26 Nisan 2024 Cuma

İŞTE EMNİYET'TE YENİ MÜDÜR YARDIMCILARI

İŞTE EMNİYET'TE YENİ MÜDÜR YARDIMCILARI

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcıları değişti.Emniyet Müdür Yardımcısı ve Asayiş Şube Müdürlüğü’nden sorumlu Alper Aygül,Keçiborlu Emniyet Müdürlüğü’ne, Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yılmaz Tamtürk Yenişarbademli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Emniyet Müdür Yardımcısı olanTarık Korucu ise Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

İŞTE YENİ EMNİYET MÜDÜR YARDIMCILARI

Yeni Emniyet Müdür Yardımcıları ise şu şekilde atandı: Enis Bilir, Kamuran Koç ve Cengiz Sağlam.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

03 Ocak 2017 Salı 21:19

Bu yorumları yazanların çoğu polis ve keçiborlu emniyet personeli yeni yılınız kutlu olsun

Doğrularısöyleyen

03 Ocak 2017 Salı 13:41

15 Temmuz gecesi Emniyet Müdür Vekili olan Alper AYGÜL Türkiyedeki işgal girişimine direnen üst düzey yöneticilerden birisidir.Onun telsize yansıyan bu emri Vali veriyor.Bu emri ben veriyorum.Otobüsleri yakın,vurun.Mukavemet olursa misli ile karşılık verin talimatları ile kahramanca mücadelesini göstermiştir.Mükafat beklerken onur kırıcı bir tayine maruz kalmıştır.

Alpercik

03 Ocak 2017 Salı 02:12

Onun bunun oyuncağı olup selpak gibi kullanılıp atılan zaat trol hesaplar açtırıp kendini aklamaya çalışıyor...Japon atasözü derki .......

beray

03 Ocak 2017 Salı 01:41

başımız döndü bu yer değiştirmelerden...nedir bu ülkenin hali..

Abdurrahman

03 Ocak 2017 Salı 00:56

Başta Cengiz müdürüm olmak üzere herkeze hayırlı uğurlu olsun

Hak Yolu

02 Ocak 2017 Pazartesi 23:53

15 Temmuz gecesi aldığı İl emniyet müdürü ve istihbarat müdürü görevinin başında yokken kaçakken aldığı duyumlar neticesinde Kellesini ortaya koyan Alper Müdüre bu yapılan adilik asla yanınıza kar kalmayacak.Bu yapılanları bizzat Cumhurbaşkanımıza aktaracağım.

Serdar

02 Ocak 2017 Pazartesi 23:39

Kan değişimi her zaman iyidir ,hiç kimse değişmez ve vazgeçilmez değildir ,atama nakil ve yer değiştirmeler belli işlevler sonucu gerçekleşir,Hayırlı olsun ,yeni görevlerinde aynı başarıları göstereceklerine inanıyorum.

VatanseverVatandaş

02 Ocak 2017 Pazartesi 23:31

Davasında hiçbir zaman koltuk sevdası olmayan,her zaman Vatan sevdası,Vatan aşkı bulunan ve 15 Temmuz Darbe gecesi İl Emniyet Müdür Vekili olarak görevli ilken Eğirdir'de Vali'yi durumdan haberdar edip oradan çıkmasını sağlayan,göstermiş olduğu kahramanca mücadele ve müdahaleleri ile darbenin seyrini değiştiren Alper Müdürü birileri pasifize ve demolerize etmeye çalışıyor.Fakat bu kişiler sahte kahramanlar.Bizler vatandaş olarak her şeyin farkındayız.

Masum

02 Ocak 2017 Pazartesi 23:22

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste Allah ıma şükürler olsun

adil

02 Ocak 2017 Pazartesi 22:34

bir zamanlar milletin el pençe divan durduğu fetöcülerin karşısında direnen, ceza alan, sürülen, devlet herkesin üstündedir diyen Cengiz müdürüm hoşgeldin.

Enes bilmez

02 Ocak 2017 Pazartesi 21:44

Keçiborlu emniyet personeli tuvalette ekmek mı yediniz la

Anti darbe, anti senaryo darbe

02 Ocak 2017 Pazartesi 21:40

15 temmuz senaryo değil de gerçek bir darbe olsaydı Isparta emniyette ilk kamuflajı Alper giyerdi

Asayiş

02 Ocak 2017 Pazartesi 21:04

15 Temmuz'da olan olayları Sayın Valimiz Sehmus Günaydın, yakından takip eden ve bire bir talimatları veren kişidir. O gün araçları yakın talimatı verdiğinizde Emniyet Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili Alper Aygül'ün ne derece stratejik emirler veren, talimatları yerine getirmeyen ve Fetöcü komutanlardan korktuğu için iş makinaları ile Dağ Komando'nun girişini kapatmayan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e baskı kurup iş makinalarını çıkartan kişinin de Aygül olduğunu unutmadınız demi?

Asayiş

02 Ocak 2017 Pazartesi 20:55

Isparta'da son zamanların en büyük operasyonlarına imza atan ilçelerde unutulan güvenliği tekrardan sağlayan Alper Aygül ve Tarık Korucu'ya yapılanlar haksızlıktır. Bu insanlar göreve geldiklerinden bu yana gece/gündüz demeden görevlerinin başında durdular. Sayın valimiz Şehmuz Günaydın'ın bu değişiklere nasıl onay verdiğini hayret ederek izliyorum.

Dinar spor

02 Ocak 2017 Pazartesi 20:17

Telsiz cambazlığı yapmayan, polisliği dört dörtlük Cengiz Müdürüm, hemşerim hoş geldiniz, hayırlı olsun

SPARTAKÜS

02 Ocak 2017 Pazartesi 20:03

Çok güzel olmuş. Cengiz müdürüm hoş geldin memleketimize. Fetöcülerle ne mücadele etmiştin yıllar önceden. yürekli adamsın

Hüseyin

02 Ocak 2017 Pazartesi 19:07

Müdür Yardımcısı polisler İlce Müdürü mü yapılmış? Yoksa o ilceden sirumlu mu yapılmış? Alper müdürümüz müdür yardımcısıyken ilçe müdürü mü yapılmış yani? Eğer öyleyse çok ayıp etmis müdür ve vali. Adam gece gündüz calışıyordu, nankörlük ve vefasızlık var demektir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR