29 Mart 2024 Cuma

Isparta’da yürütülen FETÖ soruşturmasında, şok belgeler ortaya çıkmaya devam ediyor

FETÖ'ye yönelik Isparta'da sürdürülen soruşturma kapsamında paralel yapının siyaseti dizayn etmenin dışında spor ve sanat dünyasınıda da dizayn etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Isparta

17-25 Aralık darbe soruşturmasının ardından Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi rektörlüğü seçiminde Prof. Dr. Hasan İbici'nin rektör seçilememesinin ardından, üniversite eski Bilgi İşlem Daire Başkanı Halil Karakoç'un kaçırmaya çalıştığı kumpas hard disklerine el konuldu.

HARD DİSKLER İNCELENDİ

Belgelerde Gülen’in, Ergenekon ile ilgili olarak ‘Bizimle ilgili olumsuz bilgileri paylaşıyorlar. Allah onların cezasını versin bizi Hifsi İlahi muhafaza ediyor. Allah bunların eline fırsat vermesin. Bunlar her fırsatta bize kötülük yaptı” şeklindeki ifadeleri yer alıyor. Gülen’in himmet itirafı da çıkan notlar arasında. Gülen, “Mütevelli ağabeyler hep evlere bir şey istemek için gidiyorlar. Biraz da ziyaretlerine gitsinler” diyor. Notlarda ayrıca, uğradığı silahlı saldırı sonucunda kısmi felç geçiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’e ‘hasta risaliyesi’ gönderildiği belirtiliyor.   

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali kemal

20 Mart 2016 Pazar 21:49

Bekir haklısın ama her ödev için herkese sorulmaz ki,herkes beynini aklını kullanamaz ki,kimisi seni azarlamaya kalkar,kimi peşin hükümlü,kimileri de aptal.zaman,savcı ve hakimlerimiz bu sorunu çözecek

Ali Bilir

20 Mart 2016 Pazar 18:22

Yalvaç ta biri vardı bunun peşinden gidenler el öpenler...

İsmail Bey

20 Mart 2016 Pazar 16:06

Hastalar Risalesi Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin bir eseridir ve hastalara manevi bir reçete olarak yazılmıştır. Said Nursi hazretleri eserlerinin önemli bir kısmını Isparta'da yazmış ve aslının da Isparta'ya dayandığını ifade etmektedir.Kendisi Isparta'yı mübarek bir belde olarak görmüş ve yaşayanına-vefat edenine herzaman dua ettiğini belirtmiştir.Birçok ihlaslı,Allah dostu,kahraman talebesi de bu topraklardan çıkmıştır.Böyle bir haber içerisinde eserlerinin isminin geçmesi çok üzücüdür.

Tosun Paşa

20 Mart 2016 Pazar 11:58

Feto uşaklarına sesleniyorum adamın tüm k****ları kapandı hala youtubeden seslenmeye çalışıyor.Bire akıl yoksunları adam terörist ilan edildi siz hala adamı hoca görüyonuz,bırakın şu fetonun peşinden gitmeyi.Allah akıl fikir versin

cevriye

20 Mart 2016 Pazar 00:59

sevgili bekir, nasıl okudun,o okuduğum dediğin haberleri?? doğru okumaya calış önce! yoksa okumayı mı bilmiyorsun.sana verilen ödevleri yapman için önce okumayı iyice kavraman şart! yoksa ödev yapamazsın ve sınıfta kalırsın. artık FETÖ bile kurtaramaz seni malüm torpil hile hurda yapmamaz artık KOLAY KOLAY EN AZINDAN SENİN İÇİN.. neyse önce okumayı öğrenmelisin seevgiler

ibrahim

20 Mart 2016 Pazar 00:32

İnanılır gibi değil hayret Tatlıses'e hasta risalesi bile göndermiş.

Tarık

20 Mart 2016 Pazar 00:06

Gülen'in bu akşam (19.03.2016) Youtube'den canlı yayınlanan sohbetini mutlaka seyrediniz.Bunca zulüm ve zulme sessiz kalınması karşısında Allah'tan gelebilecek musibetlerden bahsetti.artı bu dua"Zırvasından zirvesine kadar bu millete ve dine ihanet edenleri kahr-u perişan eyle ya Rabbim."Zulüm çok arttığına göre Diktatörün devrilmeside sanki çok yakın gibi ama bizede zulümlere sessiz kaldığımız hatta salakça alkışladığımız için musibetler gelebilir (deprem gibi)

aklıda durmuş

19 Mart 2016 Cumartesi 23:42

durmuş isimli fetoşçu dünya tersine dönse çeteniz çökertildi. istediğiniz kadar yırtının yalanlarınız ortaya çıktı. pilav paraları bulamayasınız inş

Dursun

19 Mart 2016 Cumartesi 22:58

Bilgisayarlarda neler çıkmamışki, göreseniz dudaklarınız uçuklar. Mesela bi elmalı kek tarifi varki dünyada eşi yok. Hemde Gelendost elmasından. Bizim gülü almışlar kafalarına göre reçel yapıp tarifini el yazısıyla bilgisayara yazmışlar. Yine el yazısıyla bilgisayara Antalya'da bile 150.000 TL'ye hala daire alınabilirken Isparta'da 300.000 TL'den başlıyor yazmışlar. Yine bilgisayara el yazısıyla hızlı ütü yapmanın püf noktalarını yazmışlar. Bunlar varya hakkaten idamlık adamlar.

Deniz GÜLLÜ

19 Mart 2016 Cumartesi 22:05

Fetoşun resmini göstermeyin iyice nefret etmeye başladım.

KemalSÜNTÜR

19 Mart 2016 Cumartesi 21:45

Kıymetli Ispartalılar parelelin üssü Isparta değil Pensilvanyadır. Ali Bulaç Amerikadan anavatan diye bahsetti hemde parelelin televizyonunda,Ispartalı olarak kabul etmiyoruz.Isparta Bediüzzaman hazretlerinin başkenti olabilir amma bu zatın ismini kulanıp pislik yapan veya kirli işlere bulaşan parelelin başkenti olamaz.

Zafer

19 Mart 2016 Cumartesi 19:25

Bilip bilmeden, sormadan, öğrenmeden herşeye sallayıp duran arkedeşler bunların hepsi paralelci falan değil. İsim isim söylemeyeyimde başka cemaattende var, hiçbir yerden olmayanda. Bu galiba perinçek'in dediği gibi bütün cemaatlerin kökünü kazımak için yapılan bişey. Bunun içinde suç işlemeleri gerekmiyor, Önce Perinçek'i tanımak lazım demekki.

Turan

19 Mart 2016 Cumartesi 18:43

Neden avanaksınız? Siz paralel masalıyla uyurken AKP heryere KPSS'den ne alırsan al mülakatla kendi yoldaşlarını dolduruyor.Paralelcilerin soru çaldığına dair ortada ispat edilmiş bişey yok ama AKPli karıkoca KPSS'de birinci olmuştu. Hazinenizi soyanları, ülkenizi kan gölüne döndürenleri, PKK'yi salan büyüten hainleri, Osloyu hepsini unuttururup sizi bide ayakta soyuyorlar. Dünyada yalnızlaşmış madara olmuş bir Türkiye var, avanaklığa devam edin

Ali kılıç

19 Mart 2016 Cumartesi 17:58

Düne kadar hepsi Pensilvanya'ya hocanın elini ayağını öpeceğiz diye kuyruğa giriyorlardı, her fırsatta medhiyeler düzüyorlardı. Buna göre şimdiki AKP'lilerin, milletvekillerinin %90'ından fazlası zaten paralel. İbicioğlu cemaatçiden ziyade RTE'nin uçağında seyahat eden prenslerindendi. O dönemdeki klasik akpliler gibi güç dengesine göre AKP tarafına geçip cemaatçi bilinenleri görevden aldı. Ama belli ki yetmemiş ve mendil gibi atılmış. Şimdi bakıyorsun dün salya sümük övenler bugün küfrediyor.

KEMALSÜNTÜR

19 Mart 2016 Cumartesi 16:23

Parelelciler ne yüzsüz varlıklarsınız.İnsanda biraz yüz olur. Hala pislik yapmaya devam ediyorsunuz.Battıkça batıyor bittikçe bitiyorsunuz. Kendi kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz. Fetoş kafayı üşütmüş,ne dediğini bilmiyor.

Okan

19 Mart 2016 Cumartesi 16:18

Bekirmisin nesin korkak olma çık delıkanlı ol! Tavukların arkadına saklanma! Baban mı yazdırdı bunları ha çocuğum ?

Hakan

19 Mart 2016 Cumartesi 15:05

Bekir diye yazan zavallı? Sendemi hoca bozuntusunun rüyasında gördüğü soruları almak suretiyle öğretmen,polis savcı vs oldun. Yazıklar olsun kul hakkının ne olduğunu bilemeyen sizlere. Bunun hesabını vereceksiniz o zaman sizleri kim kurtaracak hiç düşündünüzmü. Adam çevresiyle Amerikada kırallar gibi yaşıyor kandırılmış sizler kavgasını veriyorsunuz.

bekirrrrrr

19 Mart 2016 Cumartesi 15:00

Bekircim ABD .......... EŞEĞİN ÖNÜNE OT ATMAZ...

Bekirin dersleri

19 Mart 2016 Cumartesi 14:17

Ögrenciye yorum filan yazdıran yok kendisi yazıyor işleri güçleri hile hurda...

Gerzekler

19 Mart 2016 Cumartesi 13:18

Isparta fetö üssü imişşş.Isparta sözde din bezirganları kıçını yalamaya devam edicek kadar beyinsizse bu onların kabahati. Gerzek saitin aykırı sülümanında üssü. Bu insanı mahlukatın zavallılıkları.

Kurum imamları panikte

19 Mart 2016 Cumartesi 12:49

ya arkadaş bu kurum imamları Alper demirbaş, Mehmet ali topçu. izzet Özcanoğlu, Hüseyin aydın(İHL)Eyüp emir,aliyül murtaza ne durumdalar acabaaaaaaaaaa

Bekirin velisi

19 Mart 2016 Cumartesi 12:07

Bekir bu olaylar sana bir iki beden büyük geiir aklın ermez çocuğum hadi sen oyuncaklarınla oyna...

hasIsparta

19 Mart 2016 Cumartesi 11:46

Bekir isimli çocuğumuza yorum diye yorum yazdıran acitasyon yaptıran, çocukların arkasına sığınan zavallılar. Her yerde adamlarınızı koymuşsunuz, bana Orta Asya muhabbeti yapıyorsunuz, o Pensilvanya Türkiye'ye gelmedikçe bu olaylar bitmez. Amerika kullanmayacağı adamı Amerika'da durdurmaz. Ülkemizde halen patlamalar oluyor. Ülkeme diyor ki, benim elimde F.G., PKK, Suriye, Güneydoğu illeri gibi kartlar var. Canım sıkıldığında istediğimi kullanırım. Allah ülkeme bu hainlere dayanma gücü versin.

haci

19 Mart 2016 Cumartesi 10:27

Bir vatandaş olarak bu alınanlar sadece 4 de 1 i benim devleti bunları çok iyi biliyor..Allah yardımcıları olsun...

Bekir - ilkokul 2. sınıf

19 Mart 2016 Cumartesi 10:11

Abilerim, ablalarım, sayın büyüklerim bana yardım edin lütfen, yoksa sınıfta kalıcam. Ben operasyon dedikleri tiyatronun bütün haberlerini defalardım okuyorum işte suç budur diyeceğim bişey göremedim. Takke falan yakalamışlar, benem dedemde takke takıyor onudamı içeri atarlar? GALİBA BU ADAMLARIN SUÇU KENDİ HAYATLARINI VE SERVETLERİNİ FEDA EDEREK BU KADİR BİLMEZ TÜRK MİLLETİNİ 150 den fazla ülkede adını duyurmak, tanıtmak, ısparta ve Türkiyenin çocuklarını okutmak, burs vermek...

TÜRK MİİLETİ ASİLDİR,KADİRŞİNASTIR.

19 Mart 2016 Cumartesi 12:33

BAK ÇOCUĞUM SENİN BU ÖĞRETMEN ART NİYETLİ SANA İNTERNETİN BAŞINDA BU KADAR OTURMAMAM GEREKTİĞİNİ ÖĞRETMEDİ Mİ SEN "CİN ÇOCUK" KİTAPLARI OKU BU OLAYLAR SENİ AŞAR ÇOCUĞUM.

HEY BEKİR'İN ÖĞRETMENİ

19 Mart 2016 Cumartesi 12:27

BAK BEKİR'İM BU SENİN ÖĞRETMENİN DAHA SANA SORU EKİ OLAN MI-Mİ'NİN AYRI YAZILICAĞINI BİLE ÖĞRETEMEMİŞ Kİ BU MUHTEREM ÖĞRETMENİN BİR TİYATRO METNİNDEN ANA FİKİR ÇIKARSAN BİLE ANLAMAZ SEN GEREKİRSE BU SINIFTA KAL BU ÖĞRETMENN ÖDEVİNİ YAPMA; ÇÜNKÜ BU BİR TİYATRO DEĞİL GERÇEKTEN KESİTLER CANIM SEN GİT OYUN OYNA!!!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR