29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA’YI TÜRKİYE’NİN YILDIZI YAPMAK İSTİYORUZ

ISPARTA’YI TÜRKİYE’NİN YILDIZI YAPMAK İSTİYORUZ

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Isparta Belediye Meclisi üyelerinin de katıldığı seçim çalışmalarının gündüz bölümünde MHP Milletvekili birinci sıra adayı Hasan Basri Sönmez ile birlikte 113 Cadde ve Kunduracılar Sitesi esnafını ziyaret eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın akşamda, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, üçüncü sıra milletvekili adayı Özgür İsmailoğlu’nun da katıldığı Çünür Mahallesinde düzenlenen kahve toplantısına katıldı.

**EMEKLİLİKTE YAŞ DÜZENLEMESİ

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez, kunduracılar sitesi esnafını ziyaret etti. Başkan Günaydın, Milletvekili adayı Sönmez’in meclise gitmesinin kendisinin elini belediye yatırımlarında güçlendireceğine dikkat çekerken, esnafların çıraklık dönemlerinde geçirmiş oldukları SGK dönemindeki sürenin sadece sağlık hizmetlerinde faydalanılabildiğini söyleyen MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez ise, “Ancak gün olarak bu sayılmadı. İnşallah meclise gittiğimiz gün bu konuda bir çalışma yapılacak. Ayrıca yaş düzenlemesi olacak” görüşlerini esnafla paylaştı.

**ÇÜNÜR KAHVE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Gündüz gerçekleşen esnaf ziyaretlerinin ardından akşamda Çünür Mahallesinde kahve toplantısı gerçekleştirildi. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Milletvekili adayları Hasan Basri Sönmez ve Özgür İsmailoğlu katıldı.

**MECLİSTE GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ OLACAK

Çünür halkı adına teşekkür eden ve başarı dileklerini ileten Muhtar Kadriye Bilgiç, “24 Haziran’da mecliste bizler için güzel bir başlangıç olacak inşallah. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

** YALÇIN: KAZANAMAYACAKLAR

24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin bekasını ilgilendiren bir seçim olduğunu kaydeden MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Seçtiğiniz milletvekili sizden birisi olsun. Bu sokaklarda yaşasın, sizin yaşadığınız sorunları bilsin. Diğer partilere baktığınız zaman seçim başladığından buyana ileri geri, kulaktan dolma konuşuyorlar. Isparta’yı tanımıyor, bilmiyorlar. Bir aday geliyor ‘ben rahmetli Demirel’in emanetiyim’ diyor. Rahmetli Cumhurbaşkanımızın geçmişteki o siyasi hatıralarına yakışmayacak şekilde onu siyasette kullanmak istiyor. Kıymetli hemşehrilerim Çünür sokaklarında daha önce gördünüz mü demiyorum. Şu an biriniz telefon açsın, kendi arabasına binip Çünür’e kadar gelsin, ben bütün söylediklerimi geri alacağım. Bu memleketin daha sokaklarını bilmeyen  merkezini bile bilmeyen insanlar yarın seçildikleri zaman sizin dertlerinizle ilgilenemezler” dedi. 

Yine bir başka parti adayının televizyon programlarında, ‘Isparta’yı temiz şehir yapacağım, trafik sorununu çözeceğim. Isparta sorunlarıyla hiç kimse ilgilenmemiş, sahipsiz kalmış’ dediğini kaydeden İl Başkanı Yalçın, “Belediye başkanımız burada, bende il başkanıyım. Isparta’nın sahipsiz olduğunu düşünüyorsanız ona oy verin. Ama bu memleket onun dediği gibi değil. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından temizlikte ödül almış bir şehre Türkiye’de yaşanabilir şehirlerarasında birinci olmuş bir şehre teşekkür etmek, daha güzel hizmetleri nasıl yapabilirim demek yerine onu bile siyasete malzeme yapıyor. 25’inden sonra bunlar kazanırlarsa Ankara’dalar,  kazanamazlarsa da zaten yoklar. Ama bizler hep buradayız. Kazanamayacaklar. Sizlerin desteği ile MHP parlamentoda çok güçlü olacak ve cumhur ittifakındaki desteği ile de hükümet ile birlikte sorunlarına destek olmak, çözmek için belediye başkanımıza da gerekli destek verilecek, Isparta bu ilerleyişine sıçrayarak devam edecek” görüşlerinde bulunurken, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ilk turda bitireceklerini dile getirdi. Yalçın, “Bunlara fırsat vermeyeceğiz, cumhur ittifakında cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde de MHP adaylarımıza sizlerden destek istiyoruz” dedi.

**İSMAİLOĞLU: ÇOK ŞANSLIYIZ

Isparta’yı yaşanabilir şehir yaptığı için Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür eden Özgür İsmailoğlu, “Öncelikle Isparta halkı böyle bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı. Isparta’yı Türkiye’nin sayılır illerinden yaptığı için çok şanslıyız. Biz de başkanımızla aynı partide siyaset yaptığımız için ayrıca şanslıyız. Sizlerin desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

**SÖNMEZ:  BİZ TERÖRLE MÜCADELE EDEN TARAFTAYIZ

Mecliste MHP’nin ne kadar güçlü olursa Türkiye Cumhuriyetinin de o kadar güçlü olacağını belirten MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez, “Sanmayın ki 15 Temmuz bitti. Bitmedi. 15 Temmuz’un rövanşını almaya çalışacaklar. Ne zaman, 24 Haziran’da. Ama biz bunların rövanşını verecek miyiz. Allah’a şükürler olsun ki, biz onlara bu rövanşı vermeyeceğiz” dedi.

Yeni kurulan bir partinin seçmenin karşısına çıkarak ‘biz onlardan ayrıldık’ şeklinde beyanlarda bulunduklarını kaydeden Sönmez, “Siz bizden niye ayrıldınız. Çünkü ayrılma sebepleri, biz Ak Parti’yi desteklemişiz. Şimdi elinizi vicdanınıza koyun. Biz AK Parti ile ittifak yapmaktan onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz. AK Parti ile değil de, sabah ezanı okunduğunda, sabah ezanından rahatsız olan CHP’nin bir İl Başkanının partisiyle mi biz ittifak yapacaktık. Elinde askerimizin, polisimizin, öğretmenimizin kanını taşıyan PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’yle işbirliği yapan partiyle mi ittifak yapacaktık. Hayır. Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldığı takdirde HDP’yle işbirliği yaparız diyen partilerle mi ittifak yapacaktık. Hayır. Allah’a şükürler olsun ki, biz terörle mücadele eden taraftayız. Bizim tek derdimiz vatandır.

**GÜNAYDIN: ISPARTA’YI TÜRKİYE’NİN YILDIZI YAPMAK İSTİYORUM

Çünür’de bulunmaktan ve Çünür’e hizmet vermekten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bu hizmetleri MHP’li meclis üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiklerini kaydetti. Günaydın, “Belediyemizin ve benim hizmetleri getirmem noktasında daha rahat hareket edebilmem için elimin güçlenmesi lazım. Benim morale, desteğe ihtiyacım var. Hizmette daha 10 ayım var. Ankara’da benim elimi güçlendirin. Bize inanıyorsanız, desteğinizi bekliyorum. Benim moralim güçlü olsun, işlerimi kolay kılmada yardımcı olacağını düşündüğüm  Milletvekili adaylarımızı Mecliste taşıyın” görüşlerinde bulundu.

Konuşmasında  belediye olarak yaptıkları çalışmalara da değinen Başkan Günaydın, Çünür Mahallesi ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. ‘Çünür’e bir yıldız düşecek’ sözünü hatırlatan Günaydın, bu yıldızın otogar olduğunu aktardı. 38 yıl önce alanın konut alanı olarak düzenlendiğini ve 18 uygulamasının ise kendi döneminde yapıldığını hatırlatan Günaydın, “Şu anda Yeni Çünür’de kaldırım ve yol çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye’nin en modern ve büyük yatırımlarından birisi otogardır. Bu parlayan yıldız Çünür’ün. Bir şehrin doğması 10 yıl gerektiriyor, biz 5 sene içerisinde bu şekle getirdik. Çünür halkımızın bu yapılanları fark etmesini istiyorum. Isparta’yı Türkiye’nin yıldızı yapmak istiyorum. Şahsım olarak bir şeye söz verdiysem o olur. Çünür birkaç yıla kadar çok fazla değişecek. Yeni Çünür’e 30 bin kişi yerleşecek. Halkım benden ne istiyorsa onu yapıyorum. Belediye olarak fabrikalar kuruyoruz. Isparta Türkiye’nin en zengin belediyesidir. Isparta müzeler, kültür, ekonomi kenti olacak. Dünya’da nerede bir Türk varsa Isparta onu ilgilendirecek. Türklüğün başkenti Isparta olacak. İhtiyaç sahiplerimizi incitmeden, bir elin verdiğini diğerine göstermeden yardımlarımızı yapıyoruz. Isparta’da kimse aç yatmayacak. Gıda ve giyim bankı kurduk ve insanlarımız oraya giderek istediğini alabiliyor” görüşlerinde bulundu.

Konuşmaların ardından Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımında yer alan ve hafta sonunda yapılan müsabakalarda birinci olan Çünürlü kardeşler İbrahim Can ve Yusuf Batuhan Can’a, Başkan Günaydın ve Milletvekili Adayı Sönmez tarafından madalyaları takıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Selçuk

21 Haziran 2018 Perşembe 20:48

Aylin Cesur sizi bayabir rahatsız etmiş Başkan bey,iyide yapmış,Evet aylin hanım 9.Cumhur başkanımız Sayın Demirelin 20 yıl doktorluğunu yapmış aynı zamanda da manevi kızıdır,Aylin hanım Sayın Demirelin hatıralarına yakışmayacak hiç birşey yapmaz rahat olun onun yanındaki ekip ateş gibi ve hepside profesyonel,onlar Aylin hanımı nereye ****üreceklerini bilirler, siz çünürden çıkın çünürde İYİ iyi örgütlendi.siz kendi adayınızın kurduğu cümlelerle ilgilenin.birşeyler verin adaya.

İYİ Selçuk

21 Haziran 2018 Perşembe 20:35

Sayın Yalçın T.C.kuruldu kurulalı beka sorunu hep oldu bilmiyorsanız öğrenin,Adayınızda bir alem 15 temmuz bitmemiş rövanşı varmış falan filan, sayın sönmez 15 temmuzda filler tepindi filin biri diğerini bitirdi sen hala neyin rövanşından bahsediyorsun. akp nin millet vekili adaylarına bak eskiden fetöye tapanlar. onlar hala adayken sen neyi savunuyorsun.Abidik gubidik laflar etmeyin İYİ lerede çatmayın taptığınız adama oyunuzu verin,Ispartadan alacağınız oy 25.000 adet 1000.000 lik konuşmayın

kızgın vatandaş!!!

21 Haziran 2018 Perşembe 17:30

çünürlü iyi sizi o toza toprağa gömmemiş beter olun inş.

32

21 Haziran 2018 Perşembe 15:12

MHP aday profiline baktığımızda malesef sınıfta kalmıştır

çünürlü

21 Haziran 2018 Perşembe 13:47

çünüre yıllardır bir asfalt dökemediniz. Heryer toz toprak içinde. balkonda duramıyoruz. Oy verirsem adiyim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR