20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta’dan dünya ikinciliğine uzanan yolculuk

Isparta’dan dünya ikinciliğine uzanan yolculuk

Isparta

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ülkemizin ve ilimizin gururu Dünya ikincisi Fatmagül Çevik’i ağırladı. Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde gerçekleştirilen Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonasında gümüş madalya alarak Dünya ikincisi olan Fatmagül Çevik’i makamında kabul eden İl Müdürü Murat Gevrek, milli gururumuz ve İl Müdürlüğümüz antrenörü Hasan Ali Şen ve Gamze Şen’i kutladı.

9 yıl önce okul öğretmeninin yönlendirmesiyle İl Müdürlüğü tarafından açılan İl Spor Merkezleri Halter çalışmalarına katılarak sporla tanışan Milli Gururumuz Fatmagül Çevik, kısa sürede ulusal ve uluslararası derecelerle ülkemizin gururu oldu.

İl Müdürü Murat Gevrek, gururumuz Fatmagül Çevik’in İl Müdürlüğümüz antrenörleri Hasan Ali Şen, Gamze Şen ile birlikte 9 yıldır planlı ve düzenli bir çalışma ile büyük başarının kendilerini gururlandırdığını söyledi.  

"ÇOCUKLARINIZI SPORA YÖNLENDİRİN”

Milli Sporcumuz Fatmagül Çevik’in gençlere rol model olduğunu söyleyen İl Müdürü Murat Gevrek velilere seslenerek, “İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ücretsiz kurslarımıza çocuklarınızı spora yönlendirin” dedi.  

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan

23 Ekim 2021 Cumartesi 13:34

İnşallah Avrupa dünya olimpiyat şampiyonu da olursun yolun bahtın açık olsun kardeşim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR