29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA’YI HEP BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ

AK Parti İl Yönetimi’nin Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde Isparta’nın ekonomik büyümesi ile ilgili işbirliği ve projeler konuşuldu. AK Parti İl Başkanı Zabun, Isparta’nın ekonomisini güçlendiren ve ihracatını artıran işadamları ile bu yönde önemli çabalar harcayan ve  projeler üreten ITSO Başkanı Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Isparta

                AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette, Isparta’nın gelişmesi büyümesi ve ekonomik güçlenmesi adına projeler ve işbirliği çalışmaları konuşuldu.

                ITSO Başkanı Başdeğirmen, ekonomik verileri açıkladı ve Isparta’nın 2023 ihracat hedefine emin adımlarla ilerlediğini söyledi. AK Parti İl Başkanı Zabun da Isparta’nın ekonomisini güçlendiren ihracatını artıran işadamlarına ve bu yönde önemli çabalar harcayan ve projeler üreten ITSO Başkanı Başdeğirmen’e teşekkür etti.  

                ITSO Başkanı Başdeğirmen ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:

                “Yeni yönetim yeni yüzler yeni arkadaşlar, kongrenizden sonra daha önceden hizmet eden arkadaşların yanında yeni yüzleri de görüyoruz.Bizler,  Isparta’nın gelişmesi anlamında her türlü projede birlik beraberlik içinde çalışmak hizmet etmek istiyoruz. Hepimizin amacı Isparta’ya hizmet etmek.  Ispartamıza hizmet etmek sizlerle birlikte olmak desteğinizi almak önemli. Bizim de ülkemizin büyüme hedeflerine yönelik hedeflerimiz var. Örneğin ülkemizin ihracat hedefi 500 milyar dolar bizim hedefimiz de 500 milyon dolar. Ispartamızın ihracatı istikrarlı şekilde artıyor. Geçen yıla göre 30 milyon dolar artırdık. Bu yönde Isparta Ticaret ve Sanayi Odamız olarak projeler üretiyoruz . son yıllarda baktığımızda ülke ekonomimiz çok iyi yerlere gidiyor. Ülkemize karşı oynanan her türlü oyuna karşı ülkemizin büyümesi dünyaya verilen bir mesajdır. Türkiye’miz çok güçlü bir ülke. Bunun yanında savunma sanayide büyümemiz çok önemli.  Ülkemiz 2017 yılında ilk çeyrek de yüzde 5.2 ikinci çeyrekte de yüzde 5.1  iken üçüncü çeyrekte 11. 1 oranında büyümüşüz. Ekonomik gelişmeler bizleri mutlu ediyor. Ticaret ve Sanayi Odası olarak Isparta’ya birlikte hizmet ekmek istiyoruz. Kurum olarak, ekonomik çalışmalarımızın yanında sosyal çalışmalarımız da var. Sizlerin bizlere vereceği her türlü manevi destek bizleri daha iyiye götürecektir. Bizlere yol göstermeniz anlamında sizlere ihtiyacımız var.  Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz.

AK  Parti İl Başkanı Zabun da  konuşmasında şu konulara değindi:

                “Sayın Başkanımıza ve ekibine böyle bir hizmet binasını kazandırdıkları ve ilimizin ekonomisinin güçlenmesine ihracatının artmasına destek verdikleri  için teşekkür ediyoruz. Kongremizi gerçekleştirdik, yeni görev alan arkadaşlarımız var. Yeni görev alan arkadaşlarımızla gerek Ticaret ve Sanayi Odamız gerekse diğer sivil toplum kuruluşları ile diyaloglarımız ve çalışmalarımız devam edecek. Siyaset ve memleketin kalkınması adına siyasetle birlikte bütün sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının el birliği ile bu sürece katkı sağlaması önemli. AK Parti ailesi olarak odamız başta olmak üzere  sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Sayın başkanımın çabaları ile  böyle bir hizmet binasını Isparta’ya kazandırdık. Ticaret ve Sanayi Odası ciddi anlamda elini taşın altına koydu. Bu eserin ortaya çıkması noktasında diğer kurumlarda katkı sağladılar. Böyle bir bina Isparta’ya kazandırıldı. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.  Tüccarımızın, esnafımızın sıkıntılarının aşılması ve motivasyonunu artıracak enerjisini yükseltecek maddi ve manevi anlamda her türlü desteği Milletvekillerimizle birlikte ortaya koymaya devam ediyoruz. Bunların sonucu olarak tüccarımızın esnafımızın çalışkanlığı sayesinde hamdolsun Ispartamızda ihracat rakamlarını artıran bir görünüm ortaya koyduk. Bazı sıkıntıları ülke olarak yaşıyoruz. Ama şunu bilmemiz gerekiyor geride bıraktığımız 15 yıllık iktidarımız dönemimizde hiçbir zaman şer odaklarına taviz vermedik ve onlara rağmen büyümeye devam ettik ve her türlü sorunun üstesinden gelmeyi  başardık. Ülkemizin refah düzeyinin artırılması ve ekonomik güçlenmesi yani hem sosyal hemde ekonomik anlamda büyümesi devam etti. Bu konuda Sayın Başkanıma ve işadamlarına teşekkür etmek istiyoruz. Onların emeği büyük.

Bunların yanı sıra, 2019 yerel seçimleri ve 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Gerekli çalışmaları yürüteceğiz. 2019 yerel seçimleri de hedefimiz  iktidarın gücüyle yerelin gücünü birleştirmek. Isparta’nın önünü açmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Isparta, 2019 Mart ayını sabırla bekliyor. Biz de tüm gayretimizle geçmişten aldığımız tecrübelerle milletimizin önüne en iyi şekilde çıkacağız. Isparta’nın vizyonunu ufkunu genişletmesi ve şehrin kalkınması gerekiyor. Herşeyi ben bilirim ben yaptım mantığı ile yapmak mantıksızdır. Biz buna karşıyız. Bu zamana kadar yaptığımız hizmetleri katlayarak devam edeceğiz.  Buna inancımız tamdır. Bu vesileyle bizlere ev sahipliği yapan Sayın Şükrü Başdeğirmen Başkana ve yönetimine teşekkür ediyorum.”

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kesinlikle

19 Ocak 2018 Cuma 15:06

şükrü başkdeğirmen kesinlikle aday olmalı ısparta için

Magazin

19 Ocak 2018 Cuma 06:55

Arkadaş o kadar kodoman firma varken vergi rekortmenleri listesine girmiş bir firma yetkilisi olarak 2 yıl önce sekreter hanım randevu defterine not aldı sizi ariyacağız randevu için dedi amma velakin ne arayan var ne soran herkes magazinde

Ispartali

18 Ocak 2018 Perşembe 21:35

Ispartanin gerçekten yerel yönetimde şükrü başdeğirmen gibi önemli ve halkın sevgisini güvenini kazanmış bir lider özelliği bulunan değerli bir ıspartali gerçekten akparti şükrü basdegirmenle belediye başkanlığına adaylığını açıklarsa isparta da ak parti doğru düzgün bir adayı çıkarmış olur ve bu secimde başka partilere şans tanımaz ve belediyeyi alır insallah siyasetin kotulukleri Ne kurban etmezsiniz şükrü basdegirmeni

Vatandaş

18 Ocak 2018 Perşembe 19:12

AKPARTİ ISPARTAYA HİZMETİ GEÇEN HİZMETKARLARI YANINDA GÖRMEK İSTIYOR. BUNUDA SAYIN YÖNETİM EN ANLAMLI BİR ŞEKİLDE YERİNE GETİRİYOR. DÜRÜST İLKELİ VE ISPARTA İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK COK BÜYÜK BİR DEGER SAYIN ŞÜKRÜ BAŞDEGİRMENE ISPARTA HALKIDA COK DEGER VERİYOR.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR