23 Nisan 2024 Salı

ISPATA EMNİYETİ GÖZ AÇTIRMIYOR !

Isparta emniyeti göz açtırmıyor ! Isparta’da bir evden 60 bin TL değerinde para ve ziynet eşyası çaldığı iddia edilen 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan Isparta Halıkent Mahallesi’ndeki bir evden 10 bin TL değerinde ziynet eşyası çaldığı öne sürülen şahıs, polis ekipleri tarafından olaydan kısa bir süre sonra yakalandı.

Isparta

60 Bin TL’lik Vurgun Yaptı!

Isparta’da bir evden 60 bin TL değerinde para ve ziyneteşyası çaldığı iddia edilen 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi..İddiaya göre, Gülistan Mahallesi 127.Cadde üzerinde I.Ş.’yeait eve giren M.K.E., 60 bin TL değerinde para ziynet eşyası çaldı.  Durumun haber verilmesi üzerine sevk edilenpolis ekipleri, olaydan kısa bir süre sonra M.K.E’yi yakaladı. Gözaltına alınanşüpheli, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.  Önceki gün hakim karşısına çıkan M.K.E.,tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 10 Bin TL’lik Altın Çaldı!

 Isparta Halıkent Mahallesi’ndeki bir evden 10 bin TLdeğerinde ziynet eşyası çaldığı öne sürülen şahıs, polis ekipleri tarafındanolaydan kısa bir süre sonra yakalandı.Edi nilen  bilgiyegöre, olay geçtiğimiz günlerde Halıkent Mahallesi 5207 Sokak üzerinde meydanageldi. İddiaya göre, bir eve giren A.T. isimli şahıs 10 bin TL değerinde burmabilezik – cumhuriyet altını ve altın zincir çaldı. Daha sonra çaldığımalzemeleri bir kuyumcuya sattığını itiraf eden A.T.’nin bilgisi üzerine polisgüçleri yeniden harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucu olaydaki ziyneteşyalarını satın alan kuyumcuyu tespit eden emniyet güçleri, kuyumcuya da‘Çalıntı malı satın almak’ suçundan işlem yaptı. Söz konusu ziynet eşyalarıgerçek sahiplerine teslim edilirken, A.T. ise sevk edildiği adli makamlarcatutuklandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

15DA393

06 Kasım 2014 Perşembe 15:16

15DA393 plakalı 1993 model beyaz renkte Şahin (5 Vites) otomobilim Ispartada evimin önünden çalındı. Ispartada otomobil hırsızlığından son 10 yılda yakalananlar, serbest bırakılanlar veya hala içeride olanlar biraz sıkıştırılsa benim otomobil de şimdiye kadar bulunurdu.Motor No: 131A 10160662254Şase No: NM4131 B0689902

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR