29 Mart 2024 Cuma

İŞTE FETÖ'CÜLERİN GERÇEK 1 DOLAR ŞİFRESİ

İŞTE FETÖ'CÜLERİN GERÇEK 1 DOLAR ŞİFRESİ

Isparta

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, yakalanan FETÖ’cü örgüt üyelerinin üzerinden çıkan 1 dolarların sırrı çözüldü. Dolarların üzerinde yer alan rakamların, örgüt içinde kişinin kimlik numarası olarak kullanıldığı ve örgütün üyesi olduğunun göstergesi olduğu belirtildi. Üzerinde 1 dolar olan bir FETÖ'cü, yurt dışında bulunan FETÖ okullarına gittiğinde kendisinden 1 dolar istendiği, bu paranın üzerindeki seri numarasının,bilgisayar ağı üzerinden sorgulandığında, kişinin örgüt üyesi olup olmadığının tespit edildiği bildirildi.

FETÖ/PDY örgütünün darbe girişiminin ardından örgüt üyesi oldukları iddiasıyla yakalanan asker, vali, kaymakam, polis ve sivillerin üzerlerinde, evlerinde çıkan 1 dolarlar analiz edildi. Sık sık gündeme gelen F,G, H ve L serisi 1 dolarların üzerindeki harflerin değil, rakamların kişinin örgüt üyesi olup olmadığının şifresi olduğunu ortaya çıktı.

SİCİL NUMARASINI SORGULUYORLARDI

Tutuklanan üst düzey örgüt üyelerinin verdiği ifadeleri değerlendiren ve 1 doların üzerindeki rakamları araştıran Milli İstihbarat Teşkilatı, sonunda örgüt içindeki kilidi kırdı. Dolarların üzerindeki rakamların, kişinin örgüt içindeki kimlik ve sicil numarası olduğu belirlendi.Üzerinde 1 dolar olan bir kişi, FETÖ’nün Afrika ve Türki Cumhuriyetleri’nde bulunan okullarını ziyaretlere gittiğinde kendisinden 1 dolar istendiği, bu paranın üzerindeki seri numarasının, bilgisayar ağı üzerinden sorgulandığında,kişinin örgüt üyesi olup olmadığının tespit edildiği bildirildi.

Örgüt üyelerinin, akıllı cep telefonlarına yükledikleri’ ByLock’ ve ’Asphalt 8: Airborne’ isimli programların yanı sıra ’Eagle’ programını da kullandıkları belirlendi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Niyazi hakyolu

24 Ağustos 2016 Çarşamba 17:38

Bence butun bu delilleri amarikaya vermelyiz, takkesiyle mesaj verdi olmadi yesil ceket giydi bir de ustune ustluk bu 1 dolarlar. Bakin cok enteresan şimdi delil var delilcik var.

Baki yeşil

24 Ağustos 2016 Çarşamba 12:25

Sinsi pislikler pislik sizi görse bunlar ne pislik der. Bütün bu şerefsizliklere utanmadan birde İslamı kılıf yaptınız adiler. Ne istediniz bu ülkeden, bu ülkenin suyunu içtiniz,ekmeğini yediniz,havasını teneffüs ettiniz kıçınıza çivisi soktular da böyle bir ihanet yaptınız. Bedduanın tuttu evlerinize ateş düştü ocaklarının söndü Allah Kahhar sıfatı ile kahruperişan etti hala akıllanmadınız. Allah bütün belalarını sizin üstünüze salsın.

Misafir

24 Ağustos 2016 Çarşamba 18:21

Bu haberlere gercekten inaniyorsaniz beyninizin olup olmadigindan suphe ederim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR