19 Mart 2024 Salı

ISPARTA’DA GELİN ARABASI TAKLA ATTI

ISPARTA’DA GELİN ARABASI TAKLA ATTI

Isparta

NURETTİN ARKAN- YALVAÇ, - Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde gelin arabası takla attı. Kazada, gelin- damat ile damadın kız kardeşi ve sürücü hafif yaralandı.

Kaza, dün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Gelin- damat ve yakınları, kuaförde saç yapımı ve fotoğraf çekiminin ardından, düğün salonuna gitmek üzere Aleattin Akkuş yönetimindeki 34 NY 2952 plakalı otomobille yola çıktı. Araç, Cumhuriyet Caddesi’nde Seda Yüncü yönetimindeki 32 YU 552 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın etkisiyle gelin arabası takla atarak ters döndü.

Çevredekilerin yardımıyla gelin Filiz Tuğcu (21), damat İlyas Yıldırım (28) ile sürücü Aleattin Akkuş ve damadın kız kardeşi Arzu Yıldırım (23) araçtan çıkarıldı. Hafif yaralı 4 kişi tedbir amacıyla ambulanslarla Yalvaç Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Gelin ve damadı bekleyen yakınları ise kazayı duyunca hastaneye koştu. Kaza nedeniyle düğün töreninin gelin alma bölümü iptal edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yalavaçlı

25 Ekim 2016 Salı 09:18

kaza her yerde olur yalvaca gusül önerene derimki önce kendin al bir insan nasılsa herkesi aynı zannerdermiş anlaşılmıştır heralde

aa

24 Ekim 2016 Pazartesi 11:43

bu yalvaçta ne var bilmiyorum herşey burada oluyor. Bi gusül abdesti aldırmak lazım ****ara

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR