20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA’NIN PROFESYONEL LİGLERDEKİ TEK TAKIMI

ISPARTA’NIN PROFESYONEL LİGLERDEKİ TEK TAKIMI

Spor

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Eğirdir Elmaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Erkekler 1. Lig A ve B Grubu’nda 1. Devre Karşılaşmaları 30 Eylül - 23 Aralık 2017 tarihleri arasında, 2. Devre karşılaşmaları 07 Ocak - 04 Mart 2018 tarihleri arasında, yarı final mücadeleleri Mart 2018’de, final müsabakaları ise Mart – Nisan 2018’de oynanacak.

 

                Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig A Grubunda mücadele edecek Isparta’nın tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor’un rakipleri ise: Ankara Eserspor, Ankara TVF Spor Lisesi, Ankara Ziraat Bankası, Antalya Alanya Belediyespor, Balıkesir Bigadiç Belediyespor, Bursa TOFAŞ Spor, Düzce Belediyespor, Eskişehir Anadolu Üniversitespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, İzmir Bornova Anadolu Lisesi, İzmir TFL ALTEKMA, Konya Büyükşehir Belediyespor ve Konya Seydişehir Belediyespor.

 

                30 Eylül Cumartesi günü İzmir Atatürk Spor Salonu’nda Bornova Anadolu Lisesi ile sezonu açacak olan kırmızı-yeşilliler, lig hazırlıklarını sürdürüyor.

 

                Antrenör Ahmet Özkoç, lig hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, “İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımımıza takviyeler sürüyor. Gücümüze güç kattık. Üst sıralar için mücadele edeceğiz. Son özel maçımızı hafta sonunda Afyon’la oynayacağız. Lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz” dedi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR