18 Nisan 2024 Perşembe

Isparta’da Gece Alkol Satışı Yapan İşletmeye Polis Baskını!

Isparta’da Gece Alkol Satışı Yapan İşletmeye Polis Baskını!

Isparta

Isparta’da açıktan alkol satışı yaptığı belirtilen bir tekel bayiine, polis ekipleri tarafından yapılan baskın sonucu cezai işlem uygulandı.

 

alınan bilgiye göre, olay geçtiğimiz gece saat 02.15 sıralarında meydana geldi. Emniyet güçlerinin yaptığı rutin kontroller esnasında Karaağaç Mahallesi’nde bulunan bir tekel bayiinin gece yarısından sonra alkol satışı yaptığı bilgisine ulaşıldı.

 

Söz konusu yerde bir süre takibi sürdüren Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı sivil ekipler, bir tekel bayiinde yasak saatlerde açıktan alkol satışı yapıldığını saptadı.

 

Olayın ardından işletme sahibini gözaltına alan polis, söz konusu tekel bayiine de cezai yaptırım uyguladı.

 

Öte yandan, normal zamanlarda da yasak olan satışın Ramazan Ayı içersinde yapılması ise dikkat çekti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

22 Haziran 2015 Pazartesi 21:07

Kimse kimsenin ickisine karismiyor. Sadece gece saat 22 den sonra yasak diye bi kural var.onu uyguluyo polis yeni hukumete soyle iptal etsinler o kanunu :)

N.V

22 Haziran 2015 Pazartesi 19:56

ADAM SAAT 12 DE ,İŞTEN ÇIKMIŞ..TEKELCİNİN İŞİ ZATEN GECE OLUYOR EEE YASAKKKK HEM DÜKKAN SAHİBİNİN KAZANCI KISITLANIYOR HEMDE ÖZGÜRLÜK

NE yasağı?

22 Haziran 2015 Pazartesi 16:29

İçkinin satışı yasak değil, hele ramazanda hiç değil. Milletin içmesine karışmayı kesin artık. Size ne? Biz sizin imam nikahlı 10 karınıza karışıyor muyuz?

ggggg

23 Haziran 2015 Salı 12:06

gevur

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR