25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA’DA ESKİ BELEDİYE BAŞKANI HASTANEDE STAJYER OLARAK İŞE BAŞLADI

ISPARTA’DA ESKİ BELEDİYE BAŞKANI HASTANEDE STAJYER OLARAK İŞE BAŞLADI

Isparta

Nüfusu 2 binin altında olduğu için kapatılan Yalvaç'ın Sücüllü Kasabası Belediye Başkanı Şenel Özkanlı, Yalvaç Devlet Hastanesi'nde stajyer olarak işe başladı.

Belediye Başkanlığı görevinden sonra Yalvaç Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi bölümünü bitiren Şenel Özkanlı, staj eğitimi için Yalvaç Devlet Hastanesi'nde göreve başladı.

Özkanlı, 1 aylık staj döneminde yönetici asistanlığı uygulama eğitimi görecek.

BİLGİÇ ALNINDAN ÖPMÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde bir düğününde AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Yalvaç İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerinden Şenel Özkanlı’yı görünce kalabalık gruba yönelerek‘Şenel Başkanım kalk ayağa seni alnından öpeceğim. Adam gibi adamsın. Helal olsun sana’ dediği ve söylediği gibi Şenel Özkanlı’nın alnından iki kez öptüğü basına yansımıştı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

projede adim adim ilerliyorlar

04 Temmuz 2017 Salı 15:48

Bu önce iflas ettir sonra ele gecir projesi!!!önce köylünün malini para ettirmediler, simdi topraklari bütünlemek adi altinda topraklarindanda olacak köylüler! Karadenizde findik tarlalarini italyan nutella üreten ferrero sirketi %70 findikligimizi ele gecirdi ! Simdi topragini satanlar bin pisman! SIra akdenizde verimli topraklari ele gecirecek sirketler!

SÜLEYMAN GÖDE

04 Temmuz 2017 Salı 14:32

kırsal kalkınma iyi cins hayvancılık yalvaç a ve köylere öncülük etti keşke bakanlık ve ilgililer de bu gerçeği görebilseydiler köyden şehire göç önlenebilir çarpık yapılaşma kapkaç ahlaksızlık vb malesef boşanmalar anne baba ayrı çocuklar zengine köle gençlik ah anadolum ah ya yetiştirip et yiyemeyen anadolu yalnızca et mi meyve yanıbaşındaki bırakın antalya yı eğirdire hoyrana gidemeyen anadolu köylüsü para etmeyen üretici nin malı para kazanan aracı çare mi Şenel Özkanlın yıllar öncesi pro

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR