20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA’NIN İLK E-MANAVI

ISPARTA’NIN İLK E-MANAVI

Isparta

Gölcük yolu üzerinde faaliyet gösteren Bizim Manav, çarşıya-pazara-manava gitmeye son veren bir aplikasyon uygulamasını hayata geçirdi. En taze sebze ve meyveleri görerek, seçerek kapınıza kadar getirtmek artık mümkün.

Gölcük Yolu üzeri, Mahrukatçılar Sitesi karşısında hizmet veren Bizim Manav, farklı girişimlerle dikkat çekiyor. Pandemi krizinin e-ticaret sektörü için oluşturduğu ortam, Bizim Manav için de fırsata Mırık ve Dolaksız ortaklar e-manav’ı kurdular.

Bizim Manav’ın App store ve Playe storeden indirilebilen aplikasyon uygulamaları sayesinde sanal gerçekliğe ulaşmak mümkün. Manav içerisinde bulunan tüm sebze ve meyvelerin gerçekçi bir şekilde görülebildiği uygulama sayesinde en taze ürünleri kapınıza kadar getirtebiliyorsunuz. Yapmanız gereken uygulamayı indirip, siparişinizi vermek. Bizim Manav işletmecileri bu uygulama ile pazara ve manava gitmeye son veriyorlar.

Bizim Manav’da sezonun en taze sebze ve meyvelerinin yanı sıra Adıyaman çiğ köftesi ile kuruyemiş servisi de bulunuyor. Paket servis çiğ köfte ve kuruyemiş ürünleri için de geçerli.

Bizim Manav’ın e-manav uygulaması için App Store ile Playe Store’den Bizim Manav isimli uygulamayı indirmek yeterli. Ayrıca 0532 399 60 32 nolu telefondan whatsap siparişi yapılabiliyor. İnstagram, facebook hesaplarından da e-manava ulaşmak mümkün.

Adres: Gölcük Yolu üzeri MahrukatçılarSitesi karşısı.

www.ispartabizimmanav.com

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Müşteri

02 Aralık 2020 Çarşamba 21:58

Hiç düşünmeden sipariş verin derim gerçekten kalite güler yüz ve uygun fiyat ile tek geçerim bu zor gunlerde tek tıkla kapında ısparta bizim manav

Apple

02 Aralık 2020 Çarşamba 16:09

Appstore uygulamasını indirdim, başarılı görünüyor .Güzel hazırlanmış, kolay anlaşılır ve çok çeşit görünüyor. Sİpariş henüz vermedim ama vermeyi düşünüyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR