29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA’NIN MHP'YE İHTİYACI VARDIR

ISPARTA’NIN MHP'YE İHTİYACI VARDIR

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Mehmet Ali Tombul, önceki gün adaylık başvurusunu Genel Merkeze yaptı. MHP'den aday adayı olan Tombul, 7 Haziran seçimlerine ilişkin olarak açıklama yapan Tombul," MHP bu gün sarsılmaz idealleri ve ülküsü olan, hem milletin değer ve tecrübeleri ile barışık hem de çağdaş demokrasiyi üstün kılan yönü ile ülkemizdeki her kesimin kendinden bir şeyler bulabileceği milletin ortak paydasıdır. İçinde yaşadığımız süreç göstermiştir ki milletimizin bekası noktasında MHP kadrolarına hiç olmadığı kadar ihtiyaç vardır." şeklinde konuştu.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

16 Mart 2015 Pazartesi 10:01

Allah yar ve yardımcın olsun. Her türlü yanındayız.

Isparta

15 Mart 2015 Pazar 04:08

Hayırlı olsun.Allah yardımcın olsun inşallah.Artık güzel hatayımızda yeni yüzler görmek istiyoruz kendi mevfaatleri yerine Ülkesi için çalışan hakkıyla hizmet edecek bir vekil istiyoruz.Ülkemizin sorunlarını bilen ve çözüm için çaba göstereceğine inandığımız değerli kişilere yani MEHMET ALİ TOMBULLARA ihtiyaçımız var.

Tombul

13 Mart 2015 Cuma 19:34

Isparta'nın senin gibi dürüst ilkeli çizgisi olan erdemli temiz ve Isparta'ya Ankara'da bulunduğu süre zarfında sürekli hizmet etmiş ve bir çok katkısı olmuş ve bunları yaparken aşkla şevkle yapmış erdemli dürüst bir siyasetçiye ihtiyacı var bence... Muvaffakiyetler dilerim... Saygılar TOMBUL

Ispartalı

13 Mart 2015 Cuma 18:55

Hayırlı olsun. Allah utandırmasın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR