20 Nisan 2024 Cumartesi

İŞTE AMELE BAŞKAN...

EĞİRDİR STADI KUPA MAÇINA HAZIRLANIYOR BAŞKAN ŞENGÖL ÇALIŞMALARA YARDIMCI OLUYOR

Isparta

Bu yıl Isparta’yı Bölgesel Amatör ligde temsil edecek olan Eğirdirspor’un Çarşamba günü Bucak Oğuzhanspor ile Ziraat Türkiye Kupası ön eleme karşılaşmasını oynayacağı Eğirdir ilçe stadında bu sıralar hummalı bir çalışma hakim.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün talimatları doğrultusunda maçın oynanacağı stat federasyon kriterlerine göre bakım ve tamirat işlemeleri devam ediyor. Yapılan çalışmalara yardımcı olan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl yaptığı açıklamada “ ilçe stadımızı Eğirdir’imizde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçına hazırlıyoruz.

 Federasyon yetkilileri sahamızı çok beğendiler fakat birkaç düzenleme yapılması gerektiğini bize ilettiler ve bizde belediye olarak sahamızda bakım ve onarım çalışmalarına başladık. Hakem Soyunma odası, ev sahibi ve misafir takım soyunma odaları duş ve tribünlere koltukların yapımı, çevre düzenlemesi, saha güvenlik tedbirlerinin alınması gibi birçok çalışma yapıyoruz.  Eğirdir’e yakışır bir stadyum olacağına inanıyorum. Çok sevdiğim arkadaşlarımın kurduğu bu kulübe elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.

 Gençlik spor il ve ilçe müdürlüğünden gerekli yardımları alıyoruz onun dışındaki yapım ve tamirat işlemlerini belediye olarak biz yapıyoruz. İnşallah 3 Eylül’de Eğirdir’e yakışır bir stadyumda Eğirdirlilere ve dışarıdan gelen misafirlerimize zevkli ve rahat bir maç izletebiliriz. Eğirdirspor’a Ziraat Türkiye Kupası maçında başarılar dilerim” dedi.

Bu yıl Isparta’yı Bölgesel Amatör ligde temsil edecek olan Eğirdirspor’un Çarşamba günü Bucak Oğuzhanspor ile Ziraat Türkiye Kupası ön eleme karşılaşmasını oynayacağı Eğirdir ilçe stadında bu sıralar hummalı bir çalışma hakim.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün talimatları doğrultusunda maçın oynanacağı stat federasyon kriterlerine göre bakım ve tamirat işlemeleri devam ediyor. Yapılan çalışmalara yardımcı olan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl yaptığı açıklamada “ ilçe stadımızı Eğirdir’imizde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçına hazırlıyoruz. Federasyon yetkilileri sahamızı çok beğendiler fakat birkaç düzenleme yapılması gerektiğini bize ilettiler ve bizde belediye olarak sahamızda bakım ve onarım çalışmalarına başladık.

 Hakem Soyunma odası, ev sahibi ve misafir takım soyunma odaları duş ve tribünlere koltukların yapımı, çevre düzenlemesi, saha güvenlik tedbirlerinin alınması gibi birçok çalışma yapıyoruz.  Eğirdir’e yakışır bir stadyum olacağına inanıyorum. Çok sevdiğim arkadaşlarımın kurduğu bu kulübe elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gençlik spor il ve ilçe müdürlüğünden gerekli yardımları alıyoruz onun dışındaki yapım ve tamirat işlemlerini belediye olarak biz yapıyoruz. İnşallah 3 Eylül’de Eğirdir’e yakışır bir stadyumda Eğirdirlilere ve dışarıdan gelen misafirlerimize zevkli ve rahat bir maç izletebiliriz. Eğirdirspor’a Ziraat Türkiye Kupası maçında başarılar dilerim” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

GİT

29 Ağustos 2014 Cuma 18:24

SEN ÖNCE GİDDE ALTIN KUM PİLAJINI ADAM ET TEMİZLE HER ŞEYYİYLE İĞRENÇ BİR GECELİĞİNE BARAKALARDAN TUTUTDUK PİSLİĞİNDEN DOLAYI AKŞAM TERK ETDİK DURMADIK YAZIK ÖYLE GÜZEL BİR PİLAJA BAKIM YAPMIYORLAR BEN ISPARTALIYIM KINIYORUM

samet kekik

29 Ağustos 2014 Cuma 12:38

arkadaşlar bu adamda hertürlü özellik varmış ama geç fark ettik oy vermiştik ama pişnanız inşallah 5 yılı tamamlar.özellikleri:mafya-cemaat işbirliği,itina ile peşkeş talan spor ve hayvanat bahçesi adı altında yolsuzluk....daha neler neler....

Hakan

29 Ağustos 2014 Cuma 11:05

Bütün başkanları böyle görenk isteriz. Elinde kürek olmasın ama sokağa çıksın

SİVİL VATANDAŞ

29 Ağustos 2014 Cuma 09:50

ŞU HABERİ OKUYANDA SANKİ SÜPER KUPA FİNALİ OLCAK SANACAK :)) REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR :))

DİLAVER ERTAN

28 Ağustos 2014 Perşembe 22:30

EĞİRDİR STADI NEREDE.BEN BİLEMEDİM.

EĞİRDİRLİ

29 Ağustos 2014 Cuma 12:02

SITAT YORUMCU KARDEŞİM SEN ACABA ISPARTAYA BİLİYORMUSUN.ÖNCE ONU BİLELİM.EĞER BİLMİYORSAN EĞİRDİRE GELİN MİSAFİRİMİZ OLUN EĞİRDİRİN SAHASI DEĞİL TÜM DOĞA GÜZELLİKLERİĞLE TANITALIM.EĞER NİYET ÜZÜM YEME DEĞİL BAĞCI DÖVMEKSE .YORUMSUZ..........

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR