19 Nisan 2024 Cuma

Isparta’da Hapis Cezasıyla Aranan 91 Kişi Tutuklandı!

Isparta’da son 1 ay içersinde polisin yaptığı çalışmalar sonucu hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 91 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Isparta

Emniyet Müdürü Caner Tayfur’un görev yaptığı süre içersindeIsparta Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucu,kentte son 1 ay içersinde 91 suç dosyasıyla aranan ve haklarında kesinleşmişhapis cezası bulunan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentteki sorumlulukalanlarında herhangi sorun ve sıkıntıya geçit vermeyeceklerini belirterek, butür icraatların daimi olacağını kaydettiler.

 

İşte, Emniyet Müdürü Caner Tayfur’un görevde olduğu süreiçersinde Asayiş Şube Müdürlüğü’nün Isparta’da yaptığı son icraat…

 

 

 

Tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 hapiscezası bulunan A.Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 ay hapiscezası bulunan M.A.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yılhapis cezası bulunan M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl8 ay hapis cezası bulunan V.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan A.Y.A. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

Aile kanunu hükümlerine uymamak suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 gün hapis cezası bulunan İ.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Resmi belgede sahtecilik suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan M.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan A.Y.A. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

Nafaka hükümlerine uymamak suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan M.A.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 7 ay 15 günhapis cezası bulunan A.Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ayhapis cezası bulunan S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapiscezası bulunan L.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aile kanunu hükümlerine uymamak suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 15 gün hapis cezası bulunan A.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konut dokunulmazlığını ihlal suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan H.A. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

Basit tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 ayhapis cezası bulunan C.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan A.Y.A. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

Nitelikli konut dokunulmazlığını ihlal suçundan aranan vehakkında kesinleşmiş 11 ay 20 gün hapis cezası bulunan H.A. tutuklanarakcezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan M.D. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

Hakaret suçundan aranan A.D. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

Hakaret suçundan aranan A.Y.A. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

İşlediği bir suçtan dolayı aranan ve hakkında kesinleşmiş 3ay 22 gün hapis cezası bulunan U.N.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ayhapis cezası bulunan M.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmaksuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay 5 gün hapis cezası bulunanM.S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan A.Y.A. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

Hükümlü ve tutuklunun kaçması suçundan aranan M.S.D.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 yıl 1 ay15 gün hapis cezası bulunan M.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşlediği bir suçtan dolayı aranan S.Ö. tutuklanarakcezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan A.Y.A tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek – aracılık ve yer teminisuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 ay 10 gün hapis cezası bulunan O.Ç.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek – aracılık ve yer teminisuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 ay 20 gün hapis cezası bulunan H.Y.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aile kanunu hükümlerine uymamak suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 gün hapis cezası bulunan S.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yılhapis cezası bulunan S.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mala zarar verme suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4ay hapis cezası bulunan O.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taksirle ölüme neden olma suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunan C.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kişilerin huzur ve sükûnunu bozmak suçundan aranan vehakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan B.Ç. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ayhapis cezası bulunan A.V.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silahla tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 7 ay15 gün hapis cezası bulunan O.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mala zarar verme suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4ay hapis cezası bulunan O.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 ayhapis cezası bulunan M.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu madde temin etme – ticareti yapma ve sağlamaksuçundan aranan A.R.Ö tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ayhapis cezası bulunan S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan aranan vehakkında kesinleşmiş 25 gün hapis cezası bulunan N.K. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma KanununaMuhalefet suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 1 ay hapis cezasıbulunan C.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mala zarar verme suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4ay hapis cezası bulunan O.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl6 ay hapis cezası bulunan A.R.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 25 günhapis cezası bulunan M.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan M.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Korku panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek suçundanaranan ve hakkında kesinleşmiş 10 hapis cezası ile aranan M.Ç. tutuklanarakcezaevine gönderildi.

Resmi belgede sahtecilik suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan M.G. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1yıl 7 ay15 gün hapis cezası bulunan N.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6136 Sayılı Kanunda yer alan ateşli silah satın almakmaddesini ihlal etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 25 gün hapiscezası bulunan M.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan M.A.L. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 ay 15 günhapis cezası bulunan M.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vergi Usul Kanununa muhalefet etmek suçundan aranan vehakkında 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Y.A. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

Hükümlü veya tutuklunun kaçması suçundan aranan O.S.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay22 gün hapis cezası bulunan C.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silahla ateş etmek suçundan aranan ve hakkında kesinlemiş 5ay hapis cezası bulunan M.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan N.S.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 ay 24 günhapis cezası bulunan S.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan A.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olmaksuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl hapis cezası bulunan Y.K.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan N.S.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşlediği bir suçtan dolayı aranan ve hakkında kesinleşmiş 2yıl 6 ay hapis cezası bulunan A.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kişiyi Hürriyetinden Yoksul Kılmak suçundan aranan vehakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan S.G. tutuklanarakcezaevine gönderildi.

Ölüme sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama suçundanaranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan M.S.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan H.S. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

Hakaret suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay 15 günhapis cezası bulunan A.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 ayhapis cezası bulunan H.İ.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl8 ay hapis cezası bulunan Ö.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay 15gün hapis cezası bulunan H.İ.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 5 ay14 gün hapis cezası bulunan F.R. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yılhapis cezası bulunan M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silahla tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yılhapis cezası bulunan H.İ.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mala zarar verme suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4ay hapis cezası bulunan K.F.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aile kanunu hükümlerine uymamak suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 gün hapis cezası bulunan H.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ticaret Usûl Kanununa muhalefet etmek suçundan aranan vehakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan K.S. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 yılhapis cezası bulunan N.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan A.Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mal ve kazançtaki artışı bildirmemek suçundan aranan vehakkında kesinleşmiş 10 gün hapis cezası bulunan Ü.İ. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

Tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapiscezası bulunan H.H.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşlediği bir suçtan dolayı aranan G.R. tutuklanarakcezaevine gönderildi.

Vergi Usûl Kanununa muhalefet etmek suçundan aranan vehakkında kesinleşmiş 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan K.S. tutuklanarakcezaevine gönderildi.

Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak suçundan aranan vehakkında kesinleşmiş 15 hapis cezası bulunan R.K. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞ

24 Ocak 2015 Cumartesi 09:09

VATANDAŞLA İLETİŞİMİ YOKTU

Abdullah

23 Ocak 2015 Cuma 15:09

sayın müdürüm inşallah gelecek müdürde en az sizin gibi suçluların dibine kezzab dökecek bir insandır. Sizi çok sevdik.Allah yar ve yardımcınız olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR