29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA’NIN ANA MUHALEFET PARTİSİ İYİ PARTİ’DİR

ISPARTA’NIN ANA MUHALEFET PARTİSİ İYİ PARTİ’DİR

Isparta

İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, “Isparta’nın ana muhalefet partisi İyi partidir.  Hem genel seçimde hem de yerel seçimde aldığımız sorumluluğu asla unutmuyoruz” dedi.

Barida Otel’de düzenlenen partisinin teşkilat buluşmasında konuşan İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, 17 yıldır Isparta’nın cezalandırıldığını söyledi. Tandoğan konuşmasında şunlara yer verdi;

“Mahalle başkanları ve partimize yeni katılan üyelerimiz için yapılan programa katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

İyi partimizin kuruluşundan bu güne 2. Yılını tamamladık. Bizler bu partiyi ülkemiz için son kale, milletimiz için olmazsa olmazımız olarak gördük çalıştık çalıştık, ben kavramını biliriz biz olduk, yüzler olduk, binler olduk, milyonlar olacağız en tabandan gelen biri olarak partimizin eğirdir ilçe başkanı olarak başladığımda birdik iki olmanın, on olmanın, yüz olmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum imkansızlıklar engellemeler baskılar hakaretler iftiralar yılmadık yorulmadık yıkılmadık inandık bismillah dedik başladık. Genel başkanımızın dediği gibi başaracağız başaracağız dedik,  türk milleti teşkilatçıdır bunları teşkilatlarımıza davaya gönül vermiş dostlarımıza isimsiz kahramanlarla yapıyoruz. Türk milletinin çocuklarının gözyaşları dinsin diye kendi çocuklarımızın gözyaşlarına razı olarak çıktığımız bu yolda tüm teşkilat mensuplarımı teşkilat mensuplarına dayalı olarak çalışan üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatsız bir Türk milleti olamaz, bir olduk, biz olduk ve yürüyoruz. Isparta’m demokrasinin şehri bu memleket köyünde çobanlık yaparken başbakan olan Süleyman Demirel ve oradan da Cumhurbaşkanlığına çıkmış iftar duyulan ülke sevdalıları çıkardı, bizler bu memleketin çocukları Türk bayrağı gibiyiz, ne lekeletiriz ne kirletiriz nede yere düşürürüz. Isparta’nın ana muhalefet partisi İyi partidir.  Hem genel seçimde hemde yerel seçimde aldığımız sorumluluğu asla unutmuyoruz, bu sorumluluğu taşıyarak güç ve inanç bütün iyi partililerimizde var. Dava arkadaşlarım inandık çalışıyoruz büyüyoruz inşallah partimizi iktidar yapacağız. Parti meclis grubumuz Ankara’da bizler memleketimiz Isparta’da üzerimize düşenin fazlasını yerine getireceğiz, genel başkanımız Meral Akşener bizlere bir söz verdi bizlerde aynı şekilde söz verdik bu ülkeyi bulunduğu çıkmazdan çıkaracağız mahşer günü üzerimize düşeni yerine getirmişliğin rahatlığıyla hesap vereceğiz. Isparta’m gelir kaynakları belli kendi yağında kavrulan bir şehir tarım hayvancılık hizmet sektörü yok edildi, tarımdan eğitime kadar son 17 yıldır Isparta cezalandırıldı bizlerde cezalandırmaya karşı çıktığımız bu yolda Isparta İyi Parti olarak hak ettiği duruma getireceğiz. Hükümet kanadı çözüm üretmedikleri gibi üretilen çözümlere de cevap vermiyor duymuyorlar, korkma Isparta Türkiye biz iyiler varız dedik and içtik bu kutlu yolda memleket sevdalıları olarak Türkiye Cumhuriyetini olması gerektiği refah seviyesine çıkaracağız hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum.”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

apabbak hergele niyazi

12 Kasım 2019 Salı 13:33

Bu iktidar döneminde cayır cayır fabrikalar açıldı.Fabrika kuracak yer bile kalmadı.Elhamdülillal işşis kimse kalmadı.Herkesin keyfi yerinde.Haksızlık hukuksuzluk desen;bir tane bile bulamazsın. Fıratın kıyısında bir koyun kabyolsa,gidin devletimizden hemen bir koyun alıyoruz. Sen kimsin ki eeeeyyyyy Özgür başkan hükümetimizi eleştireceksin.Milletin karnı tok sırtı pektir.Dünya ülkesi ve dünya lideri yakında tüm amerika ve rusyayı teslim alacaktır.Almanya nahiyemiz olmaya hazırdır.

ıspartalı

11 Kasım 2019 Pazartesi 15:02

Ana muhalefet diyorsunuz ama b.başkanı makam aracı varken ben onun bindiğine binmem mantığıyla yeni audi a8 alıyor ki bugünki piyasa değer 1..5 milyon tl otogar projesi deseniz durdu çürümeye teslim edildi,ıtkm deseniz kamera güvenliği bile tam olmayan otoparktan başka birşey değil,tabakane kokusunu söylemek bile istemiyorum ıspartaya girenler gül yerine **** kokusuyla karşılaşıyor ve mahalle sakinlerini siz düşünün siz hala susuyorsunuz gerçekten ana muhalefet partisi iyi parti gülüyorum...

Cem Sultan

11 Kasım 2019 Pazartesi 13:40

Cihan efendi kimseyi davulla zurna ile sınır kapısında çadır mahkemelerinde karşılamadık. Fetö ve uzantısı ile ilişkili kimseleri büyükelçi milletvekili yapmadık. Makara yapanları büyükelçi yapmadık. terörist başının kardeşini tvlerde boyboy gezdirmedik. Dikkat edersen yerel seçimlerde aday İYİ parti adayı idi, kimsenin destekçisi olmadık. Önce kurukuruya laf üretmeyecek çıkacak yaptıklarını anlatacaksın. Ya da a habere körü körüne bağlanıp medya silahşörlüğü yapmayacaksın... Tamam mı

İyi

11 Kasım 2019 Pazartesi 13:02

Size verdiğimiz oylara yazık olsun,belediye de değnekcilik yapın

Millet gördü niyetinizi zaten!

11 Kasım 2019 Pazartesi 12:37

Bizde tamda onu dedik, bu adam ana muhalefete soyunmuş ta; Sayîn Şükrü beyi rakib görüyor ve başarî istemiyor! Parti ve kendi çîkarlarî için Ispartamızın ilerlemesini istemiyor! O yüzden Cumhur ittifakına zarar verici tavsiyelerde bulunuyor! Lakin YZG ve Bahçeli öylemi, Ülke ve memleketin istikbâlini kendlerinin ve partilerinin üzerinde tuttular her zaman. Sayın Şükrü beyle YZG beyin işbirliği ihtimaliyle Ispartanın ilerliyeceğini anladılar, ve tutuştular!!!

Vaybe özgüvene gel!

11 Kasım 2019 Pazartesi 12:28

Almanyada saadet partisi bölge temsilcisi bir kadın watshap durumunda sürekli Atatürk aleyhtarı paylaşîmlar yapıyor, öbür taraftan saadet partisi bazı yerel yönetimler 10 kasîmda mevlüt okutuyor bu ne iştir! Erbakanın geçmişte Atatürk hakkînda hiç bir olumsuz beyanînı görmezken bu saadetliler ne yapîyor ve size gelince ana muhalefetsinizde niçin sp, chp ile ittifak yaptınız????

Cihan

11 Kasım 2019 Pazartesi 11:35

iktidarın hataları var elbette ama siz daha yolun başında chp nin tekerı oldunuz.yeni kurulan parti tüm parti tüzük ve proğramlarından bağımsız kendi yolunda iktidara gitme planı yapar ama siz birilerinin uşağı sözcüsü yancısı hendekçisi destekçisi vitamini oldunuz!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR