25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA’NIN ACI KAYBI

ISPARTA’NIN ACI KAYBI

Isparta

DDY’larından emekli merhum Tahsin Tokoğlu’nun torunu,Yıldız- Muzaffer Ünlü’nün kızı Türkiyenin İsviçre Cenevre Başkonsolosluğunda Muavin Konsolos olarak görev yapan ZEHRA ÇAĞNUR ÜNLÜ RICK  vefatetti.

 

Cenevre’de  genç  yaşında vefat eden Zehra Çağnur Ünlü Rıck’in cenazesi  cumartesi günü Isparta’ya getirildi ve Pazargünü Mimar Sinan Camiinde öğle namazını takiben Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

 

Uzun yıllar görev yaptığı Dışişleri Bakanlığından çok sayıda arkadaşı  Ispartaya gelerek Zehra ÇağnurÜnlü Rıck’ı  son yolculuğuna uğurladılar.Genç yaşta vefat eden Merhume’ye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

ZEHRA ÇAĞNUR ÜNLÜ RICK’in biyografisi:

 

12.10.1973 yılında Ankara’da doğdu. 1979 yılında OkulaIsparta Ülkü İlkokulunda başladı. Ankara Yükseliş Kolejinden 1991 yılında mezunoldu. Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesinin Uluslararası İlişkiler bölümünden1997 yılında diploma aldı. Dışişleri Bakanlığında 1997 yılında aday meslekmemuru olarak göreve başladı. 1999 yılında ilk yurt dışı görevi olan Kenya/Nairobi’ye tayin oldu. Dışişleri Bakanlığının yurt içi ve yurt dışı  çeşitli bölümlerinde görev yaptı. Son olarak2012 yılında İsviçre/ Cenevre Başkonsolosluğuna Konsolos Muavini olarak atandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Guliz

12 Kasım 2015 Perşembe 13:14

Lütfen bu haberi yeni gibi vermeyelim bu kizimiz oleli 3 aya yaklasti Allah rahmet eylesin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR