26 Nisan 2024 Cuma

Isparta’yı Hiç Böyle Görmediniz

Şanlı Türk Bayrağıyla donatmış semayı, Şehitlerine selam durur Isparta... İşte FlyLine tarafından hazırlanan Isparta’nın gece görüntüleri… Volkan Fil’in muhteşem görüntüleri…

Isparta

Yaklaşık 20 yıldır Isparta’da yaşayan Volkan Fil, Isparta’nın gece görüntüleri havadan çekti. İnsansız Hava Araçları kullanılarak yapılan çekimlerde  Otel’in üzerindeki Türk Bayrağı figürü adeta izleyenleri selamlıyor ve son dönemde yüreğimizi dağlayan şehitlerimize selam duruyor. Fly Line Firması bünyesinde profesyonel olarak hava fotoğrafçılığı yapan Volkan Fil, bir çok başarılı işe de imza attı. Özellikle DigiTürk’ün çekimlerinde adından sıkça söz ettiren Volkan Fil’in Isparta çalışması da büyük beğeni topladı.

 

Fly Line Hakkında

Fly Line firması pilotluk ve uçuş tecrübesi 2012 senesine dayanan kişilerce 2014 senesinde yürürlüğe girmiş bir organizasyondur. Toplam iki pilot ve iki operatör simültane olarak iki farklı noktada havadan görüntüleme hizmeti verebilmektedir. Havadan fotoğraf, video kaydı veya canlı yayın için yüksek çözünürlüklü video aktarımı hizmetlerimiz arasındadır.Türkiye pazarındaki en büyük cihazlardan olan DJI firması tarafından üretilen S1000 serisi sekiz motorlu cihazlar ile hizmet vermekteyiz. Cihazlarımız Canon5D mark 3 ile uçmakta olup ortalama 15 dakika uçuş süresine sahiptir. Yere inip bir sonraki pil takımının takılmasıyla birlikte ikinci uçuşa dakikalar içerisinde hazır olabilmekteyiz.

 

İŞTE O MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER…,




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR