20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA’DA VAHŞET! HAYVANLARI ZEHİRLEDİLER

ISPARTA’DA VAHŞET! HAYVANLARI ZEHİRLEDİLER

Isparta

Isparta Deri Organize Sanayi Bölgesinde toplam 18 köpek kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirlenmiş bir halde bulundu. Besleme yapan hayvanseverler tarafından ölmek üzere olan 2 yetişkin ve 2 yavru köpek hayvanseverlerin kendi imkanlarıyla Isparta Belediyesi hayvan Rehabilitasyon merkezine yetiştirilerek belediye veterinerlerine teslim edildi.

ISHAYKO yetkilileri ve yerel hayvan koruma görevlisi Halıkent Polis Karakoluna giderek şikayetçi oldu. Bölgeye gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından ölen hayvanlardan bir tanesi ölüm sebebini araştırmak üzere alındı.  Isparta Belediyesi Veterinerleri de bölgeye gelerek incelemede bulundu. Veterinerler tarafından, sağ kalan 2 yavru köpek barınağa götürülerek tedavi altına alındı. Tarım İl Müdürlüğü görevlilerinin incelemeleri sonucunda ölen hayvanlar belediye temizlik işleri ekibi tarafından toplanarak bölgeden uzaklaştırıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

GÜLDEN KILIÇDAROĞLU

22 Mart 2018 Perşembe 01:41

ALLAH BELANIZI VERSİN BÖYLE ÖLÜN İNŞALLAH NE İSTEDİNİZ BU DİLSİZ MASUM CANLARIMDAN UTANMAZLAR SİZİ SEYİRTE SEYİRTE CAMİYE GİDİYORLAR ONDANM SONRA KÖPEK ZEHİRLİYORLAR AHLAKSIZLAR SİZİ NİYE YAPILDI ACABA BU BARINAK NEDEN BURAYA ALINMIYOR BU CANLAR.... KULAGINA KÜPE TAKMAKLA KORUNMUYOR ONLAR ISPARTA BELEDİYESİ KAÇINCI BU BU NETTE KÖPEK KATİLİ ISPARTALILSAR DİYORLAR BİZE HABERİNİZ VARMI 4 BİN DÖNÜME BARINAK AÇTA ONLARI KORUMA dokunmayın bu canlara ....

Misafir

19 Mart 2018 Pazartesi 21:57

Bu vahşeti yapanın iki yakası bir araya gelmez inşallah tez zamanda aynı şekilde kendisi de geberir gider. Sokak hayvanlarının sayısı gerçekten de çok fazla sokakta yürümeye korkar olduk. Ama çözüm böyle olmamalı. Hayvan barınakları var ne işe yarıyor? Üniversitede her yer köpek kaynıyor. Hayvan sevgisi olmalı onlar da can ama en azından bir barınakta yağmur görmeden sıcak ve yemeği önünde bir ortamda yaşamaları hem bizim için hem de o dostlar için büyük önem arz ediyor. Lütfen bir çare bulun!!

HAYVANSEVER

19 Mart 2018 Pazartesi 19:52

Serhat19 Mart 2018 Pazartesi 15:25Belediye başkanımıza sesleniyorum. Isparta nın CİDDİ bir şekilde SOKAK KÖPEĞİ sorunu var. Her mahallede özellikle uç mahalleler KÖPEK kaynıyor. Havyan barınağımız var diye gurur duyuyoruz ama sokaklar başı boş hayvan dolu. Sokaklarda hayvan olmasın demiyorum ama kısırlaştırılıp, küpelenip, uysal olanlar bırakılmalı. Aksi takdirde başedemeyiz. O hayvanlara da yazık. KULAĞINA TAK BİR MÜHÜR SAL SOKAĞA HAYVAN BARINAKÇISI SENİ ISP. BEL.

İlahi adelet er geç yerini bulur

19 Mart 2018 Pazartesi 18:40

Bunu yapanın gelmişini geçmişini... Ulan hiç Allah korkusu yok mu sizde? Tez zamanda en sevdiklerinizin başına aynı olayın gelmesi dileğiyle!

Erzurumlu

19 Mart 2018 Pazartesi 18:18

Ne istediniz bu Allah emaneti canlardan kafirler.Gece nasıl uydunuz,uyuyabildiniz mi. Sizin gibiler bu dünyanın sonunu hazırlıyorlar. Sokaktaki iki ayaklılara gücünüz yetmez ama bu masumlara her türlü pisliği yaparsınız. Yazıklar olsun, Allah kahretsin sizi.

Köpekleri severim ama!

19 Mart 2018 Pazartesi 18:10

Geceleri , canım sıkıldı bi yürüyüş yapayım, spor olsun koşayım bisiklete bineyim falan demeyin ! Heryerde çeteler halinde başıboş köpekler var.

HOCA

19 Mart 2018 Pazartesi 18:02

Allah bunu yapanları inşaallah aynı şekilde cezalandırsın. Ağızları köpürsün geberemesinler. Tek dileğim bu. Sürekli bu canlardan şikayet ediyorsunuz ama Isparta da geçen yıl ****çocuk tacizi yaşanmış. Bu ****larla aynı şehirde yaşıyorsunuz da mazlum hayvanlarla mı yaşayamıyorsunuz. onlarla yaşamayı öğreneceğiz çünkü o hayvancıklar bizlere Rabbimizin emanetidir.

Vatandas

19 Mart 2018 Pazartesi 16:46

Kac defa belediyeyi ve hayvan barinagini aramama ragmen bu dost veteriner onunde onlarca basibos kopek gece gunduz mahalleliyi rahatsiz etmekte.ama malesef bir tedbir alinamadi kopekler icin cok uzgunum ama belediye bunlari gormezden gelmeye devam ederse sanirim uzulerek soyluyorum bunlari daha cok yasayacak gibiyiz

Serhat

19 Mart 2018 Pazartesi 15:25

Belediye başkanımıza sesleniyorum. Isparta nın CİDDİ bir şekilde SOKAK KÖPEĞİ sorunu var. Her mahallede özellikle uç mahalleler KÖPEK kaynıyor. Havyan barınağımız var diye gurur duyuyoruz ama sokaklar başı boş hayvan dolu. Sokaklarda hayvan olmasın demiyorum ama kısırlaştırılıp, küpelenip, uysal olanlar bırakılmalı. Aksi takdirde başedemeyiz. O hayvanlara da yazık.

Osman

19 Mart 2018 Pazartesi 12:48

Belediyeyi göreve davet ediyorum özkoç textil önü kartaş beton önü yani bozanönü köyü yolu üzeri hurdacılar siteleri mevkisin de başı boş köpekten geçilmiyor her gelen arabanın önüne atlıyorlar kazaya sebebiyyet vercekler hayvan kadar insanların değeride bilinmesini istedim

Emin

19 Mart 2018 Pazartesi 12:29

Arkadaşlar ven egirdirde çobancılık yapmaktayım böyle başı boş köpeklerin saldırması sonucu onlarca hayvanım telef oldu. Şimdi ben diyorumki bu hayvanseverler sadece sokaktaki zararlı hayvanı sevip onların hakkını arıyoda bizim telef olan hayvanlar sahipsizmi sanıyolar ayrıca belediyeler ve yetkili kurumlarda bunlara bi çözüm üretmiyolar

Murat

19 Mart 2018 Pazartesi 11:42

Geçtiğimiz günlerde 2 vatandaşımız valiliğin önünde köpek saldırısından kurtulmak için kacarken kolunu kırdı. Sokakta başıboş gezmeleri dogru değil.

Mustafa

19 Mart 2018 Pazartesi 10:40

Bunlara bunu yapana o ilaç veya madde neyse içirip geberticeksin

El atalım

19 Mart 2018 Pazartesi 09:48

Isparta'yi Türkiye kamuoyuna elbirliğiyle rezil ediyoruz.Belediye veya ilgili kurum neresiyse ivedi beslenme alanları oluşturulmalı meskun yerlerden uzakta.İlgili kurumlar çözüm bulamıyorsa Valilik el atmalı konuya.

Gerçek

19 Mart 2018 Pazartesi 03:01

Halkımız hayvanların barınağa toplanacağı konusunda yanlış bilgiye sahip bu hayvanlar barınakta kısırlaştırılıp aşılanıp alındığı ortama bırakılır belediyenin hayvanlar için besleme alanları kurup lokantalardan topladığı yemekleri vermesi gerekiyor belediyenin asıl görevlerinden biri budur

Ziyaretçi

19 Mart 2018 Pazartesi 02:18

İyi ama bu hayvanların barınakta olması gerekmiyormuydu ?O barınak neden yapıldı ki hayvanların zehirlenmesi şiddet uygulanması iyi değil yapanları cezalandırsinlar ama Isparta'da köpekten geçilmiyor valilik meydanı bile köpek dolu. Bence bu hayvanlar toplanmalı herkes duyarlı değil görüyorsunuz öldürüyorlar hayvanları

Halk

19 Mart 2018 Pazartesi 02:08

Bunu yapanlar unutmasın ki ilahi bir adalet var. Hani geçenlerde adamın biri ölsün diye bir köpeği hareket halindeki bir aracın önüne atmıştı da daha sonra adamın kendisine bir araç çarpmıştı. Hani televizyonlar bu ibretlik olayı göstermişti ya. İLAHİ ADALET MUTLAKA TECELLİ EDER.. BEKLEYİN VE GÖRÜN.

Ispartalı

19 Mart 2018 Pazartesi 02:02

Yazık günah ayıptır aşağılık insan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR