23 Nisan 2024 Salı

Isparta’da ‘ALTIN SİKKE DOLANDIRICILIĞI’

Isparta’da bir kadının bulduğu altın sikke için diyerek, kazı yapma bahanesiyle 3 bin TL dolandırdıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Isparta

Isparta’da eski bir evde bulduğu altın sikkeyi satması için kocasının arkadaşlarına verdiği öne sürülen kadın, kazı yapma bahanesiyle 3 bin TL dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.

  

edinilen bilgiye göre, olay Isparta Dere Mahallesi’nde meydana geldi İddiaya göre, Dere Mahallesi’ndeki taş evde maddi değeri bulunan altın sikke tabir edilen tarihi eser bulan S.Ç. isimli kadın, malzemeyi satmak amacıyla kocasının arkadaşları S.A.’ya verir. R.K. ve M.E. isimli şahıslarla işbirliği yaptıkları öne sürülen S.A.’nın, bu tarihi eser malzemenin bulunduğu yeri sorarak, satış yapabileceklerini ve çok para kazanabileceklerini iddia ederek S.Ç. isimli kadından kazı yapmak amacıyla 3 bin TL talep ettiği öğrenildi. Bir süre sonra kendisine verilen vaatlerin yerine getirilmediğini gören S.Ç., dolandırıldığını anlayınca hemen polise başvurdu. Polis ekipleri söz konusu olayla ilgili yaptığı araştırmalar sonucu, S.A. - M.E. ve R.K.’yı Kutlubey Mahallesi’nde kıskıvrak yakaladı.

Gözaltına alınan 3 şüphelinin, dolandırıcılık suçundan adli mercilere sevk edildiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR