20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA’YI KURUTTUNUZ

ISPARTA’YI KURUTTUNUZ

Isparta

Vatan ve Doğancı Mahallelerinde kahve toplantısı yapan Başkan Günaydın, işsizlikten dolayı Isparta’nın ve Türkiye’nin canının çıktığını dile getirerek kendilerinin üretken belediyecilik anlayışıyla para kazandıklarını, kazançların halka yatırım olarak harcandığını söyledi. Günaydın, ‘Yerel ile geneli birleştirelim’ diyenlere de “Bir dönem birleştirildi de ne oldu gördük. Isparta’yı 630 milyon lira batırdınız, ITKM FETÖ’ye teslim edildi. Kimin malını kime verdiniz?  Fabrikaları, ponza yataklarını sattınız. Isparta’yı kuruttunuz” diye seslenirken, vatandaşlara, “Ponzayı, fabrikaları sattıralım mı? Batırtalım mı? Satmayacağız, sattırmayacağız” dedi.

BÜYÜK BAŞKAN SLOGANLARI İLE GELDİ

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmalarına Vatan ve Doğancı Mahallesi kahvehane toplantılarıyla devam etti. Başkan Günaydın, Vatan ve Doğancı Mahallesine gelişlerinde büyük bir coşku ile karşılandı. Mahallelere girişinde havai fişek ve meşalelerle karşılanan Başkan Günaydın için, ‘Büyük Başkan’ sloganları atıldı.

HAZIR OLUN

Mahallelerdeki kahve toplantılarının ilkini Vatan Mahallesinde gerçekleştiren Başkan Günaydın, Isparta’nın en güzel mahallelerinden birisinin Vatan olacağını söyleyerek vatandaşlara ‘hazır olun’ çağrısında bulundu.

SİZİN İÇİNİZ RAHAT ETSİN

Yeni dönemde hizmette zaman kaybı yaşamayacaklarını ve pazartesi gününden itibaren çalışmaların aynı hızla devam edeceğini belirten Günaydın, DOSB’den kaynaklı koku sorunu hakkında Vatan Mahallesi sakinlerine bilgilendirmede bulundu. Belediyenin yakından, uzaktan ilgisinin bulunmadığı koku sorununun yine kendileri tarafından çözüldüğünü aktaran Günaydın, “50 gündür çalışıyoruz. DOSB’den kaynaklı koku sorunu hattını 5.3 km öteye götürüyoruz. Malzemesi ile birlikte toplam 10 milyon liranın üzerinde bir maliyet söz konusu. Yaz ayı gelmeden koku olayı tamamen bitmiş olacak. Sizin içiniz rahat etsin. Vatan, Ayazmana, Halıkent, Halife Sultan, Davraz’ın doğu bölümleri başta olmak üzere şehrimize müjde ediyorum. Ne mücavir alan içi, ne de dışı demeden belediye olarak bunun tamamını yapıyoruz” dedi.

KİSPET GİYİP GÜREŞ TUTALIM

Bir adayın, kendisinin 73 yaşında olduğunu söyleyerek, yaşlı imasında bulunduğunu hatırlatan Başkan Günaydın, “69 yaşındayım. Sen beni yaşlı gördüysen gel kispeti giyelim güreş alanına çıkıp güreşelim, istersen gel koşu yapalım” diye cevap verirken, saygı ve nezaket çağrısında bulundu.

İŞSİZLİKTEN CAN CIKTI

Vatan Mahallesinin ardından Doğancı Mahallesine geçen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, burada da Türkiye’de fabrikalar kuran, üreten, istihdam oluşturan tek belediye olduklarına değindi. İşsizlikten dolayı Isparta’nın ve Türkiye’nin canının çıktığını dile getiren Günaydın, üretken belediyecilik ile çöpten enerjiden, fabrikalardan, paralar kazandıklarını, kazançların Isparta halkına yatırım olarak geri döndürüldüğünü belirtti.

KAZANDIK HALKIMIZA HARCADIK

Yeni dönemde de fabrikalar kurmaya devam edeceklerine değinen Günaydın, “Gece demedik, gündüz demedik, cumartesi demedik, pazar demedik, çalıştık. Doğancı ve Keçeci mahallelerimizde bir karış asfaltsız yer kalmadı. İnce sokak, çıkmaz sokaklar dahil asfaltlandı” dedi.

‘Kazanacaksın ve kazandıklarını bu halka harcayacaksın’ diyen Günaydın, “Yaşlılarına, hastalarına bakan, sessizce evlerine doktorunu, hemşiresini gönderen, derdini dinleyen, veren eli, alan ele göstermeyen, Gıda ve Giyim Bank kuran belediyeyiz” görüşlerinde bulundu.

VATANSEVER, BAŞARILI EVLATLAR

YETİŞTİRİLMESİNE VESİLE OLDUK

Yeni dönemde de çalışmaların hız kesmeden devam edeceğine dikkat çeken Başkan Günaydın, sosyal  belediyecilik çalışmalarıyla birlikte yine 9 yıl önce kurdukları Oğuzata’yla da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını üniversiteye hazırladıklarını dile getirirken, “Vatansever, başarılı evlatlar yetiştirilmesine vesile olduk” dedi.

BAKAN BEYE MASAL ANLATIYORLAR

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un geçen günlerde Isparta’ya geldiğini anımsatan Başkan Günaydın, “Bakan beye masal anlatıyorlar. Bakan beyde yardımcı olacağım diyor. Gülpark diyorlar. Isparta’ya biz birer milyon adet ağaç ve gül diktik. Daha da dikeceğiz, zaten Isparta’nın tamamı Gülpark oluyor. Yapmadığımız ne var diye sorsunlar, söylediklerinin hepsi yapılmıştır” dedi.

KİMİN MALINI KİME VERDİNİZ?

‘Yerel ile geneli birleştirelim’ diyenlerin olduğunu aktaran Günaydın, “Bir dönem birleştirildi de ne oldu gördük. Isparta’yı 630 milyon lira batırdınız, ITKM FETÖ’ye teslim edildi. 55 dönümlük Isparta Belediyesinin en büyük arazisinin hepsini FETÖ’cülere sattılar. Yüzde 98’i karşıya verilmiş, 580 dükkandan 43’ünü ancak geriye alabildim. Kimin malını kime verdiniz?

ISPARTA’YI KURUTTUNUZ

Fabrikaları, ponza yataklarını sattınız. Isparta’yı kuruttunuz. Ponza yataklarını geri aldım, fabrikalar kurdum. Para kazandım ve bu paraları halkıma harcadım. Şimdi de her şeyi paylaşmak hedefindeler” şeklinde konuşurken, vatandaşlara, “Ponzayı, fabrikaları sattıralım mı? Batırtalım mı? Satmayacağız, sattırmayacağız. Kimsenin ağzının suyu akmasın” görüşlerinde bulundu.

Başkan Günaydın mahallelerden sevgi gösterisi ve alkışlar eşliğinde, ‘Büyük Başkan’ sloganları eşliğinde ayrıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Rıfat Tekne

27 Mart 2019 Çarşamba 11:49

Öncelikle içinde bulunduğumuz ekonomik krizden kurtulmak istiyorsak Cumhurbaşkanımızın sözünü dinlemeliyiz.Gelelim yerel yönetime önceki seçimlerde hatırlayacağınız üzere Rahmetli Hasan Balaman ve Nuri Uzaktaş aday olarak belirlenmişti.Her ikiside AK parti için yanlış adaylardı.Ama bu seçimde aynı hata yapılmadı ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN isabetli bi karar olmuştur.Isparta seçmeni çok iyi karar vermeli çünki bu seçim diğer seçimlerden çok çok daha önemli ISPARTA mızın daha iyi hizmet alması için AK PARTİ

karalama

27 Mart 2019 Çarşamba 10:35

siz başdeğirmene kara çalacağınıza ilk önce yzg nin il içi v il dışı mal varlıklarına bakında .birde yok adamn yanındakilerden bahsediyordunuz o beldyede ki basıncı arkadas ne işe yarıyor onu bi deyverin..bd hep mafya tipler.

Vatandaş

26 Mart 2019 Salı 23:20

Ispartalı sen ejderha kesemessin.Anca ejder meyveli smoti içersin ;)

32.ADAM

26 Mart 2019 Salı 22:06

biraz kitap okuyan biraz bilinçli seçmen yani buda güzel ülkemin yarısı oluyor zaten akp ye oy vermiyor benim ay başında evime ****ürdüğüm paranın değeri azaldıysa bu orta halli ve geçim sıkıntısı olan insaların dahada kötü duruma düştüğünü gösteriyor 250tl market harcamasıyla evinn ihtiyaçlarını görenler şimdi en az 400tl gözden çıkarıyor bu kimin suçu kimin olcak DIŞ GÜÇLERİN hala yiyoruz bu palavrayı yazıktır günahtır YUSUF BAŞKANIM ben ve ailem her zaman destekcininiz

Ispartalı

26 Mart 2019 Salı 22:04

Gökkubbe otoparkını avm ye mi çeviriyoz ? Ulaşılamıyor başkana yardımcılarına kimse ulaşamıyor. Halk seçti ama kendilerini yüksekte görüp halktan soyutladılar. 3 günlük iş opetn önü neden 1 ay kazılı durdu iş makineleri orada yattı ? Ben deve kesenlere inat ejderha kescem ;)

İYİ Parti

26 Mart 2019 Salı 19:59

İYİ parti gümbür gümbür geliyor. Açın yolları

İKTİDARLI BELEDİYEYE İHTİYACIMIZ VAR

26 Mart 2019 Salı 19:51

HİÇ KORKMAYIN ŞÜKRÜ BAŞKANIN YANINDA ADAM GİBİ ADAMLAR DOLAŞIYOR. TABİKİ VEKİLLERİMİZ VAR 3 TANE İKTİDAR PARTİSİNDEN PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLMADIGI İÇİN BELEDİYEYLE İLGILİ İSTENMEDİGİ İÇİN YATIRIM ALAMADIK. ŞİMDİ ŞÜKRÜ BAŞKANLA YATIRIMLARI ALACAK ISPARTAM. SİZ ŞÜKRÜNÜN KAZANACAGINI ANLAYINCA NE İFTİRALAR ATARIZDA MİLLETİN AKLINI ÇELERİZ DİYE BOŞUNA UGRAŞMAYIN. ŞÜKRÜ HAYIRLISIYLA ISPARTA BELEDİYEBAŞKANIDIR. 1 NİSAN 2019. ALLAH OY VERMEYİ DÜŞÜNÜP OY VERECEKLERDEN RAZI OLSUN.

Vatandaş

26 Mart 2019 Salı 19:08

Akıllı ol Isparta lı bu sefer sizi deve bile kurtarmaz...

Memet

26 Mart 2019 Salı 18:55

İnsan bu kadarmı yalan söyler.1.güreş sahasını neden yıkıyorsun.2.toplu konut yapacağın arszi sahipleri vermemiş yalanın var.3.valiliğin arkadındaki otoparkın rezilliği için yapan firmaya yaptırım uyguladınmı.4.Otogar inşaatı durdu kaç aydır neden.5.az iş yaptırıp çok fatura kestirme nedenini açıklayıver yzg rfendi ıspartayı rezil ettin. İnşallah bunların hesabı sorulacak.allah korkusu yok sizde.

halki uzmeyin

26 Mart 2019 Salı 18:41

ben akp icin sukru beyin yanlis aday oldugunu dusunuyorum.bi arkadas rahmetli balabani arar bu halk demis cok hakli oysaki oda ispartam icin yanlis adaydi.benim aklim hala almiyor neden sukru bey..o ladar vasifsizki soguk bir insan.yanindaki mafyalar diyorsunuz ben dikkat etmedim simdi guc birligj ile ispartayi onlarmi yonetecek.kafam karisti.son gu lerde herkes fetocu diyor sukru beye bilemiyorum icim isinmadi keske baska bir aday olsa yada cekilseydi

genc chp

26 Mart 2019 Salı 18:36

CHP li isimli arkadas bari adini akpli koy neden korkuyoraunda chp ismini kullaniyorsun..bak bak chp bile sukruye oy verecekmi dedirtmek istiyorsun yemezlerki.ahaha ataturke dusman bir partiye chp asla oy vermez..bence az mantikli takma isimler bul

esnaf

26 Mart 2019 Salı 17:53

ITKM yi sürümcemede bırakarak asıl siz kuruttunuz memleketi. egolarınız yüzünden .1999 yılında mevcut inşaatı devam ettirmeyerek kendin yüksek proje çizdin onuda yapmak nasip olmaadı.ıspartanın kalbi olan halk pazarını yılan ****sine döndürdün...800 esnafın batmasına sebep oldun.yatacak yerin yok yusuf bırak artık siyaseti.torunlarınla zaman geçir.

ESNAF

26 Mart 2019 Salı 17:45

davraz rus pazarı için teşekkür ederiz.rus pazarı mevcut pazara dar geliyor.ne tuhafiye esnafına nede pazarcı esnafını yetiyor.pazar ikiye bölündü.burası iki katlı olsaydı altı otopark olsaydı ne iyi olurdu.yusuf başkanın egoları yüzünden ucube bir yapı yapıldı.kışın yarım metre kar yağsa orası Allah korusun çöker..ağırlığı kaldıramaz.

Azda kandırmaya devam et bakalım

26 Mart 2019 Salı 17:08

İşsizlikten ıspartanın canı çıktıysa niye 3 dönemdir hizmet görecek iş güç sahibi yapacak yeri ITKM yı çare bulmadın hep bahanelerle engellemekten başka ne yaptın

CHP li

26 Mart 2019 Salı 16:55

Ben eminim başdeğirmenin etrafındaki adamlar mafya tefeci bilmem ne diye yazdıran yzg dir çünkü korku bacayı sardı şükrünün etrafında mafya tefeci bilmeme ne yazanlar isimleri yok mu bu adamların algı yaratmaya çalışmayın dürüst olun gümbür gümbür geliyor Şükrü inşallah Amin.

....

26 Mart 2019 Salı 16:38

yzg nin yanındakiler çok mu adam. Bi bakın bakalım yanındakilere

ESNAF

26 Mart 2019 Salı 16:12

siz kimin adamısınız söyleyin ona göre yorum yazalım boşu boşuna yorum yazı yoz yayınlanmıyor.

ESNAF

26 Mart 2019 Salı 15:54

yürü yusuf seni kim tutar bu sefer arkanda chp desteği yok ona göre vites atma

ESNAF

26 Mart 2019 Salı 15:50

güreş ata sporumuz .ilgin alakan için teşekkür ederiz.ama yılda 2 gün etkinlik için güreş sahası yapıyorsun.peki bu etkinliği stadyumda yapamazmıydın .şu an ki güreş sahasını tokiye verseydin evsizlere ev yapılsaydı dualarını alsaydın nolurdu.senin döneminde 1 tane toki yapılamadı maalesef yatacak yerin yok yusuf hesabını zor verecen egoların yüzünden

Sevim

26 Mart 2019 Salı 15:06

Bir ak partili olarak Şükrü abinin yanında o MENFAATÇİLERi mafyaları gördükten sonra ak partiden nefret ettim

Yazıklar olsun

26 Mart 2019 Salı 15:05

KAÇ YIL ITSO BAŞKANLIĞI YAPTIN. HİÇMİ DÜZGÜN ADAM YOK YANINDA. BU MAFYALARIN.,FACEBOKTA HERGÜN İÇİP İÇİP KÜFREDENLERİN.,TEFECİLERİN NE İŞİ VAR ALLAH AŞKINA. SENİ ÇOK YALNIŞ TANIMIŞIZ. ŞİMDİDEN GÖSTERDİN BAŞKAN OLURSAN Kİ ÇOK ÇOK ZOR. ISPARTAYI KİMLER YÖNETECEK

GÖRÜNEN KÖY

26 Mart 2019 Salı 15:04

EYY ISPARTA ALLAH AŞKINA BAŞDEĞİRMENİN YANINDAKİLERİ GÖRMÜYONUZ MU HİÇ HEPSİ AKBABA GİBİ MAMA PEŞİNDE HEPSİDE ÇIKAR PEŞİNDE RAHMETLİ Yİ BİLE ARAMAZSSA ISPARTA BURAYA YAZIYORUM

Mustafa

26 Mart 2019 Salı 14:52

Yusuf Ziya günaydın sen rahat ol ALLAH bu kişilere fırsat vermiyecektir.

Emel

26 Mart 2019 Salı 14:45

Bende ordaydim mahalleden kimse yoktu

davraz

26 Mart 2019 Salı 14:33

yusuf ziya Akp liler kadar fetöcüler yanaşmadı fevzi nin açıklamalarına cevap fetö itirafcısıda olmadı fazla debelenmeyin şükrü fetöcümü değilmi...şükrü seçilse ıspartanın parası partiye akacak neyin siyasetini yapıyorsunz rahat bırakın şu milleti

Sedat

26 Mart 2019 Salı 14:02

Sadece gökmenoglu diyorum.

...

26 Mart 2019 Salı 14:02

Sormazlar mı işsizlik varken yzg neredeydi diye şeker fabrikasına talip olacak parası varken neden fabrika açmamış

Davrzzlı

26 Mart 2019 Salı 13:34

RECEP varken BAŞDEĞİRMEN başkanlık yapmaz. Halkta seçmez zaten. Kafana takma Yusuf başkan

Esnaf

26 Mart 2019 Salı 13:33

EĞER BU BAŞDEĞİRMEN KAZANSIN. VALLAHİDE BİLLAHİDE BELEDİYEYİ MAFYA TİPLİ ADAMLAR ESİR ALIR. ŞİMDİDEN FOTOĞRAFLARDA GÖRÜNÜYOR

Deli Fişek

26 Mart 2019 Salı 13:33

Hep aynı masallar. Fabrikalar yapmışmış. Yav kaç tane fabrika yaptın? Bu fabrikalarda kaç kişi çalışıyor? Milleti Keriz yerine koymayı bırak

İlyass

26 Mart 2019 Salı 13:32

İnsanlar aç. Pazara dahi çıkamıyorlar. Tabi Şükrü paşamın keyfi yerinde. Gelsin elektrikten paralar.

Pomza

26 Mart 2019 Salı 13:31

ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN ADAM SATMASINI ÇOK İYİ BİLİR. MERAKLANMAYIN ISPARTAYIDA SATAR.POMZALARI SATACAĞI GİBİ

Geleceğin şehri

26 Mart 2019 Salı 13:30

Şükrü başdeğirmenin etrafında gezen mafya tipli insanlara bakın geleceğin ıspartasını görün

Yemezleeerr

26 Mart 2019 Salı 13:29

KENDİLERİ DEVLETTEN ALDIKLARI KREDİLERLE GÜNEŞ TARLALARI KURDU. SONRA İSTİHDAM YAPTIK DİYORLAR. YEMEZLER ŞÜKRÜ BEY YEMEZLER.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR