29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA’NIN CAZİBE MERKEZİ

ISPARTA’NIN CAZİBE MERKEZİ

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tutar, 65 hektarlık alanda sanayi alanı oluşturan Sav Belediye Başkanı İpekçi’yi ziyaret edip, iş dünyası adına teşekkür etti.

ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yönetim kurulu üyeleri İbrahim Tekeli ile Musa Çağrı Can, Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi’yi ziyaret etti. Başkan İpekçi, ITSO heyetine kasabada yapılan çalışmaları yerinde gösterdi, bilgilendirme yaptı.

BAŞKAN İPEKÇİ’YE TEŞEKKÜR

ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Sav’ın Isparta’nın cazibe merkezi haline geldiğini belirterek “Pandemi sürecinde tek katlı, müstakil evlerin önemi ortaya çıktı. Sav Belediyesi, bu konuda çalışmalar yapıyor. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Sav’da oluşturulan 65 hektarlık sanayi alanından ötürü de Başkan İpekçi’ye iş dünyası adına teşekkür eden ITSO Başkanı Tutar, şöyle konuştu:

“Sav’da sanayi alanı oluşuyor. Orada fabrikalar yapılıyor. Altyapı hizmetleri noktasında Sav Belediyemiz önemli yatırımlar yapıyor. Sanayicilerimizin işlerini kolaylaştıracak yatırımlar yapılıyor. Başkanımıza sanayicilerimize verdiği destekten ötürü teşekkür ederiz. Sav, Isparta’nın önemli bir cazibe merkezi haline geldi.”

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi de ITSO heyetine ziyaretinden ötürü teşekkür ederek şu açıklamalarda bulundu:

İLK KEZ BİR KASABAYA DOĞALGAZ GELDİ

“Ticaret ve Sanayi Heyetimize kasabımıza yaptıkları ziyaretten ötürü teşekkür ediyoruz. Sav, yaşanabilir ve tercih edilebilir bir kasaba haline geldi, geliyor. Altyapısıyla, üstyapısıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşaatlarımız devam ediyor. Isparta’da güzel bir hava yakaladık. Başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere TBMM Başkanvekilimi Sayın Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekillerimiz Sayın Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen, Valimiz ve kamu görevlileri ile birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Rabbim birlikteliğimizi bozmasın. Sav’ı çok değerli bir kasaba haline getiriyoruz. Şu an su hatlarını yeniliyoruz. 54 km’lik hattımızı 64 km’ye çıkardık. Isparta’da ilk kez kasaba olarak bize doğalgaz geldi. Sayın Milletvekillerimiz bize çok destek veriyor. Bakanlıklara gittiğimizde bize liderlik ediyorlar. Isparta Belediye Başkanımızın bize çok büyük destekleri var. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

SAV’DA KÜÇÜK OSB KURUYORUZ

Sav’a büyük yatırımlar geliyor. Bu gurur verici bir durum. Ticaret Odamız önemli hizmetler yapıyor. Benim dönemimde Sav, küçük organize sanayi bölgesi olacak. Seçim döneminde bu sözü vermiştik. Şu an 7 ruhsat verdik. 4 ruhsat ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Çok güzel fabrikalar inşa ediliyor. Altyapısını hızlı bir şekilde yapıyoruz. Şu an su hattı projesini hazırladık. Nisandan itibaren su hattını çekiyoruz. Şu an doğalgaz çalışmalarımız var. Torosgaz, hızlı bir şekilde yatırım yapıyor. Orada tüm fabrikalarımıza doğalgaz gelecek. Kanalizasyon işlerini yapıyoruz. 2 kilometrelik kanalizasyonu kendi imkanımızla yapıyoruz. 1 yıl içinde en az 20 tane fabrika olacak. Biz yollarını açtık. Nisan-mayıs gibi Sav sanayi alanı tamamen bitmiş olacak. Bu ziyaretiniz bizi onu re etti, bize güç verdi. 24 saat sizlerin emrindeyiz. Sanayicilerimizin, yatırımcılarımızın emrindeyiz. İnşallah 2021-2022-2023 Sav için çok daha güzel olacak. Vatandaşımızın duası ve kasabamız doğası ile daha güzel olacak. Daha yolun başındayız. Bu zamana kadar yerin altı ile uğraştık. Şimdi üst yapıya önem veriyoruz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sorumlu değildir

14 Ocak 2021 Perşembe 20:56

Savdaki logar aritma kokusunu gidersenizde guzelim ispartadaki mis gibi havamizdan vatan mahallesi ve ayazmana mahalleside faydalansa keske

yangın var

13 Ocak 2021 Çarşamba 18:59

yarabbim ya nesiyle cazibe merkezi denizimi tatil köyümü ne burası bildiği köyün kasaba olmuş hali köyler burdan daha güzel travatenleri mi var sıcak su şifalı sularımı allahalah ya bin yıldır kokunuzu bitiremediniz savladan cumhurun haberi varmı acaba adı sayılmadık kimse kalmamış cazibe degil yagcılık merkezi kim odasına durduk yerde sadi bilgiç resmi asar be...

Sanayici

13 Ocak 2021 Çarşamba 18:00

Sanayici tütcar sıkıntıda sen gezme peşinde cazipe peşindesin tutar çimonto metmer olmasa ihracda snıfda kaldık sen öncekide böyle foto çektirirdi sende

Gonenli mustafa mustafa

13 Ocak 2021 Çarşamba 15:06

Neresi cazibe be.Sav kavsaginda ki camiiye durduk,namaz kilmaya,camiinin tuvaleti pislik icin de.Ne sabun var,ne de tuvaletlerde tuvalet fircası.Halka acık yerlerde belediye temizlik yapması gerekmez mi?Ne cazibe merkezi be?

qqq

13 Ocak 2021 Çarşamba 12:12

giderilmeyen çözülmeyen KOKU sorunuyla mı cazibe merkezi ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR