20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta’da doktora darp

Isparta’da doktora darp

Isparta

Isparta Devlet Hastanesinde görevli Doktor Ali İhsan Baş,  psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen bir hasta tarafından Acil Serviste darp edildi.

Doktor Baş, kendisine saldıran şahıstan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali

05 Temmuz 2014 Cumartesi 21:18

yahu bu dr. o kadar sıkıntılı ise,Sekreterlik soruşturma açabilir.Sonuçta devlet memurluğunun itibari söz konusu. Ama ii bir insansa iftira atmış olursunuz. arkadaşlar.

Cok şey bilen adam

30 Haziran 2014 Pazartesi 01:25

Neyse yücel kardeşim!!! Seni ıspartada seven yokmuş . Bınu da yorumlardan farketmişsindir:))

SAĞLIK

28 Haziran 2014 Cumartesi 21:34

SAYIN YORUM YAPAN ARKADAŞLAR ARANIZDA GEÇEN OLAYI BURAYA YANSITMANIZA GEREK YOK. SORUNUN VARSA GİT YÜZÜNE KONUŞ. SONUÇTA BURDA SENİN SAĞLIĞIN İÇİN UĞRAŞAN BİR PERSONEL DARP EDİLİYOR. ARTIK ŞU AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARTALIM YA LÜTFEN GENİŞ BAKALIM BİRAZ. PERSONEL CAN SAĞLIĞINI DÜŞÜNMEKTEN HASTA MUAYENE EDEMİCİK DURUMA GELDİ. YAZIK YA ..

ASM DOKTORU

28 Haziran 2014 Cumartesi 13:42

HEYYY DOKTOR BOK BOKU KENEFTE BULUR DİYE BİR DEĞİM VARDIR!!! PEKİ BİZDE NÖMET TUTUYORUZ NEDEN BİRŞEY GELMİYOR BAŞIMIZA? NEDEN Mİ ÇÜNKÜ BİZ ISPARTALIYA VE ISPARTA ESNAFINA MADİK ATMIYORUZ KIPRISA GİTMEK İÇİN :))) ANLADIN SEN ONU DOKTOR. CEVREYE VERDİĞİN RAHATSIZLIK İÇİN VE ATTIGIN KAZIKLAR İÇİN DĞŞMAN EDİNMİŞ OLMAYASIN???

hasta

27 Haziran 2014 Cuma 23:30

acil serviste güvenlik zafiyeti var bir sürü güvenlik eli boş dışarılarda çay kahve içiyor doktor dayak yiyor adamlar ortada yok

ismi lazım değil

27 Haziran 2014 Cuma 13:47

ali ihsan baş isimli şahıs ısparta esnafına çok nanik attı , onu bilmeyen yok. boşuna dememiş atalarımız laftan anlamayanın hakkı kötektir diye. geçmiş olsun :=)

hasta

30 Haziran 2014 Pazartesi 23:44

ne olursa olsun doktorlara karşı yapılan şiddete karşıyız zira bize bi saldıran olsa gene doktorlara sıgınıyoruz onlardan medet bekliyoruz

gurbetci

27 Haziran 2014 Cuma 23:32

ıspartada esnafmı var bugüne kadar nanik attığınız insanları söyleyin duası kabul olsa der atalarımız

Mehmet evren akol

27 Haziran 2014 Cuma 20:43

Maçan yiyosa ismini açıkla aslanım.. İsmi lazım değil nickiyle yazmak ne erkekliğe sığar ne de insanlığa.. Ben ben ismimi açıklayacak kadar yürekliyim, sıkıyosa sende açıkla..

gokay

27 Haziran 2014 Cuma 13:10

Sn.Meslektasim ugradigin haksizliklar neticesinde acil servise gecmis olman bizi son derece uzmustu.simdide bir akil hastasi ile saldirmalari oldukca manidar.sikayetci olman iyi olmus.fakat seninle ugrasan malum sahislar bu olayida sana dondurebilirler.lutfen sabirli ol.bizler dernek ve sendika olarak yanindayiz.gecmis olsunseninle ugrasan ce

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR