18 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA’DA KAPATILMIŞTI YENİDEN AÇILDI

ISPARTA’DA KAPATILMIŞTI YENİDEN AÇILDI

Isparta

Daha önce KHK ile kapatılan Isparta Hayırlar Eğitim, Sağlıkve Kültür Vakfı yeni KHK ile yeniden açıldı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kardeşlik

23 Kasım 2016 Çarşamba 12:13

Bilirseniz, ekmeği paylaşmak, ekmekten daha lezzetlidir.Paylaşmayan ne bu dünya da ne de ahirette mutlu olamaz. Neyse isteyen kendi araştırır.

İnsanı

23 Kasım 2016 Çarşamba 12:11

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyen bi babanın neslinden (Şeyh Edebalinin kızı Osman Gazinin Eşi Muhterem validemiz) 600 yıl huzurla dolu bi dünya imparatorluğu kurulmuştur. Osmanlıyı ayakta tutan ve toplumda huzuru sağlayan baş aktörlerden biri de zamanın vakıflarıdır. Dalboyunoğluna gidin, hem beyin damarlarınız açılsın hem temizlenin hem de bi daha vakıf geleneğini düşünün.

Ma'un

23 Kasım 2016 Çarşamba 12:06

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.1- Gördün mü o dine yalan diyeni?2- İşte yetimi itip kakan odur!3- Yoksulu doyurmaya teşvik etmez.4- Fakat veyl o namaz kılanlara ki, 5- Namazlarında yanılmaktadırlar.6- Onlar ki, gösteriş yaparlar. 7- Ve yardımlığı sakınır (zekatı vermezler).vb birçok ayet vardır. Kimse, gel vakfa yardım et ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçını gider diye, kimseyi zorlamıyor. Sizlerden yardım isteyen yok. Sadece verginizi adam gibi verin ve çalmayın yeter.

vakıf

23 Kasım 2016 Çarşamba 12:03

vakıflar özellikle Osmanlı da çokca yardım ve sosyal faaliyetlerde bulunmuş ve özellikle ihtiyaç sahipleri olmak üzere bir çok kişiye yardım etmişlerdir. Öncelikle yardım kuruluşunun (vakıfların) kapatılmasını isteyen şahıslar muhtemelen ne zekat ne de sadaka vermeyen ve kimsenin de vermesini istemeyenlerdir. Kur'an-ı Kerimde yardım etmeyen ve infaka engel olanlar hakkında ayeti kerimeler mevcut olup uyarılmış ve yardım sahipleri övülmüştür. Müslüman hayra engel olmaz, olan dinini sorgulasın

memiş

22 Kasım 2016 Salı 16:47

adamlar milletin sırtından inmiyorlar halk vicdanını kullanarak yardımlar ediliyor bu yardımlar nereeye gittiğide meçhul. edilse bile o yardım kuruluşları kendi ceplerinden almış vermiş gibi haraeketle siyasi propaganda yapıyor...

Taarkan

22 Kasım 2016 Salı 11:12

Kapatin toplumu boluyorlar. Dini ayristiriyorlat

MUSTAFA

22 Kasım 2016 Salı 09:38

kapatın gitsin hepisini kime ne hayrı var bu derneklerin milleti yolmaktan başka. kendi dernek dışındakilere öcü gibi bakıyor bu dernekler zaten bi ayrışrıcı kutuplaştırıcı bi görüşleri var.

yusuf

22 Kasım 2016 Salı 10:14

Sayın Başköy Buyurun Gelin Hayırlar Vakfına Ne İşler yapıldıgını Kimlere ne Yardımlar yapıldıgını anlatalım gözlerinzile görün. buradan böyle konuşmak Vebal almaktır ki bilmeden göremeden yorum yapmakta kolaydır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR