20 Nisan 2024 Cumartesi

İŞTE FETO OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINANLARIN İSİMLERİ

FETÖ/PDY soruşturmasında belediye görevlilerine yönelik operasyon düzenlendi. 10 kişi gözaltına alınırken ilçe dışında olan 2 kişi alınamadı.

Isparta

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bu kez operasyonun adresiYalvaç Belediyesi oldu.Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile EmniyetMüdürlüğü ekipleri belirlenen 12 adrese yönelik operasyon düzenledi. Bugün öğleden sonraevlerinde arama yapılarak gözaltına alınanlar arasında belediyeden emekli olanisimlerde vardı. 12 kişilik listeden 2 kişi ilçe dışında oldukları için gözaltına alınamadı. 

Gözaltına alınanların isimleri şöyle:

Hasan Hüseyin Birol,

Mehmet İlker Dülge,

Ramazan Çelik, 

Şaban Ertuğrul,

İsmail Bakı, 

Ali Uslu, 

Mesut Arı, 

Ömer Dilek,

Mustafa Ergün,

Ali Ayvat,

Süleyman Duzcu ve Mürüvvet Merve Yıldızhan'ın ilçe dışındaoldukları için gözaltına alınamadığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baki yeşil

23 Eylül 2016 Cuma 22:40

Çoğu mezarda sizden henüz mezara giren yok. Bu nasıl soru cesaretiniz varsa pkk lılarada yapın, onlar sinsi ve yavşaklık yapmıyor fetoş 40 yıldır sinsi sinsi kene gibi kan emiyor. Allah belanızı verdi hala akıllanmadınız sizi şiitseler akıllanmazsınız.

Kader

23 Eylül 2016 Cuma 08:54

PKK lilara neden ayni muamele yapilmiyor? Madem bu kadar cesursunuz hadi onlari da yayinlayin. Ama yooook, nerde sizde o yurek.

woman

23 Eylül 2016 Cuma 00:36

şimdi siz isim verdiniz eyvallah da bundan sonrakileri de vermeniz lazim.. eger bundan sonraki isimleri yayimlamayacaksaniz bu da kaldırin isim işi bitsin.ya da hepsinin ismini vereceksin sayin gazeteci. cifte standart olur cünkü.net.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR