29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA’DA O 3 İSİM İHRAÇ EDİLDİ?

ISPARTA’DA O 3 İSİM İHRAÇ EDİLDİ?

Isparta

ISPARTA’DA 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Kredi Yurtlar Kurumu’ndan bir süre önce açığa alınan 3 memur bugün resmi gazetede yayınlanan karar ile ihraç edildi. 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Isparta’da FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Kredi Yurtlar Kurumu’ndan Ahmet Şavkyıldız, Mehmet Şahin Naimoğlu ve Pınar Sarışahin görevlerinden açığa alınmıştı.

Resmi gazetede yayınlanan karar ile 3 isim ihraç edildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baki yeşil

21 Eylül 2016 Çarşamba 10:26

Gerçekten 17-25 aralıktan sonra fetoş ile bağını kesmemiş,yardım yataklık ve yandaşlık yapmış kim varsa acımayın bu şerefsizlere,bunlar pkk dan daha tehlikeli pkk lıyı ikna edersin bu yanlış dersin adam anlar hatasını döner pişman olur bu şerefsiz münafıklar içine sızmış hainler geri dönüp ya biz ne yaptık ne yapıyoruz yıllardır bu insanlar birşeyler anlatıyor,İslamla alakasız binlerce olay çevremizde dönüyor bakalım belki haklılardır,muhasebe yapalım islam adına nerdeyim demezler ACIMAYIN

cc

21 Eylül 2016 Çarşamba 14:46

allah inşallah sizinde başınıza hak etmediğiniz şeyler getirsin . o zaman anlarsınız. benim yakınım hak etmediği halde çok şey yaşadı. bazen bazı şeyleri söylerken ilerisini düşünmek gerekir. bende olanlardan memnun değilim ama hak etmeyenlerin çektikleri ortada.. yzık ki insanlar genelleyip konuşuyor. umarım bazı söyleyenlerinde başına hak etmedği şeylerde gelirde o zaman acımak nedir anlarlar

Furkan

21 Eylül 2016 Çarşamba 01:26

BAKA daki tutuklular ne oldu. Meslekten atıldılar mı? Sizin takibinizle ayrıntıları bekliyoruz. Araştırmacı haberciliğinize güveniyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR