18 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA’NIN VERGİ REKORTMENLERİ BELLİ OLDU

Isparta’nın 3 kategoride vergi rekortmenleri ve kurumları belli oldu.

Isparta

2014 yılı vergilendirme dönemi Yıllık Gelir Vergisi, YıllıkGelir Vergisi (GMSİ) ve Kurumlar Vergisi beyannamesi veren mükelleflerden ilk100’e giren rekortmenler belli oldu.

 

(GMSİ) YILLIK GELİR VERGİSİNDE İLK SIRA MEHMET CAN’IN

 

Buna göre ençok vergi ödeyen Yıllık gelir vergisiGayrimenkul Sermaye İradı (GMSİ)mükellefleri içinde ilk 3 sırayı Mehmet Can,ikinci sıra isminin açıklanmasını istemedi ve 3’üncü sırayı Nuri Söyleyicialdı.

 

YILLIK GELİR VERGİSİNDE İLK SIRA ŞEVKET DEMİREL’İN

 

Öte yandan en çok vergi ödeyen yıllık gelir vergisimükellefleri arasında ilk 3 sırayı Şevket Demirel, 2’incis sırayı Atam Basmacıve 3’üncü sırayı ise ismini vermeyen biri aldı.

 

KURUMLARDA İLK SIRA METRO’NUN

 

Diğer taraftan en çok vergi ödeyen kurumlar vergisimükellefleri arasında ilk 3 sırayı Metro Mühendislik, 2’incisi sırayı IYAŞ ve3’üncüs sırayı da Mensucat aldı.

 

İŞTE O LİSTE

33333-001.jpg

444-011.jpg

basliksiz-4-015.jpg

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bitik şehir

07 Temmuz 2015 Salı 01:13

Matrahlar çok komik. Artık başka illerin ilçelerinde beldelerinden çıkıyor bu düşük vergiler. Gelir vergisi mükelleflerine bakıyorum ****rimenkul kira ve inşaat geliri. Üretim istihdam sıfır. SDÜ den hocamızin dedigi haklı Ispartalıyı mezardakiler besliyor. Kurumlar vergisinde de 500 ve üzeri ışçi çalıştiran birkaç sanayiciyi al gerisi yine alsatcı inşaatçı yani fasa fiso

Bu ne

06 Temmuz 2015 Pazartesi 16:38

Kurumlar vergisi mükellefleri listesi tam bir rezalet. Nerde bu 500 bin liraya ev satan mütahitler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR