi 14:00

Bu 3 parti CHP,MHP ve HDP koalisyon kurup : asgari ücreti net 1.500 TL iki ikramiye ve mazotu 1.5 TL/LT yapmaları gerekir. Bu sözleri yerine getirmeden erken seçim istemiyoruz.

tek kaybeden T.ERDOĞANDIR

07 Haziran 2015 Pazar 22:50

HDP en başarılı olmuş fakat MHP ve CHP başarısı yeteri seviyede olmamakla birlikte devlet imkanlarına karşı yarıştıkları için erken seçime avantajlı girecekler. yani asıl kazanç erken genel seçimden sonra olacaktır.

Hasan

08 Haziran 2015 Pazartesi 15:15

Burada kazanan hdp..HDP yüzde 10 barajını yedi düvelin yardımıyla geçmeyi başarı sayıyor! CHP bir önceki seçimlere göre puan kaybetmesini zafer olarak duyuruyor. Hale bakın ki yüzde 41 oy alan AK Parti seçmeni kan ağlıyor. Davası ümmet olanın, derdi de böyle büyük oluyor işte! Sakın bir kaç puanlık oy için ağladıklarını düşünmeyin çünkü, kendilerini ağlatan bir seçimin kaybı değil. Onlar, yenilgi yenilgi büyüyen zafere inanmış bir davanın fertleri.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR