19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

ISPARTA’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yabancı uyruklu 5 kişi yakalandı.

Isparta

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden temin edilen uyuşturucu maddelerinin 27 ve 01 plakalı iki araç ile Isparta’dan sevkiat yapılacağı ihbarını aldıktan sonra harekete geçti. Ekiplerce şehre giriş yapan araçlar takibe alındı. Yapılan takip neticesinde araçlar Antalya çevre yoluna çıkmadan Aşağıgökdere Köyü civarında daha önce belirlenen noktada durduruldu. Araçta bulunan 5 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler, ekipler tarafından takip edildiklerini anlayarak yakalanmadan önce 27 plakalı aracın ön sağ camı açılarak siyah bir çantanın dışarı atıldığı polisler tafından görüldü. Yapılan kontrollerde atılan çantanın içerisinden şeffaf naylon poşet ile sarılı vaziyette daralı ağırlığı 3080 gram gelen uyuşturucu esrar olduğu değerlendirilen madde ve çantanın yaklaşık 1metre ilerisinde yine aynı şekilde paketlenmiş daralı ağırlığı 3080 gram gelen uyuşturucu esrar olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi.

Şüphelilerin yapılan kontrollerinde hepsinin yabancı uyruklu oldukları anlaşılırken tahkikatın yapılabilmesi için Eğirdir Jandarma Komutanlığı görevlilerine teslim edildiler.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR