20 Nisan 2024 Cumartesi

İŞTE DOĞA KOLEJİ

Isparta Doğa Koleji Yönetimi, okullarının imkanları, faaliyetleri, eğitim sistemleri ve stratejisi ile ilgili bilgiler veren bir basın toplantısı düzenledi.

Isparta

Toplantıda Isparta Doğa Koleji Kurucuları Mahmut Ünlüsoy,Yunus Karabulut, Ortaokul ve Lise Müdürü Cihan Özcan, Anaokul ve İlkokul Müdürü Ali Önal hazır bulundu.

İlk söz alan Ortaokul ve Lise Müdürü Cihan Özcan, kendisinin15 yıllık eğitimcilik hayatının son 5 yılında Doğa Kolejleri’nde geçtiğini dilegetirdi. Özcan, Isparta’daki kolejin her türlü olanaklara imkan veren bir tesis olduğunu ifade etti.

OKULUMUZLA GURUR DUYUYORUZ

Doğa Koleji olarak eğitiminin lideri konumunda olduklarını kaydeden Özcan, bu konuda iddialı olduklarını aktardı. Doğa Koleji’nde kendilerine has eğitim modeli olduğunu belirten Özcan, “Öğrenci Merkezli Eğitim Sistemi (Student Oriented Education System) SOES, t-MBA, Çocuk Üniversitesi gibi eğitim modellerimiz bulunuyor. Geçen yıl TEOG Sınavı’nda Doğa Koleji enbaşarılı okul seçildi. Okulumuzla gurur duyuyoruz. Burdan emekli olmak isterim”dedi.

EĞİTİMİN LİDERİ OLACAĞIZ

Doğa Koleji Kurucularından Mahmut Ünlüsoy da Mart ayındatanıtım lasmanını yaptıklarını dile getirdi. Okul iznini alana kadar hummalı bir çalışma içerisine girdikllerini belirten Ünlüsoy, eğitimin lideri olarak kendilerini kanıtlayacaklarını belirtti.

Okulun, 10 dönüm üzerinde bulunduğunu dile getiren Ünlüsoy,51 derslik, laboratuvar, yüzme havuzu, spor salonu ve buna benzer eğitimde ihtiyaç olan tüm imkanlara sahip olduklarını belirtti.

Ünlüsoy, “Okulumuzda 330 öğrenci var. Eğitim için böyle bir yatırımın ihtiyaç olduğu fark etttik. Bu sayede de Isparta’nın eğitime önem verdiğini gördük. İnşallah bütün herkese faydalı olur” dedi.

100-0 ÖNDE BAŞLIYORUZ

Isparta Doğa Koleji Öğrenci Meclis Başkan Yardımcısı Duygu Mazak ta, kendi okullarını değerlerinden ayıran en büyük özelliğin eğitim modelleri olduğuna dikkat çekti. Mazak, “Bu model girişimci yetiştiriyor.Herşeyi bu okuldan öğreniyoruz. Bu sayede hayata 100-0 önde başlıyoruz” dedi.

BURADA BAŞARILI OLACAĞIMA İNANDIM

Okul Meclisi’nde Uluslararası İlişkiler’de görevli ZelihaGüzin Göksu, okul meclislerinin aktif bir kurum olduğuna değindi. Göksu, “Gelmeden önce şüpheliydim. Fakat geldikten sonra fikirlerim değişti. Burada başarılı olacağıma inandım” dedi.

Faaliyetleri hakkında da bilgi veren Göksu, “Cumhuriyetin kaçıncı yılı biye bir halk röportajı yaptık. Dünyaca ünlü yöneticilerin Atatürk hakkında söyledikleri ile ilgili 10 Kasım programı yaptık. HABİTAT ile Atık Yağ Projesi yaptık. LÖSEV Projesi kapsamında, konferans, kermes faaliyetleri de yürüttük” ifadelerine yer verdi.

Basın toplantısının ardından Isparta Doğa Koleji Yönetimi,gazetecilere okulu gezdirdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

22 Mart 2015 Pazar 18:19

altınbaşak-ted-doğa bahçeşehir de sırada ne kadar çok olursa eğitimde kalite yükselir ısparta teogda ygsde lysde ileride yer alır.

klasik ısparta

22 Aralık 2014 Pazartesi 15:40

ıspartalı insanların böylesine güzel ve kaliteli eğitim kurumunu bir kazancı ve betoncunun açmasını ve bu insanların bu kurumdan gelecek paraya da ihtiyaçlarının olmamasını hazmedemiyorlar galiba..Ben şahsım adına kazancı ve betoncu aileleri eğitime yaptıkları yatırımdan dolayı tebrik ediyorum.gerisi ****

saklı gizli sınav

22 Aralık 2014 Pazartesi 12:07

EĞİTİMDE LİDER OLACAĞINIZ İÇİN Mİ GEÇEN HAFTA SONU SAKLI GİZLİ İNDİRİM SINAVI YAPTINIZ?TÜM ÖĞRETMEN ÇOCUKLARININ HABERİ OLMUŞ VE SINAVA GİRMİŞLER.ERTESİ GÜN HABERİMİZ OLDU BÖYLE BİR SINAVDAN DOĞA KOLLEJİNİ ARADIĞIMDA BAYAN BANA TÜM OKULLARA HABER VERİLDİĞİNİ ISRARALA SÖYLÜYOR İYAŞ SELÇUKLU VE MUSTAFA ŞENERDE KESİNLİKLE HİÇ BİR ÖĞRENCİNİN HABERİ YOK(ÖĞRETMEN ÇOCUKLARI HARİÇ)ADINI DUYURMAYA ÇALIŞAN DOĞA KOLLEJİ İÇİN BUNLAR HEPSİ BİR PUAN KAYBIDIR BENCE .KAYIT YENİLEME ZAMANIDA ÖĞRENCİARARSINIZ

soldaaan ikinciii

21 Aralık 2014 Pazar 22:14

eğitimci insanların keçileri ölmüş gibi yas tutar halde demeç vermelerine kıl oluyorum. galiba istedikleri öğrenci sayılarına ulaşamadılar. nede olsa paranın yüzü sıcak.

Kına

20 Aralık 2014 Cumartesi 21:13

Sende kına yakarsın

qwerty

20 Aralık 2014 Cumartesi 17:52

Çok uzak ve yolu tehlikeli. Bahçeşehir koleji açılınca işi biter.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR