19 Mart 2024 Salı

ISPARTA’DA BERBER’DE VİZE YASAĞINA İLGİNÇ PROTESTO

ISPARTA’DA BERBER’DE VİZE YASAĞINA İLGİNÇ PROTESTO

Isparta

Amerika ile Türkiye arasında yaşanan vize gerginliğini protesto eden Berber Durmuş Ataseven, bundan sonra Amerikan tıraşı yapmama kararı alarak dükkanının camına yazı astı. Yıllardır Isparta’da berberlik yapan Durmuş Erkek Kuaförü Sahibi Durmuş Ataseven, ABD'yi protesto etmek için dükkanında ‘Amerikan tıraşı’ yapmama kararı aldı. Vatan Mahallesinde 10 yıldır berberlik yapan Durmuş Ataseven, Amerikan tıraşını boykot etti. Erkek Kuaförü Ataseven, dükkanının camına astığı yazı ile boykot kararını müşterilerine duyurdu. Dükkanlarının camına, ‘Bu iş yerinde Amerikan tıraşı değil Türk tıraşı yapılmaktadır’ yazan Erkek Kuaförü Ataseven, ABD'ye tepkilerini dile getirdi.

“AMERİKAN TIRAŞINIKALDIRDIM'”

Amerika Birleşik Devletleri'nin Türk vatandaşlarına yönelik vizeleri askıya almasını protesto ettiklerini söyleyen Durmuş Ataseven, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Vatan Mahallesinde 10 yıldır Erkek Kuaförü dükkanı işletmekteyim.  ABD'nin yaptığı bu olay bir Türk olarak beni üzmüştür. Dolayısıyla bende bu olay sonrasında ufak da olsa protesto etmek için Amerikan tıraşını kaldırdım, yerine Türk tıraşı yapıyorum” dedi.

''TÜRK ESNAFI OLARAK TEPKİMİZİ GÖSTERMEK İSTEDİK''

Durmuş Erkek Kuaförü Sahibi Durmuş Ataseven, konuşmasının devamında; “Geçmişten günümüze gençler arasında moda olan ve yaygın şekilde yaptırılan Amerikan tıraşını artık yapmama kararı aldım. Bu protestom, Amerika Birleşik Devletlerinin ülkemize getirdiği vize yasağını kaldırana kadar devam edecektir. Türk esnafı olarak bu tepkiyi göstermek istedim. Bu yasak sürdüğü müddetçe biz de dükkanımızda Amerikan tıraşı yapmıyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

17 Ekim 2017 Salı 14:20

reklamın iyisi kötüsü yoktur berber akıllı

Ercan

17 Ekim 2017 Salı 04:49

Beraber kardeşimizin yaptığı tavrı ya anlamadiniz ve yahut isinize gelmedi ancak yorumculara bakınca fetoslar iş başında olduğu anlaşılıyor

Kemal hasoğlu

16 Ekim 2017 Pazartesi 20:37

AMERKANIN DA Bİ TARAFLARI DUYMUŞTUR.

Berber

16 Ekim 2017 Pazartesi 18:47

Amerika Amerika olalı böyle Tokat yemedi. Yürü be berber :)))

pusat yanıkhan

16 Ekim 2017 Pazartesi 16:54

allah akıl fikir versin... işte bu yüzden bir adım öteye gidemiyoruz....selam berber arkadaş abd nin a k muşsun valla :)

İssan amca

16 Ekim 2017 Pazartesi 15:45

Bu insanların zeka düzeyini görünce ülkemizin geleceği için çok endişeleniyorum

Komik

16 Ekim 2017 Pazartesi 14:34

Bu da Amerikaya ders olsun :)))

qwerty

16 Ekim 2017 Pazartesi 11:46

komik.

aafv

16 Ekim 2017 Pazartesi 11:41

Artık Amerika şapkasını önüne alır düşünür !!!Bu kadar sert çıkmamalıydı berber :)

Muallim

16 Ekim 2017 Pazartesi 10:49

Allah akıl fikir versin. Amerikan malı makine kullanan, bütün malzemeleri Ingilizce olan bir berber kalkip amerikan tıraşına takiliyor.

AOY

16 Ekim 2017 Pazartesi 10:39

Işte politik tavır, dik duruş budur! Güvendiğimiz feraset zuhur etmiş. Maşaallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR